Cyklosedačka - Bellelli Tiger Relax

5470
10.9.12 10:13

Cyklosedacka - Bellelli Tiger Relax

Ahojky

Chystame se koupit cyklosedacku a narazila jsem na tuto Bellelli Tiger Relax mate nekdo doma? Prosim o zkusenosti a poznatky.

Dekuji

http://www.detska-kola.net/…00000215.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1726
10.9.12 10:34

Ahoj, máme Belleli MR Fox Relax a jsme naprosto spokojení. Kupovali jsme jí dokonce jen za 1000kč a za tuto cenu nemá absolutně žádnou konkurenci. Dcera je v ní moc spokojená, polohování je dostačující (dcera v ní i spí), materiál kvalitní. Podle mě jediný rozdíl od té Tiger je v tom, že nemá nastavitelná ta záda. Původně jsem taky chtěla tu Tiger, ale pak mi v nějakém obchodě řekli, že se to nastavování je jen v rozmezí 6 cm, takže jsme od toho upustili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
10.9.12 11:17

My ji máme, je skvělá. Mám na zakázku vyrobené kolo, takže mi na ceně nezáleželo, navrhovala jsem značku Hamax, nebo Author- neb to je i značka kola, ale v servise mi doporučili právě tuhle, jezdím s ní rok, malý se v ní krásně vyspí a výhoda proti hamax - v hamax ikdyž dítě napolohuješ na spaní zůstane hlavička díky helmě v nepřirozené pozici - kdežto tady helma krásně zapadne do toho „otvoru“ a je to moc pohodlné. Napolohovaná je rychle, přitáhne se k sedlu - jen je to pro mě už dost nestabilní, syn je už dost těžký a kolo je v leže méně stabilní při jízdě, jenže tohle udělají všechny polohovací sedačky. Normálně by mi to až tak nevadilo, jen jsem v 5. měsíci těhotenství, takže i já jsem těžkopádnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
10.9.12 11:18

@kokomo ze to ma posouvani jsem ani nevedela :) Ona se libi hlavne manzelovi. Jak je to s postrovanim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
10.9.12 11:24

A prcek se do toho upina dobre?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
10.9.12 11:49

@Pexeso polstrování odpovídá asi standardu všech sedaček, podle mě to není nic moc měkkého, ale jezdíme i na delší trasy, není známky, že by se malému sedělo nepohodlně. Jen bych měla výtku - za rok používání dost vybledlo. My upínání máme jiné, lońský model, je tříbodové, ale ok, nožky jsou stejné asi u všech, to je na pohodu a ramenní pásy se upínají mezi nožkama do sedačky - malý si to narozdíl od sedačky v autě rozepnout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
10.9.12 11:53

@Lili5 dekuji. to vyblednuti asi nebude na nejakou skodu, ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
10.9.12 12:05

@Pexeso Jo, tak koukám, že ta vaše má 5ti bodový pás, my máme jen tříbodový. Já jsem s naší opravdu moc spokojená, všechno funguje jak má…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
10.9.12 12:08

@kokomo Dekuji za informace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
10.9.12 12:34

@Pexeso nemá, jen je to vzhledový problém, ale na první pohled zatím není nic poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí