Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mají doma takovou tu dřevěnou vláčkodráhu? Za sebe musím říct, sice zabírá asi tak 90 procent pokoje, ale některýc dílků je furt málo ![]()
Já jsem tohle kupovala vloni synovci, to mu sice byli 2 roky, ale vyhrál si s tím i jeho starší bráška kterému bylo 5. Měli to dokonce někde na horách a tam to byla atrakce pro celé dětské osazenstvo jakéholiv věku.
http://www.pongo.cz/…aveni-domina
A tohle jsem kupovala tomu staršímu a taky to mělo úspěch
Moji synovci mají 5 a 8 a koupili jsme vysílačky s dosahem 8 km - mají dva pokojíčky, každý v jiném patře, používat by to mohli na horách na sjedovce nebo v létě na kole, na zahradě, uvidíme, snad se jim to bude líbit
Když už člověk neví coby, tak v tomto věku často zabere něco „malého“ do LEGO CITY… ![]()
Mladšímu igráčka
staršímu nějakou stavebnici, případně nějakou jednotlivou zajímavou součástku k vláčkodráze - třeba točnu u depa nebo nějaký most, nádraží…
Muj bratranek (5let) si hrozne prejem ty martanky s tema sviticima prstama ![]()
Synovci 3 roky jsme kupovali auta, normalni anglicaky, pry aut nema nikdy dost. 6 neporadim.
Bráškovi tři roky, jsem koupila modelínu playdooh továrnu na zmrzlinu
pro staršího neporadím
@Chocolate píše:
Holky, prosím poraďte, co mám koupit k vánocům synovcům… ptala jsem se švagrové, co by tak kluci chtěli, ale bylo mi řečeno, že dárky od nás se líbí vždy (takže nic nevím).
Starší je školák - prvňáček a má 6let… miluje knížky, vláčky a televizi.
Mladšímu jsou tři a nejraději si hraje na vojáky, střílení a podobné věci, ale švagrová vede pacifisickou domácnost a přes práh nesmí pistolka ani na obrázku.KOupila bych tomu staršímu nějakou knížku, ale tchýně říkala, že by mu zase bylo líto, že od nás nedostal žádnou hračku a že knížky dostane snad od všech.
Ráda bych se s dárkama pro oba vešla tak do 600-700 Kč.
Budu ráda za tipy
ja mam kluka 7let a koupila jsem mu toto
http://www.medabeda.cz/…bice-joaquin
rad si stavi.
mladsimu co ma tri roky kupuju toto-ale to uz by ses nevesla asi do toho limitu penez.
http://www.zbozi.cz/…ar-s-drahou/
Taky mam synovce 4 a 6 let, a prali si Lego, hodne si s tim vyhraji, maji toho hodne, ale cim vic tim lip ![]()
A nebo nejakou detskou hru obema dohromady? Kolem 600-700 se da poridit hezky
Ja takhle kupovala neteri + synovci (5 a 2,5 roku) ![]()
Co kulickodraha? Vyhrajou se oba, i rodice. A neni to „uplne k nicemu hracka“
Za mých mladých let existovala hra „Kloboučku hop“. Existuje to vůbec ještě? S tím jsme se ve školce vyblbli neuvěřitelně… ![]()
@Fidak píše:
Moji synovci mají 5 a 8 a koupili jsme vysílačky s dosahem 8 km - mají dva pokojíčky, každý v jiném patře, používat by to mohli na horách na sjedovce nebo v létě na kole, na zahradě, uvidíme, snad se jim to bude líbit
Ty vysílačky mě zaujaly. Prosím tě, jaké jsi koupila?
Holky, prosím poraďte, co mám koupit k vánocům synovcům… ptala jsem se švagrové, co by tak kluci chtěli, ale bylo mi řečeno, že dárky od nás se líbí vždy (takže nic nevím).
Starší je školák - prvňáček a má 6let… miluje knížky, vláčky a televizi.
Mladšímu jsou tři a nejraději si hraje na vojáky, střílení a podobné věci, ale švagrová vede pacifisickou domácnost a přes práh nesmí pistolka ani na obrázku.
KOupila bych tomu staršímu nějakou knížku, ale tchýně říkala, že by mu zase bylo líto, že od nás nedostal žádnou hračku a že knížky dostane snad od všech.
Ráda bych se s dárkama pro oba vešla tak do 600-700 Kč.
Budu ráda za tipy