Bačkůrky Befado

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
488
3.2.12 12:17

Bačkurky Befado

http://www.mimibazar.cz/foto.php?… máte tyhle bačkurky na doma a i do školky,jste spokojené a drží dobře ta přezka,nepotí se noha,jak píší?Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
941
3.2.12 12:26

ahoj, ja som ich prave pred par dnami objednala. Pridu mi dobre. Paticka drzi krasne, trosku je to nie to prave na podlahu… dost to bucha, ale do herien, ci asi potom i do skolky to bude dobre… snad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
3.2.12 12:38

od mala jiné nekupujeme, ted na 2,5 letou už jsou okolo 360,– takže přemýšlím, že změním značku,ale dosud s 5 velikostmi nebyl jediný problém.Já doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
3.2.12 12:43

my máme šněrovací tak s přeskou neporadím ale jinak super. Lehoučká, měkká podrážka, pevná pata a dávají k tomu takové pěnové vložky. Máme je cca 3 měsíce a jsou jak nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
3.2.12 12:49

kupovala jsem, ale jak roste noha, cena je o dost vyssi, takze uz radsi beru klasicke kozene ssandalky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
3.2.12 13:09

taky můžu doporučit, dlouho jsme měli sandálky kvůli problémům s nožkou, ale teď už přecházíme na „normální bačkorky“ a toto mě přijde jako dobrý kompromis mezi sandálkou a těmi obyčejnými bačkorkami, které se mi prostě pevné nezdají vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
3.2.12 13:09

jo a přezka drží dobře, malá už si to umí i sama zapínat a rozepínat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
3.2.12 13:44

Taky bačkůrky doporučuji,pořídila jsem je teď dvojčatům na doma a super…ale nožičky se potí i tak,i když tam je to „větrání“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
3.2.12 13:58

Ahoj holky, prosím nemáte někdo doma tyto bačkůrky velikost 26?Můžete mi změřit délku stélku?My máme doma 27 ale jsou mu moc velké a jsou nazouvací má to jako lodě,tak chci koupit menší na třesku,nevím jestli je v tom velký rozdíl.Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1890
14.8.19 16:19

Zdravím maminky, mohla by jste prosím některá z vás, která máte doma bačkůrky Befado na holky ideálně velikost 31 a 32 přeměřit stélku? Byla bych vám moc vděčná. A nebo pokud máte některá zkušenosti jak odpovídají udávané délky stélky co jsou na netu. Byla bych moc ráda za jakýkoliv poznatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6694
14.8.19 16:40
@Lisadon píše:
Zdravím maminky, mohla by jste prosím některá z vás, která máte doma bačkůrky Befado na holky ideálně velikost 31 a 32 přeměřit stélku? Byla bych vám moc vděčná. A nebo pokud máte některá zkušenosti jak odpovídají udávané délky stélky co jsou na netu. Byla bych moc ráda za jakýkoliv poznatek.

Ahoj, máme doma velikost 32, stélka není vyndavací, ale vnitřek boty měří cca 20cm. Ty Befado jsou vždy o trochu větší, než jiné boty v té stejné velikost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
4.10.19 09:54

Teda za mně mají bačkůrky Befado moc tvrdou podrážku, několikrát jsme v obuvi zkoušeli a děti dost dusali. Nejsem úplně zastánce barefoot na venek, ale snažím se, aby hlavně bačkory měli nějaké kompromisní, aby to šlo víc ohýbat. Řekla bych, že Fare nebo i polské Zetpol jsou dost měkčí. Úplně perfektní jsou Jonap Barefoot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
5.10.19 15:27

@Markéta Rudná Ano, souhlas jeste pekne jsou anatomic
 https://www.google.com/search?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...