Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já je většinou kupovala na netu nebo přímo v dětské obuvi… v Plzni u Beránka…pak když jsem už věděla jaké jen jsem objednala o vel větší… jonapy
Objednávám přes internet Fare. To jsou jediný, co vydrží celý školní rok. Ostatní tak dva měsíce.
Záleží i na tvaru nohy, já kupuju roky Fare bare, ale moje děti mají extra široké špičky a úzké paty. Pro hodně úzkonové děti bývaly fajn befada. Ale univerzální značka padnoucí všem asi nebude. Internet to jistí.
Mame z Decathlonu takove ty cvicky bez podrazky, jen s protiskluzem.
Netlaci je to vzadu do achillovky, kdyz pri hre kleci, kopiruji nohu a vydrzi.
Vzdy jsem holkam jakombackory do skolky inskoly davala sandaly letni, do skolky Befado a do skoly v alci nejake primigi, ktere pak v lete vyuzili na ven… backory mi vzdy prisly vsechny k nicemu
.
@Lucie_Sx Odkaz se mi neotevře. Napiš prosím název nebo kód výrobku, dohledám.
@Anonymní píše:
Zdravím, poradíte prosím, kde koupit kvalitní a dobre papucky pro dítko 3 roky? Kluk? Obešla jsem deichmann, ccc Baťa a bud není velikost nebo to jsou papuce na dvě brda..děkuji za odpověď všem
Tak záleží jakou má nohu, vybírala bych v dětské obuví, už mám starší dítko, ale nosil DKP, Befada, vždycky něco otevřeného, aby se mu nepotila noha
My máme od začátku tyhle. Umí si je obout, nemají pevný opatek.
https://www.decathlon.cz/…_/R-p-171260?…
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Zdravím, poradíte prosím, kde koupit kvalitní a dobre papucky pro dítko 3 roky? Kluk? Obešla jsem deichmann, ccc Baťa a bud není velikost nebo to jsou papuce na dvě brda..děkuji za odpověď všem