Překlad vánočního přání do angličtiny

4521
4.12.12 20:12

Překlad vánočního přání do angličtin

Ahojky :mavam:

Měla bych takovou menší prosbičku. Sice anglicky umím, ale nejsem na takové úrovni, abych si mohla správně přeložit vánoční přání do angličtiny. Proto bych vás chtěla poprosit o přeložení několika přáníček. Je to pro mě velmi důležité. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
437
4.12.12 20:26

Tak sup sem s tim! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
4.12.12 20:31

@Mistee To budeš moc hodná je jich asi pět :oops: :hug:
1. Sněhové vločky k zemi se snáší, mráz si s okny pohrává, chybí už jen pár stran v kalendáři, vánoční čas nastává. Stromek se těší na nový kabát, do něhož se zahalí. „Co bude pod ním?“ To smíme hádat, než se dárky rozbalí. Krásné Vánoce!

2. O Vánocích myslíme na ty, na kterých nám opravdu záleží. Jsou jako bílé vločky, snášející se na naši rozehřátou dlaň. I kdyby se nám nepovedlo všechny tyto vločky pochytat a pošeptat jim tiché vánoční přání na dlani, stále můžeme svá přání pošeptat do zimního vánku a ten je roznese do všech koutů k našim blízkým. Posílám jedno malé přání i k Vám…

3. Otevři oči zimní kráse, zamrzlým okenním tabulkám a večerní obloze jasné a plné hvězd. Přivoň si k cukroví a nech se unášet podmanivou vůní jehličí. Naslouchej cinkání rolniček, dětskému smíchu na kluzišti a krásným koledám. Příjemné prožití vánočních svátků plných inspirace a krásných chvil přeje…

4. V krbu teplo sálá, šampus se vám chladí, dělejte teď všichni to, co máte rádi. Vždyť starý rok už končí a další přichází, tak ať vám v tom novém vůbec nic neschází. Šťastní a veselý nový rok 2013.

5. Hřejivý úsměv, čisté srdce a jen to dobré v novém roce … Šťastní a veselý nový rok 2013.

Moc ti děkuji :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
4.12.12 20:46

Tak momentik, dam to dohromady na papire :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
4.12.12 20:47

@Mistee To jsi zlatíčko :* :hug: a moooc šikovná :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
4.12.12 21:00

@kolik jak pro koho vtip :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
4.12.12 21:03

Tak 1.,ale rymovat se ti to nebude, to bys musela vymejslet rovnou v aj. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
4.12.12 21:06

@Mistee Vůbec nevadí, že se to nebude rýmovat, hlavně aby to dávalo smysl :) Přeložíš mi všechny prosím? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
4.12.12 21:12

1. Snowflakes are falling down to the ground, frost is playing with the windows, just a few pages missing from the calendar, it's Christmas time. The Christmas tree is looking forward to a new coat in which it will be covered in.,, What will be under the tree?'' We may guess before the gifts will be unwrapped. Merry Christmas!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
4.12.12 21:13

1. tam mas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
4.12.12 21:18

@Mistee Super děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
4.12.12 21:41

2. At Christmas we think of those we really care about. They are like white snowflakes falling onto a warm palm. Even if we could not catch all these snowflakes and whisper to them the silent Christmas wish, we still can whisper our wish to winter breeze and it will spread them everywhere to our close ones. I am sending one small wish to you too…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
4.12.12 21:56

Holky trochu mimo téma, ale ja paráda, jak neziště někdo umí pro někoho něco udělatt :-) Úplně mi to dodalo optimismus…
Hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
4.12.12 22:08

@Mistee Moc děkuju, jsi fakt zlatíčko :hug: Nevím kde bych to jinak sháněla :roll:

@Maja7756 Neřekla bych, že je to téma mimo, je přece vánoční čas a já jsem moc vděčná, že mi někdo pomůže :hug:
Navíc je to téma zařazeno ve Vše možné, takže si myslím, že je na svém místě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
4.12.12 22:13

3. Je na ceste :) @Maja7756 To ja zas rada, lezim v posteli, jsem silene nastydla, tak mi to aspon krati cas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný