Sůl v myčce – tak rychle pryč?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
smutná
14.2.11 12:02

Sůl v myčce?

Ach jo,už jsem z toho zoufalá.Hledala jsem to tady v tématech,ale nikde to nemůžu najít.Mám 3 měsíce myčku,myju tak 3× do týdne.Napoprvé mi vydržela sůl přes 2 měsíce,ted jsem ji tam nasypala,2× umyla nádobí a kontrolka soli už zase svítí.Někam jsem dala návod a nemůžu ho najít,tak nevím,co mám dělat.Nezdá se mi to v pořádku,že ta sůl je tak rychle pryč.Myčka je v záruce,tak nechci něco zanedbat.Nevíte proč ta sůl tak rychle zmizela?Dala jsem tam skoro celou kilovku,nastaveni zustalo stejné jako pred tim,kdy vyslo necelé kilo soli na 2 měsice :((

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35735
14.2.11 12:03

To je dost. Na jak tvrdou vodu to máš nastavené?

Ta první kilovka by měla na pár měsíců stačit, třeba i půl roku. Já za rok dosypávala jen jednou, tak 1/4 krabice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smutná
14.2.11 12:10

No nastavili jsme to na prostředek.V návodu to bylo pěkně popsané … Jenže ten prostě ne a ne najít a taakk bych ho potřebovala.Chtěla jsem myčku vyčistit,koupila jsem čistič myčky jenže má se použít na 60st.a já bez návodu nevím,který program myje na 60st.Takže ji nemůžu ani vyčistit :((

• Citovat
  • Upravit
1317
14.2.11 12:15

My máme hodně tvrdou vodu a přijde mi, že sůl kupuju pořád. :-? Určitě jednou za 2,3 měsíce tam nasypu 1,5kg, ale pouštím téměř každý den. Myčku máme vestavěnou a já teda na dvířkách mám namalované a napsané stupně, takže vim, že 5 program je na 65 stupňů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
14.2.11 12:17

Co máš za myčku? já mám nad knoflíkma 70stpnů. 45 stupnů a podle toho dávám program…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662

Co máš za myčku? já mám nad knoflíkma 70stpnů. 45 stupnů a podle toho dávám program…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509

jaký druh myčky přesně máš? když si ho zadáš do googlu, tak ti možná najde návod na netu. hodně jich je k dispozici v pdf.
jinak tu sůl to „žere“ opravdu hodně. já doplňuji tak jednou za 5 měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662

jinak myčku mám 2 roky a sůl jsem doplnovala jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
smutná píše:
No nastavili jsme to na prostředek.V návodu to bylo pěkně popsané … Jenže ten prostě ne a ne najít a taakk bych ho potřebovala.Chtěla jsem myčku vyčistit,koupila jsem čistič myčky jenže má se použít na 60st.a já bez návodu nevím,který program myje na 60st.Takže ji nemůžu ani vyčistit :((

Zkus si ten návod najít na netu nebo napiš výrobci :wink:

• Citovat
  • Upravit
3040
14.2.11 12:20

My máme hodně tvrdou vodu, myjeme každý den (někdy i dvakrát) a doplňuji sůl každé zkruba 3 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smutná
14.2.11 12:21

Na netu uz jsem ho hledala snad 100×,je to myčka Daewoo.Ani u vyrobce jsem moc nepochodila.

• Citovat
  • Upravit
smutná
14.2.11 12:22

No já tam právě stupně nikde napsané nemám,jen symboly - např.na skleničky,talířky,3v1 … :zed:

• Citovat
  • Upravit
smutná
14.2.11 12:23

Tak tady není hodně tvrdá voda,mám to nastavené uprostřed.A sůl jsem tam dala,pak myslím 2× umyla nádobí a je zase prázdno a bliká na mě kontrolka 8-o

• Citovat
  • Upravit
smutná
14.2.11 12:24

Na netu jsem ho už hledala,ale nenašla :((

• Citovat
  • Upravit
Kac
5049
14.2.11 12:30

Já sůl dosypuji pořád, opravdu hodně „žere“. Už jsem si myslela, že mám špatnou kontrolku.
Tvrdost vody jsem měla nastavenou správně…
Tak jsem kvůli tomu založila diskuzi.
Vždycky dosypávám sůl tak až je násypka tařka plná. A kontrola funguje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí