Pomoc s bakalářskou prací
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
bakalářská práce1
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte o někom, kdo by byl ochotný mi pomoci s bakalářskou prací? Potřebovala bych, aby si se mnou někdo sednul a pomohl mi hledat v článcích a řekl, tohle by se tam hodilo o tomhle napiš. Aby se podíval na text, co jsem napsala a řekl, jestli věty dávají smysl atd. Jsem už úplně bezradná a nevím, co mám dělat.
Mockrát děkuji za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@dadina974 píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte o někom, kdo by byl ochotný mi pomoci s bakalářskou prací? Potřebovala bych, aby si se mnou někdo sednul a pomohl mi hledat v článcích a řekl, tohle by se tam hodilo o tomhle napiš. Aby se podíval na text, co jsem napsala a řekl, jestli věty dávají smysl atd. Jsem už úplně bezradná a nevím, co mám dělat.Mockrát děkuji za odpovědi
Tak si najdi ideálně někdo z oblasti vybraného tématu (nevíme o jakém tématu píšeš). Každopádně konzultant by měl spíš radit a ne, že s tebou bude hledat články a říkat ti co psát - to už je tvoje práce a vlastně i smysl závěrečných prací - prokázat schopnost najít a zpracovat informace, data apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dadina974 píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte o někom, kdo by byl ochotný mi pomoci s bakalářskou prací? Potřebovala bych, aby si se mnou někdo sednul a pomohl mi hledat v článcích a řekl, tohle by se tam hodilo o tomhle napiš. Aby se podíval na text, co jsem napsala a řekl, jestli věty dávají smysl atd. Jsem už úplně bezradná a nevím, co mám dělat.Mockrát děkuji za odpovědi
Hledat si zdroje a umět procházet literaturu je práce toho, kdo tu bakalářku píše. Se zbytkem ti má napomáhat tvůj vedoucí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dadina974 píše:
A nechceš rovnou někoho, kdo za tebe tu práci vypracuje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dadina974 píše:
Přesně na téma tvé práce jsme tu všichni odborníci, to máš ale štěstí
A protože i víme, kde přesně bydlíš, tak není problém se u tebe stavit a pomoct ti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dadina974 píše:
Na základní otázky a návody jak pracovat se zdroji ti poskytne vedoucí práce. A tohle je přesně hlavní smysl bakalářské práce. Naučit se pracovat se zdroji a umět dát dohromady nějaký „odborný text“. A přesně to co chceš je celé psaní práce. Moje DP byla o stovkách hodin, které jsem strávil nad přibíráním literatury a odborných článků a skládáním toho dohromady. Jseš schopná ty hodiny někomu zaplatit že tam u tebe bude sedět? Co pak budeš dělat v zaměstnání? Taky budeš potřebovat aby vedle tebe někdo seděl a říkal ti jak co máš dělat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
nabízím pomoc se psaním závěrečných prací. Pokud máte stále zájem, dejte vědět.
@dadina974
RZ
- načítám...
- Citovat
- Zmínit