Jakou vybrat krosnu?

482
9.9.12 15:54

Jakou vybrat krosnu?

Ahoj všem, máme skoro dvouleté dítko a chodíme hodně na výlety a potřebovala bych vybrat nějakou krosničku. Zatím jsme měli Manducu, ale už nám pomalu přestává stačit a na delší výlety to s ní není úplně ideální. Už jsem se na nějaké krosny dívala a nějak nevím co vybrat, podle čeho vybírat a atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
emocuc.polymorf
9.9.12 16:11

https://www.emimino.cz/…-dite-76335/ tohle jsem zakládala vloni a jak jsem psala tam, máme tu Salewu a je super. I dneska si tam madam ráda hačne ;) :palec:

• Citovat
  • Upravit
31594
9.9.12 16:16

Zvážila jsi i možnost batolecího nosítka? Mám doma manducu a už s ročním dítětem mi přestává být pohodlná a mám batolecí nosítko a můžu říct, že rozdíl je opravdu veliký (momentálně mám mechulku od Tiki z Fleru a je mi velmi pohodlná, v nouzi jsem musela vzít jednou manduku a málem jsem zdechla, jak už to fakt nebylo ono)
Existují i další. Přijde mi, že s krosnou se člověk děsně nadře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
9.9.12 16:26

Hodně chválené jsou salewa a kid komfort. my máme salewu a super. nejlépe vzít dítko do specializovaného oudoorového obchodu a vyzkoušet jak krosna sedne nosiči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
9.9.12 16:26

Záleží na co ji potřebuješ. Jestli na poponášení po jkměstě, je lepší batolecví nosítko. Ale na celodenní výlet mi nosítko pro dítě nepřijde tak pohodlné jako krosnička.
My máme krosnu SALEWA a jsme maximálně spokojení. Je dobře polstrovaná, takže pohodlná pro dítko i nosiče. Malá v ní klidně i spí. Je super stříška a pláštěnka. I přes slejvák co nás chytil byla malá suchá a celá zakrytá pláštěnkou. Taky je fajn ten úložný prostor v krosně. Zvládneme se do ní nabalit na celodenní výlet aniž bych musela tahat nějaký jiný batoh nebo něco jiného.

• Citovat
  • Upravit
3368
9.9.12 16:33

Taky máme Salewu a doporučuji! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
9.9.12 16:34
@zichisek píše:
Záleží na co ji potřebuješ. Jestli na poponášení po jkměstě, je lepší batolecví nosítko. Ale na celodenní výlet mi nosítko pro dítě nepřijde tak pohodlné jako krosnička.
My máme krosnu SALEWA a jsme maximálně spokojení. Je dobře polstrovaná, takže pohodlná pro dítko i nosiče. Malá v ní klidně i spí. Je super stříška a pláštěnka. I přes slejvák co nás chytil byla malá suchá a celá zakrytá pláštěnkou. Taky je fajn ten úložný prostor v krosně. Zvládneme se do ní nabalit na celodenní výlet aniž bych musela tahat nějaký jiný batoh nebo něco jiného.

Přesně tak, souhlas se vším :palec: Jen teda to spaní ne, ale malá spí jen po obědě, a to ještě už celkem málo, takže v krosně nikdy nespala, ale kdyby nebylo zbytí, asi by se v ní taky vyspala. Brácha je těžkej horal a jejich malá spí v krosně běžně :palec:

• Citovat
  • Upravit
emocuc.polymorf
9.9.12 16:37
  • Citovat
  • Upravit
zichisek
9.9.12 16:44

TAky máme fotku v krytu :) a zrovna malá spí :)

• Citovat
  • Upravit
Any11
9.9.12 17:03

My mame batoleci nositko a super.. ja jsem proste u te krosny nemela jistotu, ze mi tam nebude dite viset. Ale nevyhodu batoleci nositko ma… a to ze se oba mnohem vic potite.

• Citovat
  • Upravit
482
9.9.12 17:34

Prcek nám spí docela dost, několikrát se nám stalo, že usnul a v té manduce to pro něj bylo dost nepohodlné. Po městě většinou chodí po svých, je docela chodivý, dřív jsem brala manducu, ale ted už ji nepotřebuje, většinou všude dojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
10.9.12 00:38

@MinkaD já si nějak nedokážu představit, že by to bylo pro dítě v krosně na spaní pohodlnější :nevim: Prvorozený byl fakt spavec a zrovna nosítko jsem brala právě na spaní, hlavu zajistit hezky kapuckou, ještě jsem přes něj hodila zateplovací kapsu a chrupal úplně v pohodě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
17.9.12 22:28

Krosnu nekupuj, zbytečně potáhneš dítě a ještě váhu batohu. Koukni na novinku KIBI, je to pro mimi od 4 měsíců do 3 let.Je to fakt super taky budu pořizovat. www.kibi.cz :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
17.9.12 22:54
@luucacb píše:
Krosnu nekupuj, zbytečně potáhneš dítě a ještě váhu batohu. Koukni na novinku KIBI, je to pro mimi od 4 měsíců do 3 let.Je to fakt super taky budu pořizovat. www.kibi.cz :dance: :dance: :dance:

A kam dáš věci s sebou? Plenky, ubrousky, svačinu, pití, doklady???

• Citovat
  • Upravit
453
17.9.12 23:37

Ahoj, my máme Salewu a je super. Jen jsem si s ní v létě oddělala záda, asi nejsem stavěná na nošení našeho přes 11 kg vážícího prcka. Ale krosna je super! (jen ji teď bude nosit výhradně manžel :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí