Vycestování do Chorvatska

40
12.7.20 11:27

Vycestování do Chorvatska

Nevíte, jak je to v současné době s dovolenou v Chorvatsku? Test, karanténa apod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3265
12.7.20 11:34

@jaruv chystáme se tam, tak taky sonduju. Zatím co vím, tak chtějí zase zavést roušky a na hranicích prokázat, že tam máte zajištěny ubytko plus měří teplotu. Víc jsem zatím nezjistila. Jsem těhotná a plánujeme tam jet autem přes Alpy, tak snad to klapne. H čj ceně se vyhnout dálnicím kvůli krásně alpské přírodě a vyhnout se kolonam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
12.7.20 11:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66470
12.7.20 11:45

Ke změnám může dojít že dne na den, zvedají se tam čísla a moc se jim to nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
12.7.20 11:57

https://www.croatiaweek.com/…ing-croatia/

A co si myslíte na toto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16271
12.7.20 11:58
@Rachel_cz píše:
@jaruv chystáme se tam, tak taky sonduju. Zatím co vím, tak chtějí zase zavést roušky a na hranicích prokázat, že tam máte zajištěny ubytko plus měří teplotu. Víc jsem zatím nezjistila. Jsem těhotná a plánujeme tam jet autem přes Alpy, tak snad to klapne. H čj ceně se vyhnout dálnicím kvůli krásně alpské přírodě a vyhnout se kolonam :palec:

Ji těhotná a chcete se vyhnout kvůli ceně dálnicím? To je hodně solidní nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
12.7.20 12:33

Jsme tu od ctvrtka, jeli jsme pres noc, silnice prazdne, na hranicich nas nikdo nekontroloval. Od zitrka tu budou povinne rousky v obchodech. V doprave byly povinne uz kdyz jsme prijizdeli, nicmene na trajektu jestli je mela nanejvys desetina lidi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66470
12.7.20 13:07

Maďarsko začíná pritvrzovat a zřejmě i Chorvatsko pro některé státy. Může se stát cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
12.7.20 17:28

@Zumpa o peníze nám rozhodně nejde😂 Jezdíme k moři cabriem, takže nám jde o tu přírodu. Známí pojedou i s naší lodí po dálnici, chtějí tam být dříve🤫

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16271
12.7.20 17:36
@Rachel_cz píše:
@Zumpa o peníze nám rozhodně nejde😂 Jezdíme k moři cabriem, takže nám jde o tu přírodu. Známí pojedou i s naší lodí po dálnici, chtějí tam být dříve🤫

No, to mi mi přijde jako ještě větší nesmysl, být těhotná, prodlužovat si už takhle dlouhou cestu a ještě v kabriu, to je solidní masochismus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
12.7.20 17:42

@Zumpa prosímte v klidu, jsem ve čtvrtým a ani to na sobě necítím. Díky za péči :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
3.8.20 08:35
@jaruv píše:
Nevíte, jak je to v současné době s dovolenou v Chorvatsku? Test, karanténa apod?

Ahoj vcera jsem se vratila s rodinou z Chorvatska byly jsme tam na 2 tydny a vubec niceho se neboj. Uplna pohoda, na hranicich bez kontroly tam jen koukla na pas a hotovo ani nic vedet nechtely v Chorvatsku nikdo Coronu uz neresi lidi v pohode i na plazi vsude na pohodu a bez stresu. Jen v obchodnich centrech rouska a tam uz to taky dlouho nebude doporucuji vyrazit urcite co nejdrive je tam nadherne :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
3.8.20 08:37

Jo a pokud autem doporucuji pres slovensko madarsko ne pres Rakousko zbytecne daleko nejlepe pres Lendavu a pak Cakovec a poridit si krabicku CNC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
3.8.20 08:38
@vokishka píše:
Ke změnám může dojít že dne na den, zvedají se tam čísla a moc se jim to nelíbí.

Nic takoveho nehrozi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5619
3.8.20 08:42

Jaký přechod jste použili na HR/SLO hranici? Jeli jsme sem výjimečně klasicky s použitím dálnice ve SLO, jindy objíždíme a jedeme na Varaždin. Fronta na 2hod, otřes!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí