Multifunkční přístroj Babymoov Bébédélice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Babymoov
Dobrý den maminky, měla bych prosbičku, kdo má doma přístroj Babymoov Bébédélice, bohužel jsem ztratila český manuál, kdo by mi ho mohl poslat na email.
Děkuji moc Zdenka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Krásné odpoledne, když mi napíšete adresu, pošlu ho večer naskenovaný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, prosím o radu ohledně přístroje Babymoov 5in1. Velice ráda bych si ho koupila, ale nevím, zda se mi do něj vejdou lahvičky od AVENTU. Nemáte prosím zkušenost? Vaše celková spokojenost s produktem? Velice děkuji za Vaši odpověď a přeji příjemný den. Lenka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, s přístrojem jsem nadmíru spokojena i když jsem ho koupila už použitý. Jaké lahvičky od Aventu máte na mysli - kolik mají objem a jak jsou vysoké a široké. My v něm běžně sterilizujeme LOVI lahvičky
Kdyžtak napište, kdyby Vás zajímalo něco víc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý večer. Velice děkuji za Vaši odpověď. Mám koupenou základní sadu od Aventu - 2 lahvičky 125 ml a 2 lahvičky 260 ml. Jsou právě specifické tím, že jsou širší než většina běžně používaných lahviček. Výška té větší je i se savičkou 15,5 cm a šířka lahvičky je 21,5 cm. Přístroj Babymoov Bébédélice se mi právě moc líbí pro svou unikátnost 5v1 a dlouhodobé využití. U nás v Prostějově ani v Olomouci jsem ho zatím neviděla, takže budu asi kupovat v internetovém obchodě a na info linkách těchto obchodů mi právě nejsou schopni zaručit, že se tam lahvičky AVENT vejdou:-).
Ještě bych možná měla jeden dotaz - mléko v lahvičce (ať již mé odstříkané nebo instantní) mohu dát do ohřívače v jakémkoliv stavu? Tj. studené nebo i třeba lehce zmražené? Ptám se kvůli tomu, jestli umí přístroj odhadnout teplotu tekutiny uvnitř lahvičky a pak se sám po dosažení vhodné teploty vypnout či nikoliv. Čekám první miminko, tak možná hloupé otázky
.
Velice Vám děkuji za ochotu a přeji příjemný zbytek večera. Lenka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, Leni, tak jsem to měřila a já mám jednu lahvičku NUK ( 300ml) a ta má na šířku 21cm a na výšku 15cm bez dudlíku ( sterilizuje se bez dudlíku a dnem nahoru). Takže ta Avent tam stoprocentně vleze. Když jsem sterilizovala klasickou láhev, vešly se mi k ní i dudlíky a u těchto širších jsem je sterilizovala až v dalším kole spolu s dudánkem.
K tomu mlíčku, přístroj sám to nepozná, ale v návodu je tabulka a podle té se odměřuje voda na ohřev a v tabulce je právě rozlišeno, zda se jedná o tekutinu pokojové teploty nebo zmrazenou a také jaké množství tekutiny je. Po pár ohřátí sama zjistíte jaké hodnoty vám pasují, já třeba zjistila, že máme doma víc než je běžná pokojová teplota a musím tedy dávat o 1-2ml méně vody a pak je teplota OK.
Určitě do přístroje jděte, budete nadmíru spokojená. Já ho koupila až byl malému rok a bila jsem se do hlavy, proč jsem to nepořídila dřív, mohla jsem si ušetřit spoustu času i práce s vařením, rozmrazováním a vším kolem papání pro prcka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě jsem zapomněla dodat, že český návod stojí za prd, stáhla jsem si anglický a je tam lépe popsáno právě to množství jídla a kolik dát vody ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Skvělé, děkuji moc za informace. Hnedle jdu přístroj objednat
. Anglický návod by neměl být problém, to přelouskáme
. Už se moc těším na testování…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rádo se stalo:o) Taky jsem tápala a byla jsem ráda za jakékoli info;-) My v tom vaříme a mixujem doteď..a i jídlo pro nás. Tak ať dobře slouží;o)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maminky, mám netradiční dotaz. Koupila jsem Babymoov Bebedelice už jako těhotná a dosud jsem ho nepoužila - dostali jsem i další udělátory))). Nevíte o někom, kdo by měl zájem? Prodám samozřejmě se slevou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosim Vas, ja som si tiez zadovazila ten pristroj, ale zatial nemam teda ani paru ako ho pouzivat. Je pravda, ze v tom navode toho vela popisaneho nie je, napr da sa pripravit aj maso??? A to napr 3 deci vody tam mozem naliat a vojde sa tam vobec tolko vody, nebudu tie suroviny v tom plavat??? Velmi pekne dakujem za akekolvek uzitocne info, predtym nez zacnem pouzivat ![]()
- Citovat
- Upravit
@efci píše:
Prosim Vas, ja som si tiez zadovazila ten pristroj, ale zatial nemam teda ani paru ako ho pouzivat. Je pravda, ze v tom navode toho vela popisaneho nie je, napr da sa pripravit aj maso??? A to napr 3 deci vody tam mozem naliat a vojde sa tam vobec tolko vody, nebudu tie suroviny v tom plavat??? Velmi pekne dakujem za akekolvek uzitocne info, predtym nez zacnem pouzivat
Ahojky,
použití je strašně jednoduché. Můžeš v tom udělat všechno, ovoce, zeleninu, maso. Nakrájíš si to na malé kousky, čím menší tim líp. Vložíš do toho košíčku. Do „nádobky“ na pravé straně naliješ vodu. Podle toho kolik vody naliješ, tak dlouho se Ti to bude dělat. Já většinou dávala 1cdl, v případe potřeby doliješ vodu. Potom nasadíš košík s potravinou, tu pruhlednou stříšku a vaříš
Až je to uvařené, přesypeš do mixeru a rozmixuješ.
Já jsem z přístroje byla nadšená a používala jsem ho hodně často ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LenkaPV píše:
Maminky, mám netradiční dotaz. Koupila jsem Babymoov Bebedelice už jako těhotná a dosud jsem ho nepoužila - dostali jsem i další udělátory))). Nevíte o někom, kdo by měl zájem? Prodám samozřejmě se slevou.
Možná je už pozdě, ale já bych ho ráda koupila
Prosím o odpověď raděj do pošty, ať to neminu
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminky, možná špatný dotaz, ale máte některá tento přístroj a jste ochotna ho na týden půjčit? Jedeme přes silvestra na hory, malému vařím denně doma ale bohužel jsme nesehnali apartmán a nechci ho týden cpát lahvičkami, které nemá rád… Jsme z Prahy. Prosím o odpověď do SZ abychom se když tak mohly domluvit. Děkuji!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit