Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím vás chtěla bych se zeptat jestli někdo z vás máte s tímto kočárkem zkušenosti.Stále nemám představu jaký kočárek koupit ![]()
Tento se mi zalíbil,hlavně kvůli ovladatelnosti koleček,ale nevím jak je velké hluboké lůžko.U nás v obchodě ho mají pouze jako sporťák a ten se ovládal velmi dobře.Na internetu jsem ho našla tady
http://mimi-vyskov.com/…/KS0546.aspx
Děkuji předem za nějaké informace ![]()
Ahoj hvězdičko !
Už se ti podařilo o tomhle kočárku něco zjistit, příp. už jste majiteli? Mám na něj také zálusk a zajímají mne praktické zkušenosti. budu za ně vděčná !
Ahoj,
o tomhle kočárku uvažuje pro své druhé mimi. Odkoukala jsem ho od sousedky , která má trojkolku téhle značky a i po 2 letém používání je kočárek super. Je hodně lehký(trojkolky ještě o nějaké to kilo mín než 4 kolky). Velikost korby ti bohužel neporadím, protože malá byla na jaro a byla v pohodě do půl roka v tašce (což je dost praktické , když nejde s kočárem zajet do bytu). Jinak rozhodně ocenuju to ,že sporták má vysoko sedačku a mimi má super výhled (náš malej se do tohodle kočárku tak zamiloval ,že jsme si ho i občas půjčili)
Rozhodně myslím ,že neprohloupíš, já teda mám zálusk na 3 kolku s předním otáčecím kolem (skvělá ovladatelnost a nižší váha)
Apolena
Apolen díky moc za info - tenhle kočár totiž prakticky jedinný vyhověl mým požadavkům, ale měla jsem strach právě z té váhy. Nechci trojkolku protože už mám zkušenost a po městě se s ní jezdí docela blbě, ale potřebuju kočár, na který na:,–(ím na integrované adaptéry autosedačku a zároveň sebou povezu korbu na ležení - tedy ten sporťák příp. vložnou tašku kterou vždycky do kufru zmačkám narozdíl od všech těch úžasných kočárů, kde si musím vybrat mezi autosedačkou nebo hlubokou korbou, protože ta je tak velká a neskladná, že ke dvěma dětem na zadní sedadla nevleze a do kufru už vůbec ne. Ještě jednou moc dík, půjdu ho očíhnout někde do obchodu, ale asi měnit nebudu
.
Já mám Oregon 3 Alu a asi jsem natrefila na aušus, neb od novoty s ním něco je. Nejdřív se zlomila konstrukce, pak se vychechlala rukojeť a drží jen v jedné poloze, ale co je nejhorší, hned od začátku začalo vyjíždět kolečko a pan Calta z kočárky.com to řešil tím, že to jako reklamaci nechtěl uznat a poslal vždy další závlačku, kterou jsem po půlhodině ztratila a kolo vyjelo a já měla problém dojet domů ![]()
Takže jsem to dočasně vzdala a koupila nový kočár a na boj s ČOIkou a
Caltovýma se chystám a nechce se mi do toho. Musím ale něco podniknout, než skončí záruka. Za celou dobu, co ho mám hsem s ním vyjela tak max 20× ![]()
To je teda blbý - na e-bay jsem našla test na Oregon 4 a tam jej označili za uspokojivý, tzn. že nic moc - i ta cena tomu napovídá
. Jenže co mám dělat, když jsem stále nenašla jiný kočár, který by splňoval mé požadavky ? ![]()