Balení vánočních dárků

9.12.12 12:57

Balení vánočních dárků

Holky jen tak ze zvědavosti.
Jak máte rády zabalené dárky? Jestli každý má svoji barvu na dárcích, nebo různobarevné, čisté- jen barva, nebo s obrázky. Já mám ráda pestrobarevnost, mám hromadu balícího papíru v různých barvách, kombinuju to. Mám ráda barvu červenou, modrou, zelenou, žlutou, že to pod stromkem září barevností. Dáváte mašle, nebo jen slepíte izolepou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2566
9.12.12 13:01

Já taky ráda balím, raději než nakupuju. :lol:
A protože máme velkou rodinu a spoustu drobných dárečků, vždy odlišuju jednotlivé příjemnce barvou papíru, nebo alespoň stuhy- třeba všechny prarodiče letos zabalím do stejného papíru, ale každý z nich má jinou stužku. ;)
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
9.12.12 13:02

Barevné, každá dáreček zvlášť at je jich co nejvíc :mrgreen:
Přelepím izolepou a pak ještě mašle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
9.12.12 13:04

Pro holcicky do cervenyho baliciho papiru s detskym motivem a cervenou masli a pro chlapecka do modreho baliciho papiru s detskym motivem a masli, pro dospele to delam podobne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.12.12 13:05

Barevné vzorované papíry, ale žádné soby a santy zas tam teda mít nemusím.
Pojistím izolepou a dám stužku, aby cca ladila s papírem, no ale když se nezadaří, nehroutím se :lol:
Jména píšu fixou přímo na balíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
9.12.12 13:06

Já zase naopak, každý rok sice kupuju papír nový, ale vždy několik rolí tak, abych měla všechny stejné, mě se zase líbí když to ladí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
9.12.12 13:06

Každej rok balím jinak. Loni jsem balila dvoupapírově.-) Když byly ta světová krize, tak do novin. Pak do jednobarevných papírů, každej dárek jiná barva, jména vystřižený taky jinou barvou. Letos na to kašlu a balím klasicky, s dárkama pro mě se lidi taky nepiplaj:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
9.12.12 13:07

Mám pouze jednu barvu balicího papíru pro dospělé a jednu pro děti plus ladící papírové tašky. Musí to být precizně zabalené, používám decentní balicí papír, dražší stuhy, nejradši mám kombinaci červená+zlatá nebo stříbrná. Nesnesu pak pod stromkem jiný balicí papír, je to taková moje drobná uchylka :D.

• Citovat
  • Upravit
9989
9.12.12 13:11

Různé barvičky, kvalitnější lesklé papíry, izolepa a stužky :-) Balím i drobnosti jednotlivě ať je toho víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
9.12.12 13:12

Nesnáším balení dárků :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27266
9.12.12 13:13

Já většinou koupím 2 balící papíry se stejným motivem, ale jinou barvou a k tomu ladící stuhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
9.12.12 13:13

Tyyy jo noviny a třeba červená stužka- to je supr nápad 8o :potlesk: :potlesk: :potlesk: dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30663
9.12.12 13:14

Já balím do dvou barevných, ale tak, aby se k sobě hodily, syn balí takhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
9.12.12 13:17

@laducha tak to me dostalo na zadek, kluk a tak šikovnej, jednoduchý, elegantní…super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
9.12.12 13:18

@laducha škoda že tady není like :mrgreen: co by se dalo k příspěvku :mrgreen:
Nádhera :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...