Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojte všichni, mam mozná blby dotaz, ale strasne se mi líbí ty barevne balonky na hrani, ale mame malo prostoru na to, abych koupila bazen nebo stan na ty balonky, mam ale cestovni postylku v obyvaku, myslite, ze kdyz do ní nasypu ty balonky, ze to bude stejne dite bavit jako v bazene nebo ve stanu? Tu postylku nema na spani, ale na hrani. Dekuju za radu.
Ahoj, ja myslim, ze je jedno, kam je nasypes a kdyz tu postylku stejne pouzivas na hrani, tak bych to neresila. Myslim, ze je to dobrej napad… ![]()
Určitě bych to tak udělala. Vždyť je to jedno, kam ty balonky dáš. Já je mám v plánu do budoucnu dát do ohrádky ![]()
Já to tak měla. Balonky lítaly z postýlky jeden za druhým a já je vyhrabávala ze všech možných koutů, tak jsem je za pár dní zrušila
. Teď je občas nahážu večer malý do vany ![]()
U nás by to neproošlo, děti musí mít možnost zdrhnout. Z bazénu to jde, zavřít se nikam nenechaj.Ale pokud je na postýlku zvyklá…
Tak ono je úplně jedno, kam to nasypeš, takže to klidně dej do postýlky. My teda máme bazén, ale stejně to budu rušit. Jak jsem se na to těšila, tak děcko si toho ani nevšimne a nejeví o to nejmenší zájem. ![]()
Ja si taky myslim, ze je to jedno, kde budou, ale ze to mozna prcka nebude bavit. My mame stan (2 vchody + tunel) a malou to bavi tim prolezanim, jak muze vlezat, vylezat a s temi balonky blbnout. Ale kdyby je mela nekde zavrene a nemohla u toho lezt a behat, nebavilo by ji to ![]()