Baby Jogger Summit XC

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
34322
7.11.11 20:08

Baby Jogger Summit XC

Nemáte ho někdo doma? Nechci objednávat zajíce v pytli, potřebovala bych ho někde zkouknout… Jsem od Prahy, ale celkem dojedu i jinam. Díky.
 http://www.pushchairs.co.uk/…t_xc_240.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Baby Jogger Summit XC?

Přidejte zkušenost s Baby Jogger Summi...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4232
7.11.11 21:52

Mám obavy, že se sem bohužel nedováží. :think: Jinak zbývající babyjogery by měli mít v eshopbaby.cz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
8.11.11 10:10
MarketaJ píše:
Mám obavy, že se sem bohužel nedováží. :think: Jinak zbývající babyjogery by měli mít v eshopbaby.cz.

hm, tak tak, bohužel..
je podobný jako elite, ten je k vidění dost. sedák, bychřekla, že je totožný s BJ FIT, a ten proti elite:

• není do lehu, je to tak 150°, přijde mi to jako QUinny speedi ten sklon.
  • rukojeť není polohovací.
  • boudička není zacvakávací, ale navazovací, což je úplně jedno.
  • košík má výrazně menší, ale zase výš položený
  • a hlavně má ruční brzdu na zadní kola :srdce:
  • a nemá polohování nohou podle všeho..

v eshopbaby jsem ho ale nikdy neviděla (FIT), nicméně tuhle značku už prodává víc obchodů, i malvík, dětský dům, možná by stálo za to jim naspat přes eshop, jelsti ho třeba nemají na prodejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
8.11.11 10:19
Nataša píše:
MarketaJ píše:

hm, tak tak, bohužel..
je podobný jako elite, ten je k vidění dost. sedák, bychřekla, že je totožný s BJ FIT, a ten proti elite:

• není do lehu, je to tak 150°, přijde mi to jako QUinny speedi ten sklon.
  • rukojeť není polohovací.
  • boudička není zacvakávací, ale navazovací, což je úplně jedno.
  • košík má výrazně menší, ale zase výš položený
  • a hlavně má ruční brzdu na zadní kola :srdce:
  • a nemá polohování nohou podle všeho..
v eshopbaby jsem ho ale nikdy neviděla (FIT), nicméně tuhle značku už prodává víc obchodů, i malvík, dětský dům, možná by stálo za to jim naspat přes eshop, jelsti ho třeba nemají na prodejně.

Jo, tak přesně takhle mi to přijde, ty nevýhody… sedák podle obrázku fakt nejde do lehu, nožičky nejdou zvednout, a rukojeť je pevná.. takže asi ne, ale pořád si říkám, že by bylo lepší ho vidět naživo. Ale díky za tip na ten FIT, jestli je to vše stejné, zkusím ho někde najít a omrknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
8.11.11 11:39

No mně se líbí víc Elite, za ty prachy tenhle zase tak luxusní není :think: . Těch 150 stupňů mám taky a stačí to. Ono pak dost záleží na délce té ložné plochy, čím delší, tím líp to dítě leží i když to není 100% leh. Ele to nikdy nevadilo. Ten koš je hodně vysoko a když bude dítě ležet, tak se do něj moc nedostaneš, takže bych to jako velkou výhodu neviděla. Dost by mi vadilo, že nemá to polohování nohou.
Ta ruční brzda je fajn, ale spíš pro někoho, kdo ho chce používat třeba na brusle. Jinak to člověk zase tolik neužije.
Ten Fit je podle mně asi na sportování lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
8.11.11 13:11

Také jsem jej chtěla. Viděla jsem ho u kamarádky, žije v Itálii v horách, do těchto podmínek mi přijde logické, že ho má jako hlavní a jediný kočárek, ale tady u nás je to zbytečně obrovské monstrum! Pokud jej chceš jako druhý kočárek na sport - ok. Ale jezdit s tím v našich podmínkách je zbytečný extrém. Elítek bohatě stačí a přijde mi mnohem praktičtější, nakonec jsem ho zvolila. Jsem ráda, že jsem Summita nejprve viděla a pak se mohla rozhodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
17.1.12 09:20

Tak my jsme ho nakonec riskli objednat.
No a přiznám se, že váhám, jestli ho ještě jako nový neprodat a nejít do jiného. Přijde mi hodně vysoký (a to jsme zkoušeli v prodejně FIT a tam to bylo celkem dobré…). Mám 163 cm, partner tak 168, asi to přece jen bude kočár spíš pro vyšší lidi. Kdyby se našel zájemce, asi bych nad tím uvažovala. Cenu si představuju tak 16 tis (stál nás 17,5), jsou k tomu i doplňky (nánožník, pravý beránek, vložka do sporťáku, madlo…).
Na druhou stranu je to podle mě kočár, který projede všude, je lehounký, dobře se ovládá, zkoušela jsem ho s 1,5 r. synovcem a jezdí (zatím po bytě) výborně a hlavně je i dobře stabilní (chtěl i do korbičky, tak jsme to zkusili taky).
No, takže moje pocity rozporuplné :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
osicka
15.2.12 23:06

Koukám, že můj příspěvek s emailovou adresou někam zmizel. Pro jistotu tedy ještě jednou: osicka zavináč post tečka cz. O kočárek bychom měli podle výšky rukojeti zájem :)

• Citovat
  • Upravit
34322
22.2.12 20:55

Tak jenom poreferuju moje dojmy z kočáru, zatím mám pocit, že to projede naprosto všude (zatím byla zkouškou totálně rozbahněná rozježděná polňačka), už mi ani nepřipadá tak vysoký (korbička), jen ta výška rukojeti nevím nevím, co udělá třeba při tlačení do kopce (jsme na rovině, zatím nevyzkoušeno). Jinak stabilní je výborně, párkrát jsem nezkušeně vyjela na obrubník šikmo a ustál to úplně v pohodě. Na asfaltu držím jednou rukou a zatáčím tlakem zápěstí do stran, je skvěle ovladatelný. Takže pocity zatím veskrze pozitivní :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
12.12.12 11:20

Dobrý den, zajímalo by mne zda k němu máte hlubokou korbu a jaký to je typ? Nějak se nemůžeme zorientovat které na něj od Baby Joggeru pasuje? Děkuji za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
12.12.12 13:09
@JanaPetrE píše:
Dobrý den, zajímalo by mne zda k němu máte hlubokou korbu a jaký to je typ? Nějak se nemůžeme zorientovat které na něj od Baby Joggeru pasuje? Děkuji za odpověď :)

Existují dva typy korbiček, jedna se dává do sporťáku, druhá se nacvakává samostatně na konstrukci (tu máme my).
Obrázky třeba tady: http://www.pushchairs.co.uk/…mit_red.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
12.12.12 13:25

Aha bezva a můžu se ještě zeptat kde nebo z jakých stránek jste ho kupovali? moc jsem jich tady u nás nenašla a ta verze korbičky co máte vy jak se přesně jmenuje? Našla jsem od Baby Joggeru jen verzi pro city fit atd ale označení pro summit ne :( asi neumím hledat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
12.12.12 15:41
@JanaPetrE píše:
Aha bezva a můžu se ještě zeptat kde nebo z jakých stránek jste ho kupovali? moc jsem jich tady u nás nenašla a ta verze korbičky co máte vy jak se přesně jmenuje? Našla jsem od Baby Joggeru jen verzi pro city fit atd ale označení pro summit ne :( asi neumím hledat :oops:

No my to kupovali přímo z toho shopu, co jsem dávala odkaz… (korbička je tam Deluxe Carrycot).
Jak je to v ČR, netuším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
12.12.12 15:42

Mockrát děkuji alepoň mám název co můžu hledat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
7.2.13 18:41

Dobrý den,
můžu se zeptat na zkušenosti s korbičkou na summita? Dočetla jsem se, že při větší váze dítěte není kočárek úplně stabilní. Kočárek už mám. Za nedlouho se nám má narodit další dítě, tak zvažuji koupi korbičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí