Vhodná barva na nátěr dětské postýlky

3868
6.9.13 13:32

Vhodná barva na nátěr dětské postýlky

Ahoj :) Dostala se k nám od známe do rukou postýlka, která několik let ležela na půdě a potřebovala by celkově,,zrestaurovat(obrousit, natřít) a tak bych se chtěla zeptat zda máte nějaký tip na barvu(+lak) vhodnou na nátěr dětské postýlky, aby byla zdravotně nezávadná pro miminko, až začne,,šprincle cumlat a okusovat atd..Moc děkuju.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lilibeth
6.9.13 13:35

Neporadím značku, ale přd nějakou dobou jsem kupovala barvu na dřevo a přímo na ní bylo napsáno, že je vhodná na dětské hračky i postýlky. Myslím, že v obchodě vám poradí.

• Citovat
  • Upravit
15074
6.9.13 13:37

Teď jsem zrovna barvu kupovala:-) Koupila jsem Balakryl UNI (kov, dřevo), píšou na něm, že je vhodný i na dětský nábytek. Ale s nikým jsem se neradila, vybrala jsem si sama podle popisku.. a ceny:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
6.9.13 13:39

@barca0140 Balakryl je atestovaný pro děti. chtěla jsem s ním synovi něco malovat a v několika prodejnách mi ho doporučili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
976
6.9.13 14:25

Já natírala eternalem, doporučili mi ho ve dvou prodejnách a je na něm i vyfocené dítko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
6.9.13 14:48

Normálním lakem, kde je napsáno, že vyhovuje použití pro malé děti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3868
6.9.13 15:57

Tak sem na to koukla a nejspíš koupíme Balakryl UNI matný a necháme si namíchat barvičku, ať se nám to hodí k nábytku..Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
19.9.14 13:09

Ahojky, prosím o radu. Potřebuji znovu natřít dětskou postýlku. Jedná se o celou kovovou postýlku, bílá barva, nyní již dosti sloupaná a okousaná od první dcery. Teď je zřejmě potřeba nějak odstranit tu původní barvu - čím to obrousím? šmirglpapírem bude stačit nebo se to dělá nějak jinak? A poté natřu barvou - prosím jakou? Např. ten balakryl uni to má nějakou barvu nebo je to bezbarvé? Chtěla bych ji znovu bílou zase. Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat