Bakalářská práce - citace

Qwentin
19.10.13 18:11

bakalářská práce

Ahoj maminky, prosím Vás, která studujete právo nebo jste právnička, nebo aspoň právu rozumíte, můžete mi poradit, jak pojmout bakalářskou práci s názvem Prosazování mezinárodního pořádku pomocí nástrojů současného mezinárodního práva? Můžete mi případně doporučit literaturu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1947
19.10.13 18:14

@Andrejka81 Literaturu by Ti měl doporučit Tvůj vedoucí práce, pokud sis to téma nevybrala/nevytvořila sama z důvodu, že by ses o něj nějak blíž zajímala(což se mi zdá, že ne). Co za ním zajít na konzultaci? Na které škole to píšeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
19.10.13 18:38

Ahoj, bohužel zde nemohu zmiňovat školu - kdyby lektor poradil, neptala bych se :)

• Citovat
  • Upravit
1004
19.10.13 18:38

@Andrejka81 taky doporučuji aspoň napsat vedoucímu bakalářky. Nebo mrkni na theses.cz jestli někdo něco podobného nepsal. Bude to asi o OSN a podobných mezinár. organizacích a o různých formách sankcí typu finanční atp. jaký mají vliv, účinnost atp.? I když nevím, studuji jiný obor, ale tohle by mi přišlo logické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
19.10.13 18:41

Ale možná je to spíš politologické než právnické :nevim:. Máš divnýho lektora. Mě radí se vším…od toho ho máš.
Jiank o nějakým článku o sankcích finančních a jejich účincích vím, ale není to právnická záležitost, spíše mezin. vztahy…Je v aj. Kdyžtak bych ti ho poslala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
19.10.13 18:56

@Andrejka81 Tak tohle bych těžko rozdýchávala, to je lektor na houby :-( Teď v létě jsem psala diplomku a i když má vedoucí není moc oblíbená mezi studenty, tak nakonec jsem ji k nějaké aktivitě a podpoře prostě přesvědčila.. jsem tam lezla tak dlouho, až pochopila, že to vážně hodlám dopsat a že vážně potřebuju aspoň trochu podporu ;-)

A on Ti řekl, že Ti nic neporadí a že si to máš najít sama? Nebo jak k tomu celému přistupuje? Víš, já si myslím, že když to pojmeš podle sebe, tak tomu věnuješ spoustu času a tyhle týpci pak jsou schopni říct, že tam nemáš ty a ty zdroje a ať to přepíšeš.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
19.10.13 20:37

Nevím teda, jakou studuješ školu, ale ptát se na literaturu k bakalářce na emiminu?!? 8o 8o 8o to snad není možný… Když ti nevyhovuje tvůj vedoucí, tak si najdi jinýho.. S literaturou z emimina to fakt těžko obhájíš :mrgreen: i když jsou školy, kde asi jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12874
19.10.13 20:39

@Janitka Jasně že to je právnické téma, je to mezinárodní právo veřejné. Ale jinak souhlas. Téma je to extrémně široké (mezinárodní vody, válečné konflikty, spory o území…), literatury nepřeberné množství a hlavně je to o jednotlivých mezinárodních úmluvách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
19.10.13 22:54
@Dorka_X píše:
Nevím teda, jakou studuješ školu, ale ptát se na literaturu k bakalářce na emiminu?!? 8o 8o 8o to snad není možný… Když ti nevyhovuje tvůj vedoucí, tak si najdi jinýho.. S literaturou z emimina to fakt těžko obhájíš :mrgreen: i když jsou školy, kde asi jo…

proč podceňovat maminky na emiminu? nehledám odsuzování ale radu

• Citovat
  • Upravit
Qwentin
19.10.13 22:55
@mag píše:
@Janitka Jasně že to je právnické téma, je to mezinárodní právo veřejné. Ale jinak souhlas. Téma je to extrémně široké (mezinárodní vody, válečné konflikty, spory o území…), literatury nepřeberné množství a hlavně je to o jednotlivých mezinárodních úmluvách.

děkuji, o tom to právě je, ale je to široké téma, nevím, jak to mám pojmout a které literatury se mám držet. Můžu kdyžtak poslat SZ?

• Citovat
  • Upravit
4197
20.10.13 10:01

Ahoj holky, taky nepodceňuji maminky z emimina : ) Dochází mi inspirace, spíš žádnou momentálně nemám :nevim: Studuji dálkově VŠ - spec. pedagogika a vůbec nevím, jakým způsobem vybrat a vymyslet téma bakalářské práce. Máte někdo nějaký tip, dle čeho jste téma vybírali, aby se vám bakalářka dobře psala a byla obhajitelná a po všech stránkách ok? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
20.10.13 10:44
@Tinakaterina píše:
Ahoj holky, taky nepodceňuji maminky z emimina : ) Dochází mi inspirace, spíš žádnou momentálně nemám :nevim: Studuji dálkově VŠ - spec. pedagogika a vůbec nevím, jakým způsobem vybrat a vymyslet téma bakalářské práce. Máte někdo nějaký tip, dle čeho jste téma vybírali, aby se vám bakalářka dobře psala a byla obhajitelná a po všech stránkách ok? Díky moc.

My měli na škole daný výběr témat, student si mohl zvolit i vlastní téma sám, ale po schválení katedrou.Je těžké poradit…,já jsem na tom asi jako Ty. Já jsem měla jiné téma, ale po konzultaci s lektorem mi bylo doporučeno téma změnit a teď se v tom víceméně trochu topím… :think:

• Citovat
  • Upravit
4197
20.10.13 10:54

@Andrejka81 Taky to tak máme, jen mi přijde, že schválená témata mohou porovnávat s někým, kdo to už psal předtím… ale jaké téma vymyslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
20.10.13 11:06
@Tinakaterina píše:
@Andrejka81 Taky to tak máme, jen mi přijde, že schválená témata mohou porovnávat s někým, kdo to už psal předtím… ale jaké téma vymyslet

Myslím, že je těžko vymyslet v dnešní době nějaké téma, o kterém by někdo už nepsal…, no i když se vybere schválené téma, tak se dá vždy něčím obohatit, neustále se objevují nové informace v téměř jakémkoliv oboru…

• Citovat
  • Upravit
274
9.3.14 15:35

Ahoj, obracím se na vás zkušenější s dotazem :)

Píšu BP, tak nějak už mám teorii ale trošku bojuji s jedním problémem.

V teoretické části práce uvádím zdroje tímto stylem: Tady mám něco napsáno (Autor, 2004, s.15) Ale v práci jsem citovala i zákony a předpisy a prostě nevím, co do té závorky sakra napsat :-D Vím jak je uvedu do seznamu použité literatury, ale nevím jak je dát za konkrétní odstavec. A nikde to nemůžu najít.

Omlouvám se za úroveň vyjadřování, ale už mě to nebaví :mrgreen:

Děkuju za každou radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí