Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky. Chtěla bych se zeptat jestli někdo nemáte tento kočárek a jaké s ním máte zkušenosti? JAk velké děti se vám tam vlezou. Jak se skláda .Co kolečka atd prostě jak jste s ním spokojení. Hrozně moc děkuji za odpovědi. Je to momentálně můj velký favorit. ![]()
Ahoj,
ma ho kamaradka a vypada za tu cenu dobre.
Ma velky nakupni kos, dobre dostupny, pokud mimu nelezi, pry se dobre sklada. Rukojet je taky vysoko, jedind, co by mi vadilo je, ze neni moc prostorny, aspon me se nezda. A kolecka podobna golfkam, ale vetsi.
ale Celkove pomer cena/vykon, je to dobra volba ![]()
My máme Babypoint sprinter. Zatím jsme spokojeni. Jen je docela velký i po složení.Fortunu jsem osobně neviděla, nemůžu srovnávat, jen píšu s čím jsme spokojeni my ![]()
Holky díky. No on je asi menší než ten sprint, ten se mi taky líbí, ale je moc širokej. Ještě se mi líbí i babydesign walker, ten je podobnej. A co myslíte, je pro kluka blbá červená? Mě se líbí nejvíc z těch barev co nabízí.
Ja osobne bych do cervene nesla. kamaradka ho ma pro holku a kdyby tam treba byla kombinace s cernou, tak mozna jo, ale ja jsem konzervativni, takze tak ![]()
Ahoj maminy.Chceme pořídit tento kočárek– Babypoint Fortuna model 2011 --,ale tak nak nevíme jak je to s tou váhou.Někde se udává 9,5 a někde zase 10,7Kg.Nevíte kolik doopravdy váží?Děkujem
Ahoj maminky. Máte někdo kočárek baby desing mini? máte někdo nějaké zkušenosti ? ![]()
Holky, co mate tenhle kocar a nebo jeste mate, co jste pouzivaly za stinidlo proti slunku? destnik ci clonu? ja mam clonu ze stareho kocaru sunshine kids a nejak na tenhle kocar nesedi, tak se chci inspirovat, dekuji