Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Dobrý večer,
máte někdo zkušenosti s monitorem dechu BABYSENSE 5? Je lepší než Babysense II?
Děkuji za odpovědi Monika. ![]()
Ahoj, my máme babysence II a fakt nedoporučují. Kolikrát se stalo že jsem si malýho vzala z postýlky a zapomněla vypnout a ten monitor začal upozorňovat až třeba po 20 minutách…
@nika201
@nika201 píše:
Dobrý večer,máte někdo zkušenosti s monitorem dechu BABYSENSE 5? Je lepší než Babysense II?
Děkuji za odpovědi Monika.
Tak zrovna dneska jsem se celý večer snažila zjistit to samé. Jako negativum jsem četla o Babysense 5, že má málo hlasitý alarm a modré světýlko, které hlásí, že je vše ok, svítí moc intezivně, že se musí přikrývat v noci. Taky bych pořebovala názor někoho, kdo ho má. My jsme měli na první dcerku Nanny a prodala jsem ho, protože jsem nebyla spokojená.
No nevím, my měli Babysense 2 a uplne v pohodě. Ale dle mého je lepší Nanny, protože se zapina kolibkou-je hned jasne, jestli je zapnuta.
Mám otázku. Dnes ráno nám rozkousal pejsek kabel…
Kde mám sehnat náhradní?
To je podle me obyc. telefonni kabel s malyma koncovkama, někam do elektra bych zasla.
@ChDoll no tak nevím kde, ale treba Datart nebo nějaký vetsi elektro by to mit mohlo. Odkud jsi? Pak samozřejmě krámy pro elektrikare, ty to musí mít urcite.No a možná nejjednodušší se obrátit na prodejce Babysense, urcite ma nejaky nahr.dily.
@jita22 Už to mám vyřešeny přímo na jejich stránkách je mají… ![]()