Pomoc s bakalářskou prací

1
14.2.24 16:13

bakalářská práce1

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte o někom, kdo by byl ochotný mi pomoci s bakalářskou prací? Potřebovala bych, aby si se mnou někdo sednul a pomohl mi hledat v článcích a řekl, tohle by se tam hodilo o tomhle napiš. Aby se podíval na text, co jsem napsala a řekl, jestli věty dávají smysl atd. Jsem už úplně bezradná a nevím, co mám dělat.

Mockrát děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8827
14.2.24 17:02
@dadina974 píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte o někom, kdo by byl ochotný mi pomoci s bakalářskou prací? Potřebovala bych, aby si se mnou někdo sednul a pomohl mi hledat v článcích a řekl, tohle by se tam hodilo o tomhle napiš. Aby se podíval na text, co jsem napsala a řekl, jestli věty dávají smysl atd. Jsem už úplně bezradná a nevím, co mám dělat.Mockrát děkuji za odpovědi

Tak si najdi ideálně někdo z oblasti vybraného tématu (nevíme o jakém tématu píšeš). Každopádně konzultant by měl spíš radit a ne, že s tebou bude hledat články a říkat ti co psát - to už je tvoje práce a vlastně i smysl závěrečných prací - prokázat schopnost najít a zpracovat informace, data apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
14.2.24 17:30
@dadina974 píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte o někom, kdo by byl ochotný mi pomoci s bakalářskou prací? Potřebovala bych, aby si se mnou někdo sednul a pomohl mi hledat v článcích a řekl, tohle by se tam hodilo o tomhle napiš. Aby se podíval na text, co jsem napsala a řekl, jestli věty dávají smysl atd. Jsem už úplně bezradná a nevím, co mám dělat.Mockrát děkuji za odpovědi

Hledat si zdroje a umět procházet literaturu je práce toho, kdo tu bakalářku píše. Se zbytkem ti má napomáhat tvůj vedoucí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10788
14.2.24 17:35
@dadina974 píše:

A nechceš rovnou někoho, kdo za tebe tu práci vypracuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
14.2.24 17:44

Konzultuj pravidelně s vedoucím práce, to by mělo pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8367
14.2.24 17:56
@dadina974 píše:

Přesně na téma tvé práce jsme tu všichni odborníci, to máš ale štěstí :) A protože i víme, kde přesně bydlíš, tak není problém se u tebe stavit a pomoct ti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20972
14.2.24 19:21
@dadina974 píše:

Na základní otázky a návody jak pracovat se zdroji ti poskytne vedoucí práce. A tohle je přesně hlavní smysl bakalářské práce. Naučit se pracovat se zdroji a umět dát dohromady nějaký „odborný text“. A přesně to co chceš je celé psaní práce. Moje DP byla o stovkách hodin, které jsem strávil nad přibíráním literatury a odborných článků a skládáním toho dohromady. Jseš schopná ty hodiny někomu zaplatit že tam u tebe bude sedět? Co pak budeš dělat v zaměstnání? Taky budeš potřebovat aby vedle tebe někdo seděl a říkal ti jak co máš dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.24 17:09

Dobrý den,

nabízím pomoc se psaním závěrečných prací. Pokud máte stále zájem, dejte vědět.
@dadina974

RZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí