Pračka - kam se bude vypouštět bordel?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Do umyvadla přece. My to teda tak máme…pokud nemáš přímo solo odpad na pračku.Jen koupíš spodek pod umyvdlem - sifon - s vývodem na pračku a je to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
doma mam Whirlpool a jsem max. spokojena. Odpad mame primo do odpadu. Co takhle do umyvadla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a není to nehygienické,já právě nevím,pod náma bydlí starší lidi,a abych jim nenarusila umyvadlo
ono to je rodinný domek prvním poschodí bydlíme my a dole bydlí oni,ono je to složitější
Příspěvek upraven 19.02.11 v 18:53
- Citovat
- Upravit
veverunka11 píše:
a není to nehygienické,já právě nevím,pod náma bydlí starší lidi,a abych jim nenarusila umyvadlo
dyt to jde vše do odpadu nebo jak se tomu nadává, myslíš že jim to protýká umyvadlem když si umyješ ruce atd?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
veškeré odtoky vedou do jedné velké trubky a odtud to sviští do kanálu.
Takže se vůbec bát nemusí. Existuje takové udělátko na sifon - přimontuješ, strčíš do toho tu hadici na odpad a je vymalováno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejlepší značka pračky je asi Miele, ale taky je nejdražší. Já mám Ardo skoro přes 10 let a furt se drží, holka
. Odpad se dá taky vyvést hadicí přímo do sifonu (buď sprcháče nebo i umyvadla), aby ses s tím nemusela zlobit, když to volně teče do WC nebo do sprcháče (např. čistit sprcháč,WC atd.) Pokud nezvládne šikovný člen domácnosti, zavolej instalatéra.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
do umyvadlo to nejde,prtože tam je nalepená skřínka,ta neni nase
- Citovat
- Upravit
veverunka11 píše:
no tak to už asi nezbívá nic jiného že jen tak přidělat na umyvadlo nebo na ten záchod a doufat že ta hadice nespadne a nevytopíš si tím bordelem sebe a sousedy, a vanu asi nemáte jak jsem pochopila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlavně ne do záchodu!!
Ušetříš si tak spoustu peněz.
Před rokem nás takhle vytopila sousedka nad námi. Odpad z pračky měla vedený jen tak do záchodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ne nemáme,ach jo, s tim jsou problémy spojené,kam to teda mám vypouštět chytrá porad,já jinak fakt envím a pračku potřebujeme!!!!!!
Příspěvek upraven 19.02.11 v 19:04
- Citovat
- Upravit
Vergis píše:veverunka11 píše:no tak to už asi nezbívá nic jiného že jen tak přidělat na umyvadlo nebo na ten záchod a doufat že ta hadice nespadne a nevytopíš si tím bordelem sebe a sousedy, a vanu asi nemáte jak jsem pochopila
No a ten sprcháč vypadá jak? Jestli má vyvýšenou vaničku, tak ten bude taky mít sifon snadno přístupný, tak do toho? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěla jsem se optat máme malou koupelnu,nastěhovali jsme se do nového bytu,není tam pračka-tamtu jsme vyhodili,takže pár dní to dávam k rodičům,teď si chceme koupit novou,nevíme jaká je nejlepší značka pračkya taky to kam ten odpad bude téct,do sprchového kouta to nejde mě napadlo do záchoda,jinak fakt nevím