Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky ![]()
Měla bych takovou menší prosbičku. Sice anglicky umím, ale nejsem na takové úrovni, abych si mohla správně přeložit vánoční přání do angličtiny. Proto bych vás chtěla poprosit o přeložení několika přáníček. Je to pro mě velmi důležité. ![]()
@Mistee To budeš moc hodná je jich asi pět
![]()
1. Sněhové vločky k zemi se snáší, mráz si s okny pohrává, chybí už jen pár stran v kalendáři, vánoční čas nastává. Stromek se těší na nový kabát, do něhož se zahalí. „Co bude pod ním?“ To smíme hádat, než se dárky rozbalí. Krásné Vánoce!
2. O Vánocích myslíme na ty, na kterých nám opravdu záleží. Jsou jako bílé vločky, snášející se na naši rozehřátou dlaň. I kdyby se nám nepovedlo všechny tyto vločky pochytat a pošeptat jim tiché vánoční přání na dlani, stále můžeme svá přání pošeptat do zimního vánku a ten je roznese do všech koutů k našim blízkým. Posílám jedno malé přání i k Vám…
3. Otevři oči zimní kráse, zamrzlým okenním tabulkám a večerní obloze jasné a plné hvězd. Přivoň si k cukroví a nech se unášet podmanivou vůní jehličí. Naslouchej cinkání rolniček, dětskému smíchu na kluzišti a krásným koledám. Příjemné prožití vánočních svátků plných inspirace a krásných chvil přeje…
4. V krbu teplo sálá, šampus se vám chladí, dělejte teď všichni to, co máte rádi. Vždyť starý rok už končí a další přichází, tak ať vám v tom novém vůbec nic neschází. Šťastní a veselý nový rok 2013.
5. Hřejivý úsměv, čisté srdce a jen to dobré v novém roce … Šťastní a veselý nový rok 2013.
Moc ti děkuji
![]()
Tak 1.,ale rymovat se ti to nebude, to bys musela vymejslet rovnou v aj. ![]()
@Mistee Vůbec nevadí, že se to nebude rýmovat, hlavně aby to dávalo smysl
Přeložíš mi všechny prosím? ![]()
1. Snowflakes are falling down to the ground, frost is playing with the windows, just a few pages missing from the calendar, it's Christmas time. The Christmas tree is looking forward to a new coat in which it will be covered in.,, What will be under the tree?'' We may guess before the gifts will be unwrapped. Merry Christmas!
2. At Christmas we think of those we really care about. They are like white snowflakes falling onto a warm palm. Even if we could not catch all these snowflakes and whisper to them the silent Christmas wish, we still can whisper our wish to winter breeze and it will spread them everywhere to our close ones. I am sending one small wish to you too…
Holky trochu mimo téma, ale ja paráda, jak neziště někdo umí pro někoho něco udělatt
Úplně mi to dodalo optimismus…
Hezký večer
@Mistee Moc děkuju, jsi fakt zlatíčko
Nevím kde bych to jinak sháněla ![]()
@Maja7756 Neřekla bych, že je to téma mimo, je přece vánoční čas a já jsem moc vděčná, že mi někdo pomůže ![]()
Navíc je to téma zařazeno ve Vše možné, takže si myslím, že je na svém místě ![]()
3. Je na ceste
@Maja7756 To ja zas rada, lezim v posteli, jsem silene nastydla, tak mi to aspon krati cas ![]()