Vánoce - dárky u babiček

Durina
8.12.12 09:38

Vánoce-dárky u babiček

Dobré ráno, zajímalo by mě, jak to děláte s dárky od babiček pro děti. Nechávají si ty dárky u sebe doma a pak tam s dítětem přijedete? nebo vám je babičky dávají a děti si je rozbalují 24. pod stromečkem? A jestli to děláte tak, že jsou ty dárky u babiček, neptají se děti, že je to divné? Není jim to podezřelé, že jim Ježíšek nechává dárky u babiček a třeba u tet atd. ne…Mám totiž takový problém, jedna babička chce, aby si dárky rozbalil kluk u ní (chce vidět jeho reakci) a druhá nám je zase chce dát, ptž říká, že Ježíšek nosí dárky 24. a rozbalovat by se měly pod stromečkem (reakce by ji taky zajímala, ale říká, že to jsou naše děti, náš den). Tak nevím, jak to udělat. Jak to funguje u vás?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9994
8.12.12 09:43

U nás to bylo vždycky tak, že k jedné babičce chodíme na štědrý den, poté, co si dárky užijeme doma a ke druhé jezdíme v dalších dnech. Když byli kluci malí, nikdy jim to divné nepřipadalo. Prostě jim nechal Ježíšek pár dárků i u babiček, protože i tam jsou hodní ( ;) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
8.12.12 09:43

Když byla moje holčička malinká tak jsme to většinou rozbalovali 24 u nás doma. Když začala být větší a už vnímala, tak jsme začali jezdit k nim. A když už z toho měla rozum, tak jsem se jí i zeptala jestli necháme u babičky vzkaz pro ježíška aby to přinesl k nám nebo jestli chce aby to nechal u ní a rozbalila si to 25. nebo 26… a sama řekla že u babičky, protože má takhle dvojité nebo dokonce i trojité vánoce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
8.12.12 09:58

A není to jedno? My buď ještě na Štědrý den zajdeme jak k našim, tak k manželovo rodičům, nebo se domluvíme, že po večeři přijdou všichni k nám. Synovi jsou čtyři roky a není mu divné, že Ježíšek nechává dárky i u babišek a u strejdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Judi
8.12.12 09:59

Taky rozbalujeme u babiček 25. a 26. Přišlo by mi to vůči babičkám nefér, že dětem nakoupí, aby měly radost a potom jsou o ten zážitek ochuzeny. Dětem to divné rozhodně nepřijde, ony takhle vůbec nepřemýšlí :lol:.

• Citovat
  • Upravit
P28
8.12.12 10:01

Jako malá jsem milovala, když Ježíšek něco „omylem zapomněl“ u babičky a čekalo to tam na mě toho 25. nebo 26. Na Štědrý den toho je hodně, super, byla jsem nadšená, ale když nějaká drobnost byla i u babičky, tak to bylo super. Nic podezřelého mi nebylo…

• Citovat
  • Upravit
1769
8.12.12 10:04

Tak mi 24 dopol. jedem k tatkovi, pak vecer u nas a pak prijdou tchanovci s darkama, ze je tam nechal jezisek takze je prinesli a k moji mamce jdem druhej den. ja kdyz byla mala tak jsme meli doma, druhej den jedna babicka a dalsi den dalsi babicka, nikdy mi to divny neprislo, ba naopak jsem se vzdy strasne tesila co mi nechal jezisek u babicek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
8.12.12 10:18

Taky chodime na svatky k babickam a tam rozbalujeme. Podle me je to lepsi, nez to mit vsechno 24.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
8.12.12 10:18

U nás je to jasné, Ježíšek je popleta a nechal dárky u babiček. Sice jsme mu to psali, že budeme doma, ale asi na to zapomněl, tak nechal dárky i u babiček, aby kdybychom byli tam, jsme nebyli smutní.

• Citovat
  • Upravit
12959
8.12.12 10:23

Dárky od babiček mají u nich - u všech si je kluci rozbalí 25tého, divné jim to není, prostě jim Ježíšek toho 24tého přinesl dárky i k babičkám, stejně tak jako babičkám nechal dárky i u nás pod stromečkem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
8.12.12 10:32

Já jsem teda radši pro variantu dárky u jednoho stromečku. Ale u jedné babičky to neprošlo, takže 25. máme všichni ještě dárky u nich. Druhá s náma je na Štědrý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
8.12.12 10:38

Děti mají dárky u rodičů. Přišlo by mi divném, aby mi mamka dala dárek, ať mu ho dám u nás pod stromeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
8.12.12 10:40

My jsme k babičce jako malé chodili 25.prosince a nikdy nám divné nepřišlo, že tam jsou dárky. Prostě jsme brali, že Ježíšek nadělil 24. u babičky a nechal tam dárky i pro nás a my jsme si je rozbalili až jsme přišli na návštěvu. Nevidím na tom nic špatného.
Teď co mám už svoji rodinu, tak babičky buď dárky pošlou poštou nebo mi dají peníze a já nakoupím dárky a zabalím. Všechny dárky nadělí Ježíšek najednou, protože na návštěvu k babičkám na Vánoce nechodíme. Oboje prarodiče máme přes celou republiku a já si chci Vánoce užít v klidu a pohodě a ne někam cestovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4433
8.12.12 10:48

My babičky objíždíme, takže je neposílá nikdo, ale taky je otázka, jestli nebydlí na druhém konci republiky, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
8.12.12 10:52

My babičky máme obě cca 160km daleko a každá na druhou stranu, takže 25. 12 přijedou moji rodiče i tchánovci k nám a 26.12 pak jedou domu. Konec konců, mají to k nám stejně daleko jako my k nim.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný