Poraďte ruční mixér
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Poraďte ruční mixer
Ahoj. Rozbil se mi ruční mixér a plánuju co nejdřív koupit nový. Máte někdo zkušenosti s nějakým levnějším? Nechci zbytečně platit za značku, protože zrovna u tohoto spotřebiče mi to přijde nedůležité. Používám ho na přípravu krémů atp, ponorný mixér mám samostatný, takže fakt stačí jen s normálními metličkami (těsto dělám v pekárně). Samozřejmě ho plánuju koupit v pořádné prodejně (ne u vietnamců atp) s minimálně dvouletou zárukou.
Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já mám toto a jsem spokojená několik let, pravda asi budu muset koupit znova, protože metličky se už dost obyly a začínají rezivět. Ale to proto, že s tím také dělám v hrních bramborovou kaši.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nevim teda kolik do něj chceš investovat, ale pro mě bylo důležitý, aby byl s mísou a tak jsem si objednala od Fagoru a dávala jsem za něj něco do tisícovky, taky ho využívám pouze na krémy a piškot. Jsou k tomu i metly na těsto a ponorný mixer, který mam taky samotný, takže pro mě nedůležitý věci jako pro tebe, ale jsem s ním spokojená, bílky vyšlehá během chviličky a myslím, že ho prodávají i samotný, já ho teda kupovala přes net, protože jsem těsně před svátkama zavařila svůj starší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mám taky ETA co je na něj odkaz, mám ho léta a jsem spokojená
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
cancerka píše:
Já mám toto a jsem spokojená několik let, pravda asi budu muset koupit znova, protože metličky se už dost obyly a začínají rezivět. Ale to proto, že s tím také dělám v hrních bramborovou kaši.http://www.eta-elektro.cz/…99_eta_.html
Díky, za tip, ale já bych z toho použila fakt jen ty obyčejné metličky, takže mi to přijde zbytečná investice. Ale značku Eta zkusím pohledat. Já dostala před několika lety právě obyč mixer jen se dvěma metličkama a 5 rychlostmi a bohatě mi to stačilo. Mísu k němu určitě nechci, nevyužila bych ji. Kdybych ho pořizovala před ručním mixerem, tak asi neváhám, ale ruční mám a jsem s ním spokojená. Ty zakroucený metly jsem nikdy nepotřebovala..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak pak ti stačí tento
http://www.eta-elektro.cz/…98_eta_.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit