Test mužské plodnosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
ahoj, vyhodene peniaze. najdolezitejsia u spermii je morfologia, tu Ti ziadny domaci test nezisti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co tenhle diagnostický test mužské plodnosti. Dokáže zjistit morfologii? Vyplatí se o tom uvažovat?
Příspěvek upraven 14.07.16 v 22:24
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj.. tak ja jsem pred tydnem objednavala z lekarny FERTILCOUNT 2 protoze kdybych to objednala pres internet vyslo by me dráž poštovné.. Test jsme udělali, ale bohužel nevím si s tím rady. Je to taková kazeta s dvěma kolečky. Jedno je modré a v druhém aplikujete vzorek plus ty roztoky co jsou v krabicce. Nicméně v postupu píšou, že barva v bílém okenku, tedy v tom do kterého aplikujete musí být tmaší nebo stejně tmava aby se poznalo, zda li ma partner 2mil. nebo více spermii. Každopádně nám to vyšlo tmavší ale né celé to kolečko. Jen okraje. Zajímalo by mě jestli i toto se řadí do vysledku,, pozitvní,, protože tam nepíšou že to kolečko má byt zbarvené cele.. jsem z toho taková nesvá.. ráda bych si tam zavolala ale bohužel tyhle výrobky jsou z ciziny a číslo nemůžu sehnat. A tak se chci zeptat jestli s tím nemáte někdo zkušenost. Děkuju ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, nemáte někdo z vás zkušenost s domácím testem na mužskou plodnost? Např. FerlilCount For Men. Stojí kolem 600,– výsledek do 15 minut. Má to prý zjistit, zda aktivita v daném vzorku je normální a nebo nižší než normální. Díky za postřehy.