Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nemá. Každý pacient má právo na doprovod kdykoliv kamkoliv. A celkově jsou nějaké těhotenské balíčky absurdní.
Nema. Neuveritelne, co se deje. Bezte na screening do centra fetalni mediciny, zaplatte si ho sami a dejte proplatit pojistovne. Pritomnost otce nikdo resit nebude (pokud neprijde nemocen)
Manžel se mnou chodil na velké ultrazvuky a do rizikové poradny, první velký jsem platila na jiném pracovišti jako prvotrimestralní screening…nechodil na všechny ultrazvuky, ale mohl by…platila jsem pouze fotky a 3d ultrazvuk…a starší dcera se mnou byla jednou i bez problémů v rizikové pořádně ![]()
Nemá, zkusila bych podat trestní oznámení pro vydírání.
Je to šílené, co si lékaři dnes dovolují.
@Anonymní píše: Více
Ne, nemá právo omezovat přání pacientky. Podala bych na ní stížnost, tohle si nesmí dovolit.
Přijde mi to absurdní, ale v nějaké diskuzi zde o poplatcích u gynekologa se to nedávno probíralo a prý je to dnes běžné
ještě, že můj dr.nic takového nevyžaduje, obě těhotenství bez problémů, manžel v pohodě u utz a dr.mu nadšeně popisoval, co právě vidí na obrazovce ![]()
Nemá a normálně bych to nahlásila na lékařskou komoru. Hledejte jiného gynekologa. ![]()
Nemá. Za něco podobného jsem měnila gynekologa. V těhotenství to bylo obtížné, ale stalo mi to za to. Pokud se vám povede doktora změnit, podejte na tohohle stížnost (pojišťovna, lékařská komora).
Jinak na velké screeningy (12 a 20tt) určitě chodit do spec centra, pojišťovny to obvykle proplacejí.
Tak tohle bych si nechala dát písemně s tim, ze následně podám stížnost…
@Anonymní píše: Více
Muze si vzit klidne i pradedecka nebo kamosku, klidne i tlumocnika jestli je cizinka a nerozumi. Takze bych si okamzie stezovala na Lekask. komore. ![]()
@lilith1 píše: Více
No jsou to vykukové někteří fakt
O těhletěch přiblblých balíčcích jsem tu nedávno četla, byla to nějaká diskuze o ročních poplatcích na gyndě obecně a nestačila jsem zírat, co si některé pacientky nechají líbit…a když nezaplatí, riskují neurvalé chování při vyšetření, což na gyndě asi žádná moc nechce ![]()
Ahoj,
s manželka byla u gynekologa na pravidelné kontrole v rámci těhotenství.
Jelikož ji tam pravidelně vozím tak si přála, abych ji tam doprovodil a byl i u vyšetření a ultrazvuku.
Nicméně majitelka (gynekoložka) a sestra odmítli její požadavek na moji přítomnost u vyšetření a to s odvoláním na nějaký absurdní předražený těhotenský balíček, který si při minulé návštěvě manželka odmítla zaplatit. Další těhotná paní tam v čekárně seděla nechápavě s otevřenou pusou, jako jestli si dělají srandu.
Můj dotaz zní:
Má lékař právo takovým způsobem omezovat právo pacientky na doprovod z důvodu nezaplacení nějakého absurdního těhotenského balíčku?