Dárek pro puberťačku

miparime
6.12.12 19:15

dárek pro puberťačku

Mám takové dilema co koupit neteři na Vánoce. Má tu pravou pubertu, takže se jí nečím zavděčit je masakr. Na nový mobil apod. dárky nemám peníze, tak váhám. Je velkou fanynkou stmívání, ale dvd všech dílů má stejně tak knihy…s dětma je to těžký :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
6.12.12 19:17

Já teď ségře (skoro 15) koupila Venus holítko + žiletky, šampón a tenisky Nike (v A3 v akci za 590kč).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
6.12.12 19:18
@micelinka píše:
Já teď ségře (skoro 15) koupila Venus holítko + žiletky, šampón a tenisky Nike (v A3 v akci za 590kč).

holení je pro ně nejlepší dárek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miparime
6.12.12 19:19
@micelinka píše:

Tak to je mazec, už vidím její výraz, když rozbalí holítko :mrgreen:, ale jinak fajn nápad

• Citovat
  • Upravit
7499
6.12.12 19:23

Když mrkneš na aukro, mají tam mraky věci s motivem stmívání, od hrníčků, přes kabelky až po šperky, určitě se dá vybrat ;) já mám pubertální neteře dvě, takže jsem tam brouzdala loni, letos dostanou parfém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
6.12.12 19:55

@miparime tak nevím, jak máte blízký vztah, třeba by to pochopila jinak než že si o ní myslíš, že je chlupatá :mrgreen:. Úspěch mívají i poukázky na hadry - Orsay, Pimpkie… nebo kredit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
6.12.12 20:24

Kosmetika, hadry a prachy to jisti. Knizka pry jedine vkladni :)

• Citovat
  • Upravit
K.Black
6.12.12 20:28

@miparime polštářek se Stmíváním, puberťačky se rády válí ;) nebo něco jiného, pouzdro, penál, notýsek :nevim:

• Citovat
  • Upravit
miparime
6.12.12 20:37
@K.Black píše:
@miparime polštářek se Stmíváním, puberťačky se rády válí ;) nebo něco jiného, pouzdro, penál, notýsek :nevim:

To není špatnej nápad ten polštářek mrknu na net :)

• Citovat
  • Upravit
K.Black
6.12.12 20:41
  • Citovat
  • Upravit
395
6.12.12 20:42

Nějaký líčidla ;) Nebo nějakou blbost se Stmíváním, ted je toho všeho habadej, někdy to mají i ve slevách, třeba v Levných knihách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
6.12.12 20:58

Kredit určitě neurazí, co třeba poukaz někam do nějaké hadrárny(přeloženo „butiku“)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
6.12.12 21:06

Mě vždycky udělala radost řasenka, tam se člověk nesekne s barvou a je vždycky potřeba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
6.12.12 21:11

Jinak my byli pozvaní do domácnosti, kde se jedna taková slečna vyskytovala (a shodou okolností nějak pár dní poté slavila narozeniny), tak jsme brali dárek jednak pro paní domu, a jednak pro ní. Faktem ale je, že tady asi sehrál fakt, že dar předával manžel - slečna byla upřímně hotová z toho, že dostala kytku a toaletní vodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
7.12.12 08:35

Věci se stmíváním bych nekupovala…koupila bych kosmetiku, nebo poukázku na oblečení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný