Vánoční dárek pro 2letou holčičku

375
7.12.12 08:59

Vánoční dárek pro 2letou holčičku

Ahol holky, vím, že se to tady už určitě řešilo, ale jsou to diskuze staré i 4roky, takže pro mě dost neaktuální :D… Naše Valentýnka bude mít v březnu 2 roky a nevím si rady s dárkem na Vánoce :nevim:. Ať cokoliv vymyslím, tak mi to pokaždé někdo vymluví!
Kočárek-je malá, chytrý mobil od Fisher Price - blbost pro mimina…Mám pro ni zatím magnetickou psací tabulku a taky židli z Ikea…
Poraďte mi prosíííííím :hug:
Díky pa Dany :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
494
7.12.12 09:01

Na kočárek určitě není malá, my jsme kupovali kočárek k prvním narozeninám a nenám pocit, že by to bylo brzo. Kočárkem a miminkem nic nezkazíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
7.12.12 09:02

Duplo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
7.12.12 09:03

@Dany82 No, pokud bys chtěla kočárek, tak se dělají i pro malé holčičky ;), naše malá je taky prcek. U nás mají třeba úspěch různá zvířátková leporela, dřevěné hry pro trénování jemné motoriky a už ji začaly zajímat i panenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
7.12.12 09:05
@šárkajak píše:
Na kočárek určitě není malá, my jsme kupovali kočárek k prvním narozeninám a nenám pocit, že by to bylo brzo. Kočárkem a miminkem nic nezkazíš…

Chtěla jsem jí koupit takový ten větší, golfač už má, a bylo mi řečeno, že na to je ještě malá…ale já si to nemyslím. Zase bych jí ho mohla koupit na narozky na jařeva hned vyjedeme ven :D… To miminko není vůbec špatný nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
7.12.12 09:05

Kočárek bych klidně koupila. Kluk s ním v dětských centrech jezdí od roku, v 18 měsících mu babička koupila nákupní vozík a vozí v něm mojí panenku :)
jinak co třeba nějaký duplo - třeba zverimex nebo nějakou jinou sadu se zvířaty, prstové barvy nebo nějakou sadu modelíny playdooh.

• Citovat
  • Upravit
375
7.12.12 09:06

A holky, jaký máte názor na ten chytrý telefon??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
7.12.12 09:06

Diskuze s dárkama pro dvouleté je tady skoro denně, naposledy včera.
Dcera dostane koloodrážedlo, Duplo farmu, duplo zoo vláček, dřevěné puzzle, knížky, magnetickou tabulku na kreslení, plastelínovou sadu, společenskou hru s tučňákama na styl dupla.
Doma si vyhraje s dřevěnou vláčkodráhou, s kostkama s obrázky, puzzle, cokoli na malování a tvoření, kuchyňka a nákupní vozík, kočárek a panenka, momentálěn je v oblibě panenku nebo plyšáka ukládat do postýlky.

• Citovat
  • Upravit
375
7.12.12 09:07

No tak s těma prstovýma barvama nebo plastelínou pro malé děti…hmmmmm to zní dobře! Dneska se jdu právě domluvit do naší hračkárny ohledně toho chytrého telefonu, tak se poptám na ty ostatní věci :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
7.12.12 09:07
@Dany82 píše:
A holky, jaký máte názor na ten chytrý telefon??

Dceru to nezajímá, ani dětský tablet, ani dětský notebook.Chce jen original :roll:

• Citovat
  • Upravit
375
7.12.12 09:09

Děkuji holky, už jste mě krásně inspirovaly :dance:
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
7.12.12 09:11

No právě!!! Dotykáč od mamky a taťky je stejně nejlepší :cert: :mrgreen:
Poptám se na ty ostatní věci :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
7.12.12 09:16

Velký kočárek jsme kupovali až k 3.narozeninám, na ten je opravdu ještě malá, golfky zatím ideál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
7.12.12 09:17

Na kočárek není malá :lol: mám 15měs. a řádí s kočárkem a panenkou už dlouho, ony jsou různé velikosti kočárků.
My koupili pro 1,5měs. a 4letou dohromady
http://www.darkovani.cz/…ou-pokladnou
Dostanou každá svoji Barbínu a Zhu Zhu křečky.
Té menši nekupujeme hračky pro menší, protože ji nezajímají, ona jde stejně po těch co vidí u sestry.
Teď si nejraději hraje s magnetickou tabulkou na kreslení.

Kočárek mají golfky jedny na doma a jeden na venek a ještě jsem jim koupila takový proutěný http://www.palubky-nabytek.cz/…anenky-21086 ten zatím stačil, pak se vybere lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
7.12.12 09:24

Také bych koupila kočárek a panenku, nepřídemi na to rozhodně malá. Naší dceři jsme taky kupovali k druhým narozkám kočárek a hned si s ním vyhrála :D Jinak jsme jí krom toho dohromady za celou rodinu koupili odrážedlo First Bike, je od 2 do cca 5 let. Také jsme udělali dobře :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný