Babysense 5 - zkušenosti

277
7.8.14 10:33

babysense 5 - zkušenosti

Dobrý den, ahoj všem!
Chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s novinkou pro rok 2014 monitorem dechu babysense 5??? Chtěla bych deskový a rozhoduji se mezi nanny a právě babysense. (Angelcare jsem zavrhla, chůvičky už máme od aventu.)Na babysense II jsou velice dobré recenze a nějak nevím, jestli se liší jen designem. Nevýhodu nicméně vidím v tom, že se asi nedá dokoupit zvlášť jen deska pro druhé dítě (aby mělo novou), kdežto nanny tuto možnost nabízí. Nebo jste některá dokupovala pouze desku babysense??? Ještě bych se chtěla zeptat - máme pěnovou matraci ikea 9 cm, monitor položit pod ni nebo pod prostěradlo?

Děkuji, krásný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
299
7.8.14 10:43

My máme tedy monitor Nanny od Jablotronu a nemůžeme si ji vynachválit. Nikdy nám nehlásila planý poplach a funguje dobře, máme ji pod matrací, která je také vysoká 9 cm. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
7.8.14 10:48

Neprodává se náhodou Babysense rovnou se dvouma deskama? :think: My měli monitor vždy pod matrací a snímalo to v pohodě. Babysense i Nanny mám vyzkoušený z porodnice, přesto jsem se rozhodla pro Nanny. Je to český výrobek, navíc je hezčí designově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
7.8.14 10:52

@Koty ano prodává se rovnou se dvěma deskama, ale jde mi o to, kdybych po nějaké době chtěla dokoupit ještě další novou (pro další dítě, příbuzné atd.). děkuji za příspěvek, že je nanny český mu u mě taky hraje do karet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
7.8.14 11:01

@Pavlína36 tak to si myslím, že u Babysense dokoupit nelze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.14 15:27

Babysense 5

Máme Hisence Babysence 5, zpočátku jsem byl skeptický kvůli velikosti desek, ale dá se na nich nastavit citlivost a jedna deska dokáže pokrýt sama i celou postýlku 60×120 cm, mám odzkoušeno, nicméně výrobcem je doporučeno dát obě desky od momentu kdy se dítko začne hodně vrtět a lézt po celé ploše postýlky.
Musím zaklepat, ale za nás spokojenost a mohu jen doporučit.
Jinak v porodnicích mají asi všude Nany, ale jen Babysence má statut zdravotnické pomůcky.
Po dvou letech se doporučuje nechat zkontrolovat čidla v deskách. Nové desky se dají objednat určitě od výrobce, momentálně je k nám asi nikdo standardně nedováží, ale to je otázka času, protože na dvojku se dají normálně koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.14 16:56

Servis i doobjednání se dá najít na netu, ale chce to trošku práce to dohledat. Dával jsem sem odkaz, protože sám jsem to hledal docela dlouho, ale byl jsem smazán a zablokován za reklamu, tak přeju hodně štěstí při hledání, dělá to jen jedna firma v republice, ale komunikace s nima mailem docela trvá, moc komunikativní tedy nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
20.12.17 10:52

Zkušenosti

Zdravím maminky :mavam:

Mám doma koupený tento model Babysense 5… 05/2015, používaný v postýlce cca půl roku, bez jediného falešného poplachu. Nyní bych chtěla použít znova ten stejný, čili použitý.
Je to dobrý nápad nebo koupit raději nový monitor dechu, přeji jen už v době kdy ho použiji bude mít 3 roky? :think:

Díky za zkušenosti, nazory :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
20.12.17 12:37

Proc bys mela kupovat novy..pokud s tim nebyly problemy tak nevidim duvod ho nepouzit znovu. v porodnici to taky nemeni co chvili ale az je nejaka porucha. urcite bych novy nekupovala. zkusila bych ten pouzity a uvidis.vsak to muzes vyzkouset i na sobe.jsi ho dej na noc pod matraci a uvidis jak funguje.pak vstan a pokud zacne alarmovat tak v poradku funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
20.12.17 12:43
@neria55 píše:
Zdravím maminky :mavam:

Mám doma koupený tento model Babysense 5… 05/2015, používaný v postýlce cca půl roku, bez jediného falešného poplachu. Nyní bych chtěla použít znova ten stejný, čili použitý.
Je to dobrý nápad nebo koupit raději nový monitor dechu, přeji jen už v době kdy ho použiji bude mít 3 roky? :think:

Díky za zkušenosti, nazory :kytka:

Ahoj, stačí si nechat monitor znovu zkalibrovat a pak ho vesele používat dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
20.12.17 13:08

Mám myslím dvojku, ale taky použitý. Nechala jsem ho zkalibrovat a pohoda. Houkal nám jen když se malá přemístila mimo dosah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
20.12.17 13:23

Nech ho nakalibrovat a měl by byt OK. Tak to dělají i v tech porodnicích ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí