Co koupit synovcům 3 a 6 let?

Chocolate
5.12.12 22:56

Co koupit synovcům (3 a 6) ?

Holky, prosím poraďte, co mám koupit k vánocům synovcům… ptala jsem se švagrové, co by tak kluci chtěli, ale bylo mi řečeno, že dárky od nás se líbí vždy (takže nic nevím).
Starší je školák - prvňáček a má 6let… miluje knížky, vláčky a televizi.
Mladšímu jsou tři a nejraději si hraje na vojáky, střílení a podobné věci, ale švagrová vede pacifisickou domácnost a přes práh nesmí pistolka ani na obrázku.

KOupila bych tomu staršímu nějakou knížku, ale tchýně říkala, že by mu zase bylo líto, že od nás nedostal žádnou hračku a že knížky dostane snad od všech.

Ráda bych se s dárkama pro oba vešla tak do 600-700 Kč.

Budu ráda za tipy :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20518
5.12.12 23:05

Mají doma takovou tu dřevěnou vláčkodráhu? Za sebe musím říct, sice zabírá asi tak 90 procent pokoje, ale některýc dílků je furt málo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
5.12.12 23:11

Já jsem tohle kupovala vloni synovci, to mu sice byli 2 roky, ale vyhrál si s tím i jeho starší bráška kterému bylo 5. Měli to dokonce někde na horách a tam to byla atrakce pro celé dětské osazenstvo jakéholiv věku.
 http://www.pongo.cz/…aveni-domina

A tohle jsem kupovala tomu staršímu a taky to mělo úspěch

http://www.darkyhry.cz/…-opicky.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2900
5.12.12 23:13

Moji synovci mají 5 a 8 a koupili jsme vysílačky s dosahem 8 km - mají dva pokojíčky, každý v jiném patře, používat by to mohli na horách na sjedovce nebo v létě na kole, na zahradě, uvidíme, snad se jim to bude líbit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
5.12.12 23:15

Když už člověk neví coby, tak v tomto věku často zabere něco „malého“ do LEGO CITY… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
5.12.12 23:18

Mladšímu igráčka

staršímu nějakou stavebnici, případně nějakou jednotlivou zajímavou součástku k vláčkodráze - třeba točnu u depa nebo nějaký most, nádraží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
5.12.12 23:25

Muj bratranek (5let) si hrozne prejem ty martanky s tema sviticima prstama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
6.12.12 07:49

Synovci 3 roky jsme kupovali auta, normalni anglicaky, pry aut nema nikdy dost. 6 neporadim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
6.12.12 08:30

Bráškovi tři roky, jsem koupila modelínu playdooh továrnu na zmrzlinu :) pro staršího neporadím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
6.12.12 09:11
@Chocolate píše:
Holky, prosím poraďte, co mám koupit k vánocům synovcům… ptala jsem se švagrové, co by tak kluci chtěli, ale bylo mi řečeno, že dárky od nás se líbí vždy (takže nic nevím).
Starší je školák - prvňáček a má 6let… miluje knížky, vláčky a televizi.
Mladšímu jsou tři a nejraději si hraje na vojáky, střílení a podobné věci, ale švagrová vede pacifisickou domácnost a přes práh nesmí pistolka ani na obrázku.

KOupila bych tomu staršímu nějakou knížku, ale tchýně říkala, že by mu zase bylo líto, že od nás nedostal žádnou hračku a že knížky dostane snad od všech.

Ráda bych se s dárkama pro oba vešla tak do 600-700 Kč.

Budu ráda za tipy :hug:

ja mam kluka 7let a koupila jsem mu toto
http://www.medabeda.cz/…bice-joaquin
rad si stavi.

mladsimu co ma tri roky kupuju toto-ale to uz by ses nevesla asi do toho limitu penez.
 http://www.zbozi.cz/…ar-s-drahou/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
6.12.12 09:19

Taky mam synovce 4 a 6 let, a prali si Lego, hodne si s tim vyhraji, maji toho hodne, ale cim vic tim lip ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
6.12.12 11:47

A nebo nejakou detskou hru obema dohromady? Kolem 600-700 se da poridit hezky ;) Ja takhle kupovala neteri + synovci (5 a 2,5 roku) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
6.12.12 14:04

Co kulickodraha? Vyhrajou se oba, i rodice. A neni to „uplne k nicemu hracka“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
6.12.12 14:19

Za mých mladých let existovala hra „Kloboučku hop“. Existuje to vůbec ještě? S tím jsme se ve školce vyblbli neuvěřitelně… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocolate
10.12.12 19:14
@Fidak píše:
Moji synovci mají 5 a 8 a koupili jsme vysílačky s dosahem 8 km - mají dva pokojíčky, každý v jiném patře, používat by to mohli na horách na sjedovce nebo v létě na kole, na zahradě, uvidíme, snad se jim to bude líbit

Ty vysílačky mě zaujaly. Prosím tě, jaké jsi koupila?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný