Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky,
minulý týden jsem koupila z MMB Jané Nomád Air,je to bud 2008 nebo 2009,není už v záruce ale jinak je v perfektním stavu,potahy,brzda,kolečka málo sjetá akorát nám ted začala konstrukce v místech,kde se skládá dost vrzat
.Dělá to asi ta plastové část,kde je to logo Jané,prostě jak se to nacvakne,tak to tam nějak drhne a vrže to.Nemáte s tím někde zkušenost?Nebo to budu muset poslat do Handy a kolik asi bude stát oprava,nevíte?Jsem z toho dost naštvaná,paní psala,že kočárek je ve 100%stavu a není ![]()
Máte zkušenost s Jané Nomad?
Přidejte zkušenost s Jané Nomadahoj nevím jestli je stejný postup jako u Slaloma, ale troufnu si říct, že jo. Taky nám to dělala zadní kolečka. Musí se to promazat, ale uvnitř. Jak je ten černý střed kolečka, tak se to musí vycvaknout pod tím je osa a ta se promaže. Píšu to tak polopaticky, dělal to manžel. á už jsem to našla odborně:
http://www.janecz.cz/…krupani-kola
aha asi jsem špatně četla, vrže ta část, kde se skládá. Ale tak nějak promazat by to tam taky mohlo jít, ne? ty klouby? Když se to rozloží, tak ty klouby zůstanou odhalené, tak třeba by to trošku šlo?
jinak bych asi volala servis Handy Praha, p-.Fiala
zkusila bych napsat do Handy Praha, třeba ti něco poradí a opravíte si to sami ![]()