Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Dobrý den, ahoj všem!
Chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s novinkou pro rok 2014 monitorem dechu babysense 5??? Chtěla bych deskový a rozhoduji se mezi nanny a právě babysense. (Angelcare jsem zavrhla, chůvičky už máme od aventu.)Na babysense II jsou velice dobré recenze a nějak nevím, jestli se liší jen designem. Nevýhodu nicméně vidím v tom, že se asi nedá dokoupit zvlášť jen deska pro druhé dítě (aby mělo novou), kdežto nanny tuto možnost nabízí. Nebo jste některá dokupovala pouze desku babysense??? Ještě bych se chtěla zeptat - máme pěnovou matraci ikea 9 cm, monitor položit pod ni nebo pod prostěradlo?
Děkuji, krásný den!
My máme tedy monitor Nanny od Jablotronu a nemůžeme si ji vynachválit. Nikdy nám nehlásila planý poplach a funguje dobře, máme ji pod matrací, která je také vysoká 9 cm. ![]()
Neprodává se náhodou Babysense rovnou se dvouma deskama?
My měli monitor vždy pod matrací a snímalo to v pohodě. Babysense i Nanny mám vyzkoušený z porodnice, přesto jsem se rozhodla pro Nanny. Je to český výrobek, navíc je hezčí designově.
@Koty ano prodává se rovnou se dvěma deskama, ale jde mi o to, kdybych po nějaké době chtěla dokoupit ještě další novou (pro další dítě, příbuzné atd.). děkuji za příspěvek, že je nanny český mu u mě taky hraje do karet ![]()
Máme Hisence Babysence 5, zpočátku jsem byl skeptický kvůli velikosti desek, ale dá se na nich nastavit citlivost a jedna deska dokáže pokrýt sama i celou postýlku 60×120 cm, mám odzkoušeno, nicméně výrobcem je doporučeno dát obě desky od momentu kdy se dítko začne hodně vrtět a lézt po celé ploše postýlky.
Musím zaklepat, ale za nás spokojenost a mohu jen doporučit.
Jinak v porodnicích mají asi všude Nany, ale jen Babysence má statut zdravotnické pomůcky.
Po dvou letech se doporučuje nechat zkontrolovat čidla v deskách. Nové desky se dají objednat určitě od výrobce, momentálně je k nám asi nikdo standardně nedováží, ale to je otázka času, protože na dvojku se dají normálně koupit.
Servis i doobjednání se dá najít na netu, ale chce to trošku práce to dohledat. Dával jsem sem odkaz, protože sám jsem to hledal docela dlouho, ale byl jsem smazán a zablokován za reklamu, tak přeju hodně štěstí při hledání, dělá to jen jedna firma v republice, ale komunikace s nima mailem docela trvá, moc komunikativní tedy nejsou.
Zdravím maminky ![]()
Mám doma koupený tento model Babysense 5… 05/2015, používaný v postýlce cca půl roku, bez jediného falešného poplachu. Nyní bych chtěla použít znova ten stejný, čili použitý.
Je to dobrý nápad nebo koupit raději nový monitor dechu, přeji jen už v době kdy ho použiji bude mít 3 roky? ![]()
Díky za zkušenosti, nazory ![]()
Proc bys mela kupovat novy..pokud s tim nebyly problemy tak nevidim duvod ho nepouzit znovu. v porodnici to taky nemeni co chvili ale az je nejaka porucha. urcite bych novy nekupovala. zkusila bych ten pouzity a uvidis.vsak to muzes vyzkouset i na sobe.jsi ho dej na noc pod matraci a uvidis jak funguje.pak vstan a pokud zacne alarmovat tak v poradku funguje
@neria55 píše:
Zdravím maminky![]()
Mám doma koupený tento model Babysense 5… 05/2015, používaný v postýlce cca půl roku, bez jediného falešného poplachu. Nyní bych chtěla použít znova ten stejný, čili použitý.
Díky za zkušenosti, nazory
Je to dobrý nápad nebo koupit raději nový monitor dechu, přeji jen už v době kdy ho použiji bude mít 3 roky?
Ahoj, stačí si nechat monitor znovu zkalibrovat a pak ho vesele používat dál…
Mám myslím dvojku, ale taky použitý. Nechala jsem ho zkalibrovat a pohoda. Houkal nám jen když se malá přemístila mimo dosah.
Nech ho nakalibrovat a měl by byt OK. Tak to dělají i v tech porodnicích ![]()