Elektrická vestavěná trouba

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
veverunka11
24.2.11 12:09

elektrická vestavěná trouba

Dobrý den,chtěla jsem optat,****jaká je dobrá vestavěná trouba do 9000Kč a zda existuje nějáká,která se dá zapojit do zásuvky :nevim: :nevim: :?: :?: :jazyk: ,díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
133
24.2.11 13:17

Zdravím,nevím jak kdo má zkušenosti, ale já mám vestavěnou troubu od Fagor a jsem s ní velice spokojená!!
Mám přesně tuto http://www.vestavne-spotrebice.cz/…idka-trouby/
Ale je fakt, že jsme kupovali k tomu i varnou desku a myčku a digestoř, takže když se toho kupuje více, tak to výjde levněji.Ale možná se někde dá sehnat levněji. Tak hodně štěstí při výběru!!!Určitě vyberete správně!!! :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
24.2.11 13:33

Nebo se podívej do některého eshopu na trouby Electrolux. Mají jich spousty v téhle cenové relaci, liší se od sebe maličkostmi, právě jde o to, co preferuješ. Taky budu za pár týdnů vybírat :palec:

• Citovat
  • Upravit
1748
24.2.11 15:27

no jsem trochu mimo otázku - co takhle remosku? já na ni nedám dopustit a obyč troubu jsem už minimálně rok a půl nezapla, ale je fakt, že nepeču sladké, max. nějaké typu zamícháme a nalijeme na plech :lol: zato obědy, večeře v ní dělám 1-3× týdně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.11 16:31

sporák měli majitelé v bytě,takže sporák nemáme,máme jen dvouplotýnkový vařič,takže já ti asi moc nepomůžu,přemýšlím taky zde vestavěnou troubu enbo remosku??? :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1748
24.2.11 17:38
Anonymní píše:
sporák měli majitelé v bytě,takže sporák nemáme,máme jen dvouplotýnkový vařič,takže já ti asi moc nepomůžu,přemýšlím taky zde vestavěnou troubu enbo remosku??? :nevim: :nevim:

záleží jak a co vaříš (jsi zvyklá péct), já si nemůžu stěžovat, takové kuře nebo pečeně z remosky je bezkonkurenční :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
24.2.11 19:01

My máme tuhle, ale do zásuvky nebyla :nevim: http://www.elektro-kuchyne.cz/…dy-fpp-627-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí