Co k Vánocům 6letému

Anonymní
4.12.12 16:09

Co k vánocům 6ti letému

Ahoj, omlouvám se za anonym ale zatím nechci aby to někdo věděl a pak třeba vymlouval.
Chtěla bych koupit něco extra mému 6ti letému bratranci, nechci mu kupovat žádné hračky a tak, chtěla bych něco co si užije nebo nějak využije.
Napadlo mě mu koupit třeba něco do školy (půjde do první třídy) nebo mě napadl snowboard nebo lyže, pak jsem ještě někde viděla dětský notebook který učí angličtinu. Dál nevím co by mu udělalo radost, děti sama ještě nemám.
Snad poradíte :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
92
4.12.12 16:22

Nevím, ale pokud chceš být až takto štědrá, nebylo by lepší domluvit se s rodiči? Přece jen, když někdo donese pro dítě krám za dvě stovky, tak ho chvíli nechám doma a počkám, až to děcko rozšlápne, případně třeba odstěhuju na hraní k babičce. Ale vyhodit několik tisíc za „nepotřebnost“ mi připadá hloupé. Myslíš, že by se rodiče nechtěli vyjádřit? Chápu, že ti to budou vymlouvat a říkat, že od tebe nic tak drahého nemohou/nechtějí přijmout, ale možná, když jim řekneš, že ty peníze za malého utratíš tak jako tak a navíc možná za něco, co oni považují za zbytečnost, něco z nich nakonec vypadne…

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.12 16:31

Na 100% vím, že mi jeho mamka řekne ať vůbec neutrácíme, on má jen mamku a ta si nic extra nemůže dovolit. Vím že bych se měla poradit s ní jenže ona prostě řekne at nic nekupujem a to moc chytřejší nebudu ;) proto se ptám tady…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.12.12 16:32

@Mišuna Počítač nemají právě

• Citovat
  • Upravit
Kla
2535
4.12.12 16:34

Poradila bych se, protoze mozna si to vubec neuvedomujes, ale muzes uvest jeho mamu, pokud nejsou ve financnich ejchuchu do place, protoze bude smutna, ze mu to nemuze sama doprat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.12 16:43
@Kla píše:
Poradila bych se, protoze mozna si to vubec neuvedomujes, ale muzes uvest jeho mamu, pokud nejsou ve financnich ejchuchu do place, protoze bude smutna, ze mu to nemuze sama doprat…

Já bych mu ale nekupovala za x tisíc, ona by mu to i možná mohla koupit ale letos se zaměřuje na věci do školy (stůl, kvalitní taška atd.)
Hraček má opravdu hromadu takže za to utrácet nechci, napadlo mě něco z toho co sem vypsala protože je chytrej a mohl by mít třeba v tý angličtině základy (nevím od kolika se učí cizí jazyk ve škole) a sport ho baví a vím že by z toho všeho měl radost jen nevím co přesně mu dopřát :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4
4.12.12 17:12

Lucy

Mě se líbí ten nápad s tím dětským notebookem :)kamarádky syn chodí poslední rok do školky a už tam mají základy angličtiny a to ho velice baví, myslím, že je fajn, aby se děti učily cizí jazyk od útlého věku. Sport je sice taky fajn, ale pokud na tom nejsou finančně dobře, tak mu lyže budou k ničemu, jelikož hory stojí taky peníze a aby si na to stoupl jednou za zimu mi přijde lepší půjčit v půjčovně. A notebook využije doma a nebude k tomu potřebovat další finanční prostředky. Ale to je můj názor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
4.12.12 17:34

Ja bych to asi spojila s uzitecnym.Co takhle vybaveni do pokojicku? nejakou poukazku do nabytku nebo tak?

• Citovat
  • Upravit
4961
4.12.12 17:39

My jsme klukovi ted koupili k narozeninám tablet, na vánoce dostane kolo a brusle (inline i nože v jednom).Ten tablet je super, muže si poustet filmy, pohadky, jak bude umet cist, tak cist knizky, hrat hry. Cokoliv, je to super vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.12 17:50

@Jůlinka T. Taky dobrej nápad. A jakej jste koupily?

• Citovat
  • Upravit
4961
4.12.12 18:06

V Planeu měli akci na GoClever za 1490,–,koupili jsme tam k tomu za kilo sluchátka, takový velký, měkký, aby ho nebolely uši. Supr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.12 18:59

Myslíte třeba že by byl vhodný ten dětský tablet na výuku angličtiny? Co jsem koukala tak není ani moc drahý…

• Citovat
  • Upravit
4961
4.12.12 19:08

No určitě, je to malý komplík, dotykáč, záleží jaké tam jsou programy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.12 19:19

Mám na mysli něco takového http://www.mimibazar.cz/foto.php?… http://deti.bazos.cz/…svicenim.php
akorát se trochu bojím jak bude fungovat za tu cenu :think:

• Citovat
  • Upravit
4961
4.12.12 19:26

Podle mě je to pro menší děti,6 let to už jsou školáci, my jdeme až příští rok a už jsou to velcí kluci, nedělejme z nich miminka.Na hraní mají hraček dost a je potřeba je i trochu připravit na realitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný