Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Nemáte prosím někdo tip na kvalitní bambusové ručníky, ideálně dětské, které dlouhodobě nehrubnou a zůstanou měkké i bez avivází a máchadel? Nemám čas běhat po obchodech, takže bych ráda objednala něco z netu, ale nenašla jsem žádné kloudné recenze. Chci o jednak pro syna a jednak jako dárek kamarádce pro miminko, takže by bylo fajn, kdyby ty ručníky měly dětský motiv.
@Hoa Mai šívala je Joli Petit (na Fleru) z bmb froté, měkkoučký, hrozně příjemný a i hezký (vcelku drahý taky, ale tak ten ručník frčí dlouho), ale už dlouho jsem je neviděla, věnuje se teď asi jen plenám
(nicméně dotaz na ni vznést samozřejmě můžeš). Jinak dospělácký jsem kupovala loni v létě na bambusova-moda.cz (tak nějak) a jsem spokojená, fakt příjemný a zatím drží.
@Hoa Mai ja mam bambusove pleny z DM. Malu do toho utieram od narodenia. Ziadne ine rucniky pre nu nepouzivam. Su super ![]()
@Hoa Mai ahoj, ja používam bambusove pleny Kikko, tuším ze jsou 120×120 cm a neměnila bych, krásně sají, prala jsem je uz nejmin 30× a pořád jsou jemnoucky i bez aviváže ![]()
@Marketka25 jj presne tie som myslela. Mala budeme mat za dva tyzdne dva rocky. Pouzivam ich od narodenia a stale su super. Dokonca ich ani nezehlim ![]()
@Marketka25 jj presne tie som myslela. Mala budeme mat za dva tyzdne dva rocky. Pouzivam ich od narodenia a stale su super. Dokonca ich ani nezehlim ![]()
@Mäuschen
to nejses sama, ja je taky nezehlim, vubec se nemuchlaji ![]()
@Mäuschen @Marketka25 Na kolik je perete? Já tu po synovi mám teda zdrcnutou a vizuálně už teda nic moc, používám ji pod dceru jako podložku. A to jsem ji na syna nějak extra nepoužívala, mám na utírání mimina raději klasické tetra pleny ještě po sobě. ![]()
@Svistice ja tiez na 40. tak ako nova uz nevypada, ale saje stale perfektne. staci ju polozit na malu a je sucha. moje dieta ma hlavne vrtulu v zadku a nepostoji a neposedi chvilu v klude
, takze to musi ist pri nej vsetko rychlo a nato su tieto bambusove pleny vyborne.
Zdravím!
Mám v plánu kupovat nové sady ručníků a zvolím asi bambusové. Má někdo zkušenosti? Kde jste kupovaly? Diky moc.
@Ice79 já používám pro dítě bambusové osušky Kikko. Mám i bavlněné (docela drahé byly), ale jsou děsně tvrdé i když je dám do sušičky… Kikko bambusové jsou super měkké a krásně sají.
@melinkam píše:
@Ice79 já používám pro dítě bambusové osušky Kikko. Mám i bavlněné (docela drahé byly), ale jsou děsně tvrdé i když je dám do sušičky… Kikko bambusové jsou super měkké a krásně sají.
Ty mám taky, souhlasím, používám na mimčo, jsou super, nedám na ně dopustit. Mám pod hlavičku i bambusové pleny.
Myslela jsem ručníky nebo osušky takové ty klasické, pro celou rodinu, mají podíl bambusu (70%) a zbytek bavlna.
Bambusové ručníky jsou super, kupovala jsem je hlavně kvůli dětem.