Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já jsem dětem dávala místo bačkor sandále Superfit. Ale hlídala jsem si, aby měly hodně měkkou podrážku. Ve všem ostatním se jim potily nohy.
Do školky to chce co nejměkčí, děti tráví většinu času hrou na koberci a když mají tvrdé papuče, mají tendence sedat si mezi paty a ničí si kyčle. Ve 3 letech měly moje do školky jen kožené capáčky podlepené plotnou (kvůli nesmekavosti v koupelně), později pak jsme kupovali barefoot bačkory. Hodně dětí ve školce měly tyto Aquashoes z Decathlonu - edit: odkaz z nějakého důvodu nefunguje, vyhledej si na stránkách Decathlonu „Boty do vody pro nejmenší Aquashoes“
@Janli píše:
Objednávám přes internet Fare. To jsou jediný, co vydrží celý školní rok. Ostatní tak dva měsíce.
Já mám pocit, že nám poslední dobou vydrží dva měsíce každé boty. Poslední se rozpadly od geoxu, teď mají skolkove zdravotní kožené a drahé totálně servanou gumu ze špičky..
@pet p píše:
@Lucie_Sx Odkaz se mi neotevře. Napiš prosím název nebo kód výrobku, dohledám.
Maji to pod „Detske protiskluzove cvicky prodysne“ Domyos.
Já kupuji ve zdravotní obuvi. Nemají žádné fancy potisky, ale nezničí si tím aspoň nohy. Když už je v nich několik hodin ![]()
@Lucie_Sx píše:
Maji to pod „Detske protiskluzove cvicky prodysne“ Domyos.
Díky. Ale ta podrážka mi přijde hodně zvláštní. Nevím, jestli bych sama v něčem takovém chtěla chodit ![]()
@pet p píše:
Díky. Ale ta podrážka mi přijde hodně zvláštní. Nevím, jestli bych sama v něčem takovém chtěla chodit
Vsechny moje deti tyhle boty miluji. Dobre se oblikaji a neprekazi na noze. Pouzivame je jako prezuvky na dovcu a do te skolky.
@Anais Brno píše:
https://www.gugenio.cz/…ou-spickou./
Tak jsem nakupovala už dvakrát bačkůrky dvakrát. Druhé bačkůrky jsem koupila o něco větší a malá v nich chodila do školky celý rok… A naprosto v pohodě. Sedí krásné na noze a jedině že je podrážka osupana. Jinak jsou úplně v cajku.
@ludmilaadamkova mimse hlavně líbí ten typ. papuci, které nejsou úplně uzavřené…
I teď do školy nosi syn v podstate nějaký typ letních sandálů, aby měl otevřenou botu, ale neměl vyloženě nazouváky.
V té 37/38 už toho moc na výběr není… taková nostalgie vidět ty pidi botičky ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.