Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj matky…
mám půl roční holčičku, naučila jsem si jí dopoledne spinkat ve vibračním lehátku, koupily jsme při narození do 9 kg, myslela jsem si, že to bude mít tak do roka a ona má téměř 9kg a přesahuje jí hlavička už teď, tak přemýšlím, co pořídit jako náhradu za lehátko teď, hlavně né něco, zas co zase dám dva tisíce a za půl roku to bude k ničemu. Já našla na netu takový gaučík pro dětičky, jenže v tom jí neudyndám a vykulila by se mi z toho. Díky za vaše nápady
Vajíčko. Syn se houpe sám od asi 4 měsíců. Má 15 kilo a nosí vel. 98 a zatím v pohodě.
Kup lehátko třeba od FP, to je do 18 kil. u třetího jsem koupila tohle, protože 2 starší měli 9kg taky po 5.m, no a nejmladšímu by zrovna to do 9 kil stačilo asi dlouho ![]()
@Blanka89 to jsi koupila nějaké mrnave, nebo máš velké dítě
malému je 7 měsíců a nad hlavou má ještě místa hodně. Ale je fakt, ze az se tam taky nevejde, tak taky nebudu vědět, čím to lehatko nahradit.je v něm od narození a strašně se mu v něm líbí. Já těch peněz nelituju, u nás bylo využito na 1000%.
My máme od FP, je do 18kg. Je houpací, vybruje, dá se dat do lehu, pololehu a sedu, dá se postavit na nožky. Používáme na uspávání, na krmení, a na hraní. 100% spokojenost, nechávám si ho i na druhé. Doufám, že mě tu někdo nenadá, nechci dělat reklamu, ale viděla jsem ho tu na prodej na bazárek angie (nevím přesně)
@Black Cat píše:
Tak ji uspi v kocarku…
To občas dělám, někdy to vyjde, někdy ne.