Vhodná barva na nátěr dětské postýlky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vhodná barva na nátěr dětské postýlky
Ahoj
Dostala se k nám od známe do rukou postýlka, která několik let ležela na půdě a potřebovala by celkově,,zrestaurovat(obrousit, natřít) a tak bych se chtěla zeptat zda máte nějaký tip na barvu(+lak) vhodnou na nátěr dětské postýlky, aby byla zdravotně nezávadná pro miminko, až začne,,šprincle cumlat a okusovat atd..Moc děkuju.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Neporadím značku, ale přd nějakou dobou jsem kupovala barvu na dřevo a přímo na ní bylo napsáno, že je vhodná na dětské hračky i postýlky. Myslím, že v obchodě vám poradí.
- Citovat
- Upravit
Teď jsem zrovna barvu kupovala:-) Koupila jsem Balakryl UNI (kov, dřevo), píšou na něm, že je vhodný i na dětský nábytek. Ale s nikým jsem se neradila, vybrala jsem si sama podle popisku.. a ceny:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@barca0140 Balakryl je atestovaný pro děti. chtěla jsem s ním synovi něco malovat a v několika prodejnách mi ho doporučili
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já natírala eternalem, doporučili mi ho ve dvou prodejnách a je na něm i vyfocené dítko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Normálním lakem, kde je napsáno, že vyhovuje použití pro malé děti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak sem na to koukla a nejspíš koupíme Balakryl UNI matný a necháme si namíchat barvičku, ať se nám to hodí k nábytku..Děkuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, prosím o radu. Potřebuji znovu natřít dětskou postýlku. Jedná se o celou kovovou postýlku, bílá barva, nyní již dosti sloupaná a okousaná od první dcery. Teď je zřejmě potřeba nějak odstranit tu původní barvu - čím to obrousím? šmirglpapírem bude stačit nebo se to dělá nějak jinak? A poté natřu barvou - prosím jakou? Např. ten balakryl uni to má nějakou barvu nebo je to bezbarvé? Chtěla bych ji znovu bílou zase. Děkuji za rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit