Bambusové ručníky (dětské)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10461
4.6.15 22:35

Bambusové ručníky (dětské)

Nemáte prosím někdo tip na kvalitní bambusové ručníky, ideálně dětské, které dlouhodobě nehrubnou a zůstanou měkké i bez avivází a máchadel? Nemám čas běhat po obchodech, takže bych ráda objednala něco z netu, ale nenašla jsem žádné kloudné recenze. Chci o jednak pro syna a jednak jako dárek kamarádce pro miminko, takže by bylo fajn, kdyby ty ručníky měly dětský motiv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31379
4.6.15 22:47

@Hoa Mai šívala je Joli Petit (na Fleru) z bmb froté, měkkoučký, hrozně příjemný a i hezký (vcelku drahý taky, ale tak ten ručník frčí dlouho), ale už dlouho jsem je neviděla, věnuje se teď asi jen plenám :nevim: (nicméně dotaz na ni vznést samozřejmě můžeš). Jinak dospělácký jsem kupovala loni v létě na bambusova-moda.cz (tak nějak) a jsem spokojená, fakt příjemný a zatím drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
4.6.15 22:50

@Hoa Mai ja mam bambusove pleny z DM. Malu do toho utieram od narodenia. Ziadne ine rucniky pre nu nepouzivam. Su super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2050
5.6.15 07:42

@Hoa Mai ahoj, ja používam bambusove pleny Kikko, tuším ze jsou 120×120 cm a neměnila bych, krásně sají, prala jsem je uz nejmin 30× a pořád jsou jemnoucky i bez aviváže ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
5.6.15 08:28

@Marketka25 jj presne tie som myslela. Mala budeme mat za dva tyzdne dva rocky. Pouzivam ich od narodenia a stale su super. Dokonca ich ani nezehlim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
5.6.15 08:29

@Marketka25 jj presne tie som myslela. Mala budeme mat za dva tyzdne dva rocky. Pouzivam ich od narodenia a stale su super. Dokonca ich ani nezehlim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2050
5.6.15 08:39

@Mäuschen :-) to nejses sama, ja je taky nezehlim, vubec se nemuchlaji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
15.6.15 21:21

@Mäuschen @Marketka25 Na kolik je perete? Já tu po synovi mám teda zdrcnutou a vizuálně už teda nic moc, používám ji pod dceru jako podložku. A to jsem ji na syna nějak extra nepoužívala, mám na utírání mimina raději klasické tetra pleny ještě po sobě. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2050
16.6.15 08:01

@Svistice ja peru na 40 a pořád vypada jak nova ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
16.6.15 22:36

@Svistice ja tiez na 40. tak ako nova uz nevypada, ale saje stale perfektne. staci ju polozit na malu a je sucha. moje dieta ma hlavne vrtulu v zadku a nepostoji a neposedi chvilu v klude :cert:, takze to musi ist pri nej vsetko rychlo a nato su tieto bambusove pleny vyborne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
29.8.16 12:33

Bambusové ručníky

Zdravím! :mavam: Mám v plánu kupovat nové sady ručníků a zvolím asi bambusové. Má někdo zkušenosti? Kde jste kupovaly? Diky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
29.8.16 14:43

@Ice79 já používám pro dítě bambusové osušky Kikko. Mám i bavlněné (docela drahé byly), ale jsou děsně tvrdé i když je dám do sušičky… Kikko bambusové jsou super měkké a krásně sají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
29.8.16 15:12
@melinkam píše:
@Ice79 já používám pro dítě bambusové osušky Kikko. Mám i bavlněné (docela drahé byly), ale jsou děsně tvrdé i když je dám do sušičky… Kikko bambusové jsou super měkké a krásně sají.

Ty mám taky, souhlasím, používám na mimčo, jsou super, nedám na ně dopustit. Mám pod hlavičku i bambusové pleny. :palec: Myslela jsem ručníky nebo osušky takové ty klasické, pro celou rodinu, mají podíl bambusu (70%) a zbytek bavlna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
28.2.21 16:47

Bambusové ručníky jsou super, kupovala jsem je hlavně kvůli dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí