Bachovy esence v těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1638
24.6.11 17:11

Bachovy esence v těhotenství

ahojky maminky, holky :-)
máte prosím některá zkušenost s bachový.esencemi v těhotenství, jsem 8.měsíc /nervozita, strach atd./
kapičky znám, užívala jsem je, spíš jde o to, že obsahují alkohol a hlavně!! jsou to bylinky že jo, se kterýma se musí v těhotenství velmi opatrně a tak mám docela strach
přeci jen paní která je dělá je důvěryhodná, ale její dítě to není a kdoví co se můžu stát , způsobovat v těle..
díky :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
24.6.11 18:10
madrianova píše:
máte prosím některá zkušenost s bachový.esencemi v těhotenství, jsem 8.měsíc /nervozita, strach atd./
kapičky znám, užívala jsem je, spíš jde o to, že obsahují alkohol a hlavně!! jsou to bylinky že jo, se kterýma se musí v těhotenství velmi opatrně a tak mám docela strach
přeci jen paní která je dělá je důvěryhodná, ale její dítě to není a kdoví co se můžu stát , způsobovat v těle..
díky :nevim: :nevim: :nevim:

Kapky jsem používala a holky jsou v pohodě. Toho alkoholu je tam tak málo, že se bát nemusíš. Bylinky co mi tam namíchala se můžou i v těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
25.6.11 09:39
madrianova píše:
díky :nevim: :nevim: :nevim:

byla jsem na přednášce loni na Týdnu respektu k porodu. Bylo to o využití BE v těhotenství a u porodu. Alkohol tam je jen jako konzervant, to bych neřešila vůbec, kapou se obvykle po 4 kapkách, takže to mě spíš rozesmálo, že to řešíš, samozřejmě nelupneš do sebe lahvičku. No a naopak se užívají i během těhotenství i kojení a jsou prospěšné i dítěti, neváhala bych a taky mám v plánu si je k porodu vzít :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
25.6.11 09:50

Měla jsem krizové kapky u porodu a brala jsem i po porodu. Rozhodně bych se toho nebála, právě naopak:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
25.6.11 10:01

holky díky jsem klidnější!! tak si je koupím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
16.8.11 17:15

Bachovy esence po porodu

Ahojte,chtěla bych se zeptat jaké z Bachových esencí jsou vhodné po porodu,jsem trošku psychicky rozladěná a zvykám si na nový pocit zodpovědnosti o toho malého tvorečka co se mi narodil minulý týden:o)Musím jít za nějakým odborníkem,který mi nějaké kapky namíchá,nebo si můžu sama něco objednat přez net?Četla jsem,že po porodu je dobrá oliva,je to tak?Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
16.8.11 17:22
PavluškaH píše:
Ahojte,chtěla bych se zeptat jaké z Bachových esencí jsou vhodné po porodu,jsem trošku psychicky rozladěná a zvykám si na nový pocit zodpovědnosti o toho malého tvorečka co se mi narodil minulý týden:o)Musím jít za nějakým odborníkem,který mi nějaké kapky namíchá,nebo si můžu sama něco objednat přez net?Četla jsem,že po porodu je dobrá oliva,je to tak?Děkuji

http://www.bachovky.cz/ na těchto stránkách je možné bachovky objednat, nechala jsem si tam namíchat směsku podle vlastního výběru, oliva je dobrá na vyčerpání, tu bych ti po porodu určitě doporučila, ale je tam dotazník, podle kterého se můžeš orientovat.
http://obchod.bachovky.cz/index.php?…
ať ti to pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jajnaj
3.10.13 17:52

Je tu někdo, kdo odzkoušel Bachovu Krizovou esenci při porodu?

• Citovat
  • Upravit
17629
4.10.13 13:23

Při porodu nakonec ne, rodila jsem rychle a nebyly potřeba. ale jinak je používám. hlavně je dávám dítěti, když má blbej den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
23.3.14 17:32

Ahoj, chtěla bych se zeptat, kdo máte zkušenosti s bachovkami…Opravdu fungujou? Jsou taková poslední moje šance před návštěvou psychiatra, nejspíš budu muset něco brát dlouhodobě, a teď jakožto těhuli se mi nechce cpát se chemií (i pak jako netěhuli).
Kdysi jsem zkoušela ty rescue, jako tinkturu, pastilky i mast ale účinnek jsem nepozorovala, je šance, že by zabraly třeba namíchané na míru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
23.3.14 17:34

@Koblížek21 ..ne vsechny bylinky se v tehu muzou, je omezene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
23.3.14 17:35

@Andy27 no to bychom samozřejmě musely vzít taky v úvahu při tom míchání. Prostě už nějak nevím jak dál, jsem před sesypáním se, jenže léky bych fakt brala nerada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
23.3.14 17:41

@Koblížek21 Ahoj,myslím, že bachovky jsou jen na krizový situace, hádka, šok, nehoda, když se člověk potřebuje uklidnit, ale ne na dlouhodobý problém, pokud chceš užívat homeopatika, tak budeš muset vyhledat homeopata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
23.3.14 17:42

No to bude horší, protože nejbližšího máme 150km daleko a tam fakt dojíždět nemůžu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
23.3.14 17:55

Ja je brala v tehu a v pohode. Jinak ja brala na dlouhodoby problemy a pomohly mi, pak jsem se k nim parkrat vratila v pripade krizovkx. Ale ne od kazdyho mi sedly, od jedny pani mi po nich bylo jeste hur. A vtehu se muzou v pohode, xhce to ale po porade s nekym kdo tomu rozumi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí