Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já teď ségře (skoro 15) koupila Venus holítko + žiletky, šampón a tenisky Nike (v A3 v akci za 590kč).
@micelinka píše:
Já teď ségře (skoro 15) koupila Venus holítko + žiletky, šampón a tenisky Nike (v A3 v akci za 590kč).
holení je pro ně nejlepší dárek ![]()
@micelinka píše:
Tak to je mazec, už vidím její výraz, když rozbalí holítko
, ale jinak fajn nápad
Když mrkneš na aukro, mají tam mraky věci s motivem stmívání, od hrníčků, přes kabelky až po šperky, určitě se dá vybrat
já mám pubertální neteře dvě, takže jsem tam brouzdala loni, letos dostanou parfém ![]()
@miparime tak nevím, jak máte blízký vztah, třeba by to pochopila jinak než že si o ní myslíš, že je chlupatá
. Úspěch mívají i poukázky na hadry - Orsay, Pimpkie… nebo kredit.
Kosmetika, hadry a prachy to jisti. Knizka pry jedine vkladni ![]()
@miparime polštářek se Stmíváním, puberťačky se rády válí
nebo něco jiného, pouzdro, penál, notýsek ![]()
Nějaký líčidla
Nebo nějakou blbost se Stmíváním, ted je toho všeho habadej, někdy to mají i ve slevách, třeba v Levných knihách
Kredit určitě neurazí, co třeba poukaz někam do nějaké hadrárny(přeloženo „butiku“)?
Mě vždycky udělala radost řasenka, tam se člověk nesekne s barvou a je vždycky potřeba ![]()
Jinak my byli pozvaní do domácnosti, kde se jedna taková slečna vyskytovala (a shodou okolností nějak pár dní poté slavila narozeniny), tak jsme brali dárek jednak pro paní domu, a jednak pro ní. Faktem ale je, že tady asi sehrál fakt, že dar předával manžel - slečna byla upřímně hotová z toho, že dostala kytku a toaletní vodu…
Věci se stmíváním bych nekupovala…koupila bych kosmetiku, nebo poukázku na oblečení
Mám takové dilema co koupit neteři na Vánoce. Má tu pravou pubertu, takže se jí nečím zavděčit je masakr. Na nový mobil apod. dárky nemám peníze, tak váhám. Je velkou fanynkou stmívání, ale dvd všech dílů má stejně tak knihy…s dětma je to těžký