Balaton 2020 byl někdo?

2089
18.7.20 13:47

Balaton 2020 byl někdo?

Zdravím dámy, byl někdo letos na Balatonu v Maďarsku, nebo chystá se někdo? Jak to tam vypadá, je tam narváno nebo prázdno?
Kamarádka mě přemlouvá, abych jela s ní i s dětma, ale už jsme byly v Chorvatsku a nevím, jestli by nebyl pro nás Balaton propadák..
Když jsme zvyklí na moře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
18.7.20 13:55
@korneli píše:
Zdravím dámy, byl někdo letos na Balatonu v Maďarsku, nebo chystá se někdo? Jak to tam vypadá, je tam narváno nebo prázdno?
Kamarádka mě přemlouvá, abych jela s ní i s dětma, ale už jsme byly v Chorvatsku a nevím, jestli by nebyl pro nás Balaton propadák..
Když jsme zvyklí na moře.

Letos jsem nebyla, ale měli jsme tam za týden po letech zase jet :,( Je to takový bahňák, s mořem to nejde srovnat. Nejvíc se mi líbilo v Kezstely, nedaleko je termál Hevíz. Tenkrát to byla hodně výjimečná dovolená z mnoha důvodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
18.7.20 13:58

@Russet my byly na bahňáku v Čizíci v Chorvatsku a tam se nám teda nelíbilo, bahno s pískem dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77302
18.7.20 13:59

@korneli no proti moři je to fakt bahňák, ale zas nejsou na dně šutry a děti se tam můžou líp vydovádět ve vodě, ale otázka je, jaké tam bude počasí? je to vnitrozemí, že jo :)
a pozor na komáry, bývá jich tam dost
pláže jsou travnaté, asi bych volila fakt místo, kde budou blízko termály

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
18.7.20 13:59

:mrgreen: Balaton je mnohdy hezčí než moře. Prej propadák když jsme zvykli na moře :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
77302
18.7.20 14:00

@korneli Čizíce? to neznám a ani jsem nikdy neslyšela. Kde to je? Někde na Istrii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.7.20 14:02
@korneli píše:
@Russet my byly na bahňáku v Čizíci v Chorvatsku a tam se nám teda nelíbilo, bahno s pískem dohromady.

Co si pamatuju, byly tam travnaté pláže a hodně pozvolný vlez do vody. Je celkově dost mělký. My jsme na jednom místě byli max 2 noci, celý ho objeli. Je kolem dost věcí k vidění, takže se tam dá strávit hezká dovolená. Ale moře to fakt není.

Příspěvek upraven 18.07.20 v 14:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
18.7.20 14:02

Krásné je i Neziderske Neusidler see

• Citovat
  • Upravit
53518
18.7.20 14:03
@jahuhudka píše:
Krásné je i Neziderske Neusidler see

Ehm, tam jsme také byli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77302
18.7.20 14:03
@jahuhudka píše: :mrgreen: Balaton je mnohdy hezčí než moře. Prej propadák když jsme zvykli na moře :mrgreen:

no tak, že by byl hezčí než moře, to fakt asi ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

výhoda je, že je to blízko, ale opravdu bych se letos bála počasí
a bývá tam teplá voda, to zas jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.7.20 14:06

@stinga
A termály to jistí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
18.7.20 14:06

@stinga já asi nejsem mořský nadšenec :lol: vůbec mě nebere

• Citovat
  • Upravit
10651
18.7.20 14:08
@korneli píše:
Když jsme zvyklí na moře.

No jestli jste zvyklí na moře tak Balaton prostě moře není. Takže to asi propadák bude. Ale kolem Balatonu jde dělat spousta jiných věcí než se koupat v jezeře. Ale když jste tak zvyklí na to moře, tak k Balatonu raději nejezděte. :nevim: my tam tedy jezdíme pravidelně a nikdy tam žádné davy nebyli, ale mi nevyhledavame žádné masové atrakce.

Příspěvek upraven 18.07.20 v 14:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
18.7.20 14:09

Byli jsme letos poprvé a líbilo se nám-pozvolny vstup do vody, pro dospělé nuda, pro děcka fajn, travnaté pláže kde není hlava na hlavě, příznivě ceny. V kombinaci s termálním jezerem v Hevizu super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77302
18.7.20 14:14
@jahuhudka píše:
@stinga já asi nejsem mořský nadšenec :lol: vůbec mě nebere
:kytka: tak za mě - Balaton lepší jak Mácháč, moře lepší jak Balaton :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí