Jakou vybrat krosnu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
140
18.9.12 18:02
@zichisek píše:
A kam dáš věci s sebou? Plenky, ubrousky, svačinu, pití, doklady???

mám menší tašku přes rameno…rozhodně lepší než se rvát s krosnou. Krosna je možná lepší na delší výlet. A pak…většinou na výlety chodím s přítelem a ten nosí batoh neustále. Pokud jdu jen do města tak mi stačí malá taška, kterou si dám křížem přes rameno ( v ní mám 2 plenky, malé balení ubrousků, doklady )
Ale každému to nevyhovuje, někdo holt chce tahat veškerou výbavičku…pro toho nezbývá než nosit krosnu :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
18.9.12 18:29

@luucach souhlasím s tebou.NA nošení po městě je lepší ergo nosítko. Je praktičtější a skladnější.
My teda potřebovali krosnu na celodenní výšlapy do hor, takže jsem měla plíny, ubrousky, svačinu, pití, pláštěnku, převlečení… :-D to by mě bolely záda mít to vše v tašce přes rameno.

• Citovat
  • Upravit
140
18.9.12 21:47

@zichisek já bych jednoduše zapřáhla tatínka :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
18.9.12 21:50

Jinak my jsme dostali pro mimi tuto krosnu http://www.babydoo.cz/…ra-detail-42 akorát v červené barvě, ale upotřebíme ji asi až tak od třech let.do té doby bude v tom kibi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
18.9.12 22:07

Pokud jdu do města, máme manducu. Ale syn je docela chodivý, takže to většinou zvládá sám. Potřebujeme něco na celodenní výlety, tam se nám manduca moc neosvědčila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
18.9.12 22:58
@luucacb píše:
@zichisek já bych jednoduše zapřáhla tatínka :dance: :dance:

Ne vždy ho máme s sebou. Když jede tak nosí :-D Ale jezdím se skautama na celovíkendovky nebo na týden a tak a to muž nemůže vždy kvůli práci. Mohli by ke krosně přidávat i nosiče :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10726
10.10.12 22:59

Která nosítka jsou batolecí? Můžete mi sem prosím hodit názvy? Díky. A napište k tomu, že jsou batolecí, ať to pochopím. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
10.10.12 23:10

Batolecí nosítka - Skaldino, Bluebear, Mechulka (Fler),Petit Panda batolecí.
Pak rostoucí Kibi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
10.10.12 23:27
@Lama Lama píše:
Batolecí nosítka - Skaldino, Bluebear, Mechulka (Fler),Petit Panda batolecí.
Pak rostoucí Kibi

děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí