Bambulková příze Teddy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4679
14.9.13 13:49

Bambulková příze Teddy

Prosím máte někdo zkušenost s pletením z přízí Teddy ale má nopky velké 2cm. Nemáte někdo návod. Na šálu z maxi teddy mám ale tam jsou nopky 3cm. :hug: Tyto jsou právě menší. Prosím o radu děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6971
14.9.13 14:21

@žoržeta dlouho už nad tímto taky přemýšlím..kamarádka mi nechce návod dát, abych jí nebrala zákazníky:D.. ovšem já bych si chtěla udělat jen jednu pro sebe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
14.9.13 15:10

@žoržeta koupila jsem ji už loni, a nic mi z toho nešlo :roll: nechápu jak se to plete :zed:

• Citovat
  • Upravit
4679
14.9.13 16:03

@K-Black @Terulisekk
já mám tento návod ale je to na tu maxi teddy a ne jen na tu teddy c těmi menšími nopky 2 cm
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
14.9.13 16:12

@žoržeta já koukala po návodech na mimibazaru, ale nechápu prostě:/..dala jsem si vyhledat v háčkování ŠÁLA a vyšly mi tam i ty pěkný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.10.13 12:32

Asi s křížkem po funuse, ale pěkné návody byly na MIMIBAZARU v návodech pletení, tak jsem se to naučila já. A co se týká velikosti, tak pletu 2cm,3cm úplně stejnou technikou(jen na menší bambule víc očí).Jsou z toho taky krásné potahy na polštáře, a hlavně za večer hotové:-).A kdo jste z Prahy, tak v Bílé Labuti u Florence je bezva prodejna přízí, já to zjistila teprve nedávno, ale nebrat si s sebou moc peněz, já tam byla včera a zase jsem přinesla tašku přízí…doma už nadávají:-) všude pletení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat