Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky jen tak ze zvědavosti.
Jak máte rády zabalené dárky? Jestli každý má svoji barvu na dárcích, nebo různobarevné, čisté- jen barva, nebo s obrázky. Já mám ráda pestrobarevnost, mám hromadu balícího papíru v různých barvách, kombinuju to. Mám ráda barvu červenou, modrou, zelenou, žlutou, že to pod stromkem září barevností. Dáváte mašle, nebo jen slepíte izolepou.
Já taky ráda balím, raději než nakupuju. ![]()
A protože máme velkou rodinu a spoustu drobných dárečků, vždy odlišuju jednotlivé příjemnce barvou papíru, nebo alespoň stuhy- třeba všechny prarodiče letos zabalím do stejného papíru, ale každý z nich má jinou stužku. ![]()
![]()
Barevné, každá dáreček zvlášť at je jich co nejvíc ![]()
Přelepím izolepou a pak ještě mašle ![]()
Pro holcicky do cervenyho baliciho papiru s detskym motivem a cervenou masli a pro chlapecka do modreho baliciho papiru s detskym motivem a masli, pro dospele to delam podobne ![]()
Barevné vzorované papíry, ale žádné soby a santy zas tam teda mít nemusím.
Pojistím izolepou a dám stužku, aby cca ladila s papírem, no ale když se nezadaří, nehroutím se ![]()
Jména píšu fixou přímo na balíček.
Já zase naopak, každý rok sice kupuju papír nový, ale vždy několik rolí tak, abych měla všechny stejné, mě se zase líbí když to ladí
Každej rok balím jinak. Loni jsem balila dvoupapírově.-) Když byly ta světová krize, tak do novin. Pak do jednobarevných papírů, každej dárek jiná barva, jména vystřižený taky jinou barvou. Letos na to kašlu a balím klasicky, s dárkama pro mě se lidi taky nepiplaj:-)
Mám pouze jednu barvu balicího papíru pro dospělé a jednu pro děti plus ladící papírové tašky. Musí to být precizně zabalené, používám decentní balicí papír, dražší stuhy, nejradši mám kombinaci červená+zlatá nebo stříbrná. Nesnesu pak pod stromkem jiný balicí papír, je to taková moje drobná uchylka
.
Různé barvičky, kvalitnější lesklé papíry, izolepa a stužky
Balím i drobnosti jednotlivě ať je toho víc ![]()
Já většinou koupím 2 balící papíry se stejným motivem, ale jinou barvou a k tomu ladící stuhy.
Já balím do dvou barevných, ale tak, aby se k sobě hodily, syn balí takhle
@laducha tak to me dostalo na zadek, kluk a tak šikovnej, jednoduchý, elegantní…super
@laducha škoda že tady není like
co by se dalo k příspěvku ![]()
Nádhera ![]()