Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nevíte, jak je to v současné době s dovolenou v Chorvatsku? Test, karanténa apod?
@jaruv chystáme se tam, tak taky sonduju. Zatím co vím, tak chtějí zase zavést roušky a na hranicích prokázat, že tam máte zajištěny ubytko plus měří teplotu. Víc jsem zatím nezjistila. Jsem těhotná a plánujeme tam jet autem přes Alpy, tak snad to klapne. H čj ceně se vyhnout dálnicím kvůli krásně alpské přírodě a vyhnout se kolonam ![]()
Ke změnám může dojít že dne na den, zvedají se tam čísla a moc se jim to nelíbí.
https://www.croatiaweek.com/…ing-croatia/
A co si myslíte na toto?
@Rachel_cz píše:
@jaruv chystáme se tam, tak taky sonduju. Zatím co vím, tak chtějí zase zavést roušky a na hranicích prokázat, že tam máte zajištěny ubytko plus měří teplotu. Víc jsem zatím nezjistila. Jsem těhotná a plánujeme tam jet autem přes Alpy, tak snad to klapne. H čj ceně se vyhnout dálnicím kvůli krásně alpské přírodě a vyhnout se kolonam
Ji těhotná a chcete se vyhnout kvůli ceně dálnicím? To je hodně solidní nesmysl.
Jsme tu od ctvrtka, jeli jsme pres noc, silnice prazdne, na hranicich nas nikdo nekontroloval. Od zitrka tu budou povinne rousky v obchodech. V doprave byly povinne uz kdyz jsme prijizdeli, nicmene na trajektu jestli je mela nanejvys desetina lidi ![]()
Maďarsko začíná pritvrzovat a zřejmě i Chorvatsko pro některé státy. Může se stát cokoliv.
@Zumpa o peníze nám rozhodně nejde😂 Jezdíme k moři cabriem, takže nám jde o tu přírodu. Známí pojedou i s naší lodí po dálnici, chtějí tam být dříve🤫
@Rachel_cz píše:
@Zumpa o peníze nám rozhodně nejde😂 Jezdíme k moři cabriem, takže nám jde o tu přírodu. Známí pojedou i s naší lodí po dálnici, chtějí tam být dříve🤫
No, to mi mi přijde jako ještě větší nesmysl, být těhotná, prodlužovat si už takhle dlouhou cestu a ještě v kabriu, to je solidní masochismus.
@Zumpa prosímte v klidu, jsem ve čtvrtým a ani to na sobě necítím. Díky za péči ![]()
@jaruv píše:
Nevíte, jak je to v současné době s dovolenou v Chorvatsku? Test, karanténa apod?
Ahoj vcera jsem se vratila s rodinou z Chorvatska byly jsme tam na 2 tydny a vubec niceho se neboj. Uplna pohoda, na hranicich bez kontroly tam jen koukla na pas a hotovo ani nic vedet nechtely v Chorvatsku nikdo Coronu uz neresi lidi v pohode i na plazi vsude na pohodu a bez stresu. Jen v obchodnich centrech rouska a tam uz to taky dlouho nebude doporucuji vyrazit urcite co nejdrive je tam nadherne
![]()
Jo a pokud autem doporucuji pres slovensko madarsko ne pres Rakousko zbytecne daleko nejlepe pres Lendavu a pak Cakovec a poridit si krabicku CNC
@vokishka píše:
Ke změnám může dojít že dne na den, zvedají se tam čísla a moc se jim to nelíbí.
Nic takoveho nehrozi
Jaký přechod jste použili na HR/SLO hranici? Jeli jsme sem výjimečně klasicky s použitím dálnice ve SLO, jindy objíždíme a jedeme na Varaždin. Fronta na 2hod, otřes!