Čekáte, že dostanete k Vánocům?

Run
20807
6.12.12 14:53

Ano toužím po hmotném dárku - po nosítku Kibi pro batolata :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14335
6.12.12 14:53

Tak my taky chcem kupovat malý koberec pod stul do obýváku..
Jinak co se týká dárků, tak ne že čekám, ale jsme domluveni, že si koupíme každý co tak chcem a pak maličnost..
Aby kluk viděl, že Ježíšek i nám něco donesl.. Jinak upřímně neznám nikoho, kdo by tam jako vůbec nic neměl… aspůoň třeba mýdlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
6.12.12 14:54

Čekám, že nic nedostanu, protože jsem nic nevymyslela. Jinak u nás to funguje tak, že si vymyslím, co chci, najdu si to na netu a pošlu to manželovi mailem. On si vybere a koupí, co uzná za vhodné…

• Citovat
  • Upravit
Mackenzie

My si vždycky s manželem řekneme, že si nic dávat nebudeme. A vždycky pod stromečkem něco najdu :hug: :hug: loni to byly stříbrné naušnice a letos to bude dotykový mobil. O něm ale vím dopředu, manžel chtěl, abych si vybrala. :hug: o nauušnicích jsem nevěděla. A protože já budu mít nový mobil, tak jsme se domluvili, že i manžel si koupí nový, protože ten jeho starý (má ho pět let´už napůl nefunguje a mě tak odpadá vymýšlení dárku. Takže spokojenost na obou stranách a na Štědrý večer se moc a moc těšíme. telefony už máme doma, hezky schované a rozbalíme je až u stromečku. Ale těším se jak malý dítě :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
24798

Já bych ráda dostala nový krytý kočičí záchod :lol: Už mě nebaví furt zametat vyhrabaný kočkolit z toho nekrytého :twisted:
Ale chlap prohlásil, že to není dárek :roll: tak nevím, co tam budu mít. Nějakou maličkost určitě :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693

Já sem manželovi napsala seznam přání od Ježíška, samozřejmě i s přesnými odkazy.:)) PRo inspiraci. Ale manžel vymýšlí super dárky, minulý rok mi koupil čtečku, před tím dvd, to jsme vůbec nečekala. Takže se těším an překvapení i tento rok.:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mackenzie
6.12.12 14:55
@Pipet píše:
Já bych ráda dostala nový krytý kočičí záchod :lol: Už mě nebaví furt zametat vyhrabaný kočkolit z toho nekrytého :twisted:
Ale chlap prohlásil, že to není dárek :roll: tak nevím, co tam budu mít. Nějakou maličkost určitě :*
:lol: :lol: :lol: jako u nás. Kočky dostanou k Vánocům pár hraček kočičích, konzervy a kočičí krytý záchod. Přesně z toho důvodu, jaký píšeš :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
35799
6.12.12 14:56

No jelikoz on asi nic nedostane, tak taky nic necekam :-) my to nehrotime, mame radi klid a ja si stejne koupim sama co chci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
6.12.12 14:57

Tak já dostávám velký dárek - iPad, mobil, foťák…ale vždy o tom vím předem, případně vybírám aby se mi líbil. Nebo si klidně koupím sama co chci.
Nejvíc mě vždy potěší, když najdu pod stromečkem něco o čem nevím. I když je to blbost nebo drobnost. A tu tam každý rok od manžela mám.

• Citovat
  • Upravit
14335
6.12.12 14:58

Tal u nás je to jinak.. To co chci tak si koupím sama pod stromek a manžel koupí něco jako překpavení a opravdu maličnost..
Já jsem typ, že mě neurazí i balíček kosmetiky, protože mě spíš jde o to něco tam mít, taková ta atmosféra z dětství :mrgreen: a hlavně jsme se tak domluvily, že nemusí vymýšlet nějaké šperky a bůhví co, ale prostě většinou to je buď kosmetika a nebo třeba stříbrné naušnice, řetízek, loni to byla kabelka.. Většinou chlap poslouchá a vidí co se mi líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
6.12.12 14:59

Ahoj,
taky nevím, co bych si přála… chtěla jsem sušičku potravin a manžel řekl, že je to do kuchyně a že to není dárek, ale nakonec neví co, tak ji dostanu :) A předplatné dTestu. Jinak jsme si koupily gauč a koupíme lustry, garnyže… takže Ježíšek bude víc, jak bohatý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186

Tak já jsem si před 5 lety našla pod stromečkem kufr (ještě jsme spolu nebydleli) a protože jsme museli za sebou jezdit daleko, tak mi to přišlo jako skvělý dárek (miluji praktické dárky) :palec: Když jsem ho otevřela, byla v něm knížka „Paříž“ a v ní dvě letenky :srdce: Dodnes nejhezčí vánoční dárek, protože to bylo nečekané, z lásky a od milovaného muže :palec: Moc bych si přála zažít takové krásné překvapení znovu, někam jinam třeba, možná i s dětmi - podle situace :palec: Samozřejmě předně je to co jsi psala - zdraví, pohodička atd., tohle je teda „to hmotné“ :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466

Já chci taky krytý záchod pro kočky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
6.12.12 15:01

My si s manželem už pár let dárky pod stromek nedáváme. Každoročně si nadělujeme Alpy nebo vybavení na lyže, letos s mrňousem Alpy sice odpadly, ale aspoň si pořídim to nové vybavení :)Co potřebujeme si koupíme během roku a čekat s tim na Vánoce nám přijde divný. Pro nás jsou Vánoce spíš o návštěvách a atmosféře. Jinak manžel taky má trochu jiný vkus než já (nechce se mi napsat, že je úplně bez vkusu :lol: )ale už jsem si za léta zvykla a i kdybych si vybrala třeba úplně jiné náušnice, tak je stejně nosím ráda, protože mi je většinou dá v tak neočekávaném okamžiku, že mě to překvapí a udělá větší radost než kdyby to bylo očekávaně na Vánoce. A nutit muže lítat po krámech, když vim, že to nesnáší fakt nemam zapotřebí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2228
6.12.12 15:03
@gabriela82 píše:
Ano toužím po hmotném dárku - po nosítku Kibi pro batolata :mrgreen:

Po tom toužím taky, ale dle našeho rozpočtu dostanu nanejvýš slintáčky na Ergo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný