Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@zichisek píše:
A kam dáš věci s sebou? Plenky, ubrousky, svačinu, pití, doklady???
mám menší tašku přes rameno…rozhodně lepší než se rvát s krosnou. Krosna je možná lepší na delší výlet. A pak…většinou na výlety chodím s přítelem a ten nosí batoh neustále. Pokud jdu jen do města tak mi stačí malá taška, kterou si dám křížem přes rameno ( v ní mám 2 plenky, malé balení ubrousků, doklady )
Ale každému to nevyhovuje, někdo holt chce tahat veškerou výbavičku…pro toho nezbývá než nosit krosnu
![]()
@luucach souhlasím s tebou.NA nošení po městě je lepší ergo nosítko. Je praktičtější a skladnější.
My teda potřebovali krosnu na celodenní výšlapy do hor, takže jsem měla plíny, ubrousky, svačinu, pití, pláštěnku, převlečení…
to by mě bolely záda mít to vše v tašce přes rameno.
Jinak my jsme dostali pro mimi tuto krosnu http://www.babydoo.cz/…ra-detail-42 akorát v červené barvě, ale upotřebíme ji asi až tak od třech let.do té doby bude v tom kibi ![]()
Pokud jdu do města, máme manducu. Ale syn je docela chodivý, takže to většinou zvládá sám. Potřebujeme něco na celodenní výlety, tam se nám manduca moc neosvědčila.
Která nosítka jsou batolecí? Můžete mi sem prosím hodit názvy? Díky. A napište k tomu, že jsou batolecí, ať to pochopím. Díky.
Batolecí nosítka - Skaldino, Bluebear, Mechulka (Fler),Petit Panda batolecí.
Pak rostoucí Kibi
@Lama Lama píše:
Batolecí nosítka - Skaldino, Bluebear, Mechulka (Fler),Petit Panda batolecí.
Pak rostoucí Kibi
děkuju