Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak my taky chcem kupovat malý koberec pod stul do obýváku..
Jinak co se týká dárků, tak ne že čekám, ale jsme domluveni, že si koupíme každý co tak chcem a pak maličnost..
Aby kluk viděl, že Ježíšek i nám něco donesl.. Jinak upřímně neznám nikoho, kdo by tam jako vůbec nic neměl… aspůoň třeba mýdlo ![]()
Čekám, že nic nedostanu, protože jsem nic nevymyslela. Jinak u nás to funguje tak, že si vymyslím, co chci, najdu si to na netu a pošlu to manželovi mailem. On si vybere a koupí, co uzná za vhodné…
My si vždycky s manželem řekneme, že si nic dávat nebudeme. A vždycky pod stromečkem něco najdu
loni to byly stříbrné naušnice a letos to bude dotykový mobil. O něm ale vím dopředu, manžel chtěl, abych si vybrala.
o nauušnicích jsem nevěděla. A protože já budu mít nový mobil, tak jsme se domluvili, že i manžel si koupí nový, protože ten jeho starý (má ho pět let´už napůl nefunguje a mě tak odpadá vymýšlení dárku. Takže spokojenost na obou stranách a na Štědrý večer se moc a moc těšíme. telefony už máme doma, hezky schované a rozbalíme je až u stromečku. Ale těším se jak malý dítě
![]()
Já bych ráda dostala nový krytý kočičí záchod
Už mě nebaví furt zametat vyhrabaný kočkolit z toho nekrytého ![]()
Ale chlap prohlásil, že to není dárek
tak nevím, co tam budu mít. Nějakou maličkost určitě ![]()
Já sem manželovi napsala seznam přání od Ježíška, samozřejmě i s přesnými odkazy.:)) PRo inspiraci. Ale manžel vymýšlí super dárky, minulý rok mi koupil čtečku, před tím dvd, to jsme vůbec nečekala. Takže se těším an překvapení i tento rok.:))
@Pipet píše:
Já bych ráda dostala nový krytý kočičí záchodUž mě nebaví furt zametat vyhrabaný kočkolit z toho nekrytého
Ale chlap prohlásil, že to není dárektak nevím, co tam budu mít. Nějakou maličkost určitě
No jelikoz on asi nic nedostane, tak taky nic necekam
my to nehrotime, mame radi klid a ja si stejne koupim sama co chci.
Tak já dostávám velký dárek - iPad, mobil, foťák…ale vždy o tom vím předem, případně vybírám aby se mi líbil. Nebo si klidně koupím sama co chci.
Nejvíc mě vždy potěší, když najdu pod stromečkem něco o čem nevím. I když je to blbost nebo drobnost. A tu tam každý rok od manžela mám.
Tal u nás je to jinak.. To co chci tak si koupím sama pod stromek a manžel koupí něco jako překpavení a opravdu maličnost..
Já jsem typ, že mě neurazí i balíček kosmetiky, protože mě spíš jde o to něco tam mít, taková ta atmosféra z dětství
a hlavně jsme se tak domluvily, že nemusí vymýšlet nějaké šperky a bůhví co, ale prostě většinou to je buď kosmetika a nebo třeba stříbrné naušnice, řetízek, loni to byla kabelka.. Většinou chlap poslouchá a vidí co se mi líbí
Ahoj,
taky nevím, co bych si přála… chtěla jsem sušičku potravin a manžel řekl, že je to do kuchyně a že to není dárek, ale nakonec neví co, tak ji dostanu
A předplatné dTestu. Jinak jsme si koupily gauč a koupíme lustry, garnyže… takže Ježíšek bude víc, jak bohatý ![]()
Tak já jsem si před 5 lety našla pod stromečkem kufr (ještě jsme spolu nebydleli) a protože jsme museli za sebou jezdit daleko, tak mi to přišlo jako skvělý dárek (miluji praktické dárky)
Když jsem ho otevřela, byla v něm knížka „Paříž“ a v ní dvě letenky
Dodnes nejhezčí vánoční dárek, protože to bylo nečekané, z lásky a od milovaného muže
Moc bych si přála zažít takové krásné překvapení znovu, někam jinam třeba, možná i s dětmi - podle situace
Samozřejmě předně je to co jsi psala - zdraví, pohodička atd., tohle je teda „to hmotné“ ![]()
My si s manželem už pár let dárky pod stromek nedáváme. Každoročně si nadělujeme Alpy nebo vybavení na lyže, letos s mrňousem Alpy sice odpadly, ale aspoň si pořídim to nové vybavení
Co potřebujeme si koupíme během roku a čekat s tim na Vánoce nám přijde divný. Pro nás jsou Vánoce spíš o návštěvách a atmosféře. Jinak manžel taky má trochu jiný vkus než já (nechce se mi napsat, že je úplně bez vkusu
)ale už jsem si za léta zvykla a i kdybych si vybrala třeba úplně jiné náušnice, tak je stejně nosím ráda, protože mi je většinou dá v tak neočekávaném okamžiku, že mě to překvapí a udělá větší radost než kdyby to bylo očekávaně na Vánoce. A nutit muže lítat po krámech, když vim, že to nesnáší fakt nemam zapotřebí.
@gabriela82 píše:
Ano toužím po hmotném dárku - po nosítku Kibi pro batolata
Po tom toužím taky, ale dle našeho rozpočtu dostanu nanejvýš slintáčky na Ergo ![]()