Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky,
prosím Vás, koupila jsem nočníček od FP 3v1 ve tvaru kachničky z druhé ruky, ale zboží úplně neodpovídalo popisu podle inzerátu a u nočníčku chyběl odchylovač pro chlapečky (viz. foto), ačkoli tam být měl. Chci se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s tímto nočníčkem, a zda je to opravdu velký problém, když tam ten odchylovač chybí. Syn zatím na nočník nechodí, tak to nemám jak vyzkoušet
Koukala jsem po netu, jestli ho někdo třeba neprodává a bohužel jsem nic nenašla. A pochybuji, že mi ho někdo prodá. Neuvěříte mi, jak jsem naštvaná a zklamaná v jednom.
Díky. Hezkou neděli.
A co to reklamovat? Pokud zboží neodpovídá popisu. Já nakupuji často na mmb a na koníkovi a zatím vždycky jsem se při problému domluvila.
@Mar ket Přímo tento nemáme, ale taky FP a u kluků teda „odchylovač“ své opodstatnění určitě má
Když ho občas mají trochu postaveného, tak by to šlo mimo…
Jinak mám tedy holčičky a obyčejný nočník a to vyvýšení vepředu význam má. U nás umí přečůrat nočník i holky…
Není nad obyčejný nočník za 50kč!!!
http://www.domapotrebuju.cz/…651141_2.jpg
A co znamená to 3v1??? To se s tím nočníkem dá dělat i něco jiného než konat potřebu?
Máme taky od FP, ale ne zrovna tenhle typ, každopádně ten odchylovač se fakt hodí, myslím, že bez něj, to bude trošku boj.
3v1 znamená, že je to nočník, prkénko slouží jako redukce na záchod a při sklopení víka může sloužit jako stolička. Každopádně paní se mi najednou ozvala, že mi zapomněla odchylovač přibalit, tak jsem zvědavá, jestli jej pošle.
Klasické nočníky máme tři. Jeden z Ikei, jeden jako na obrázku a jeden jako židličku a malý nechodí ani na jeden. Tenhle nočník hraje a stál necelé čtyři stovky
U pár kamarádek hrající nočník zabral, tak třeba i u nás
Chtěla bych syna naučit během léta na nočník nebo záchod.
My ho mame a je bezva. Kluk tam ten odchylovac nechce, kdyz tam je, tak si neumi sam sednout. Takze ho tam nemame a kluk vi, ze si ma pindu drzet dolu, aby necural ven.
Dobrý den
Jsem paní co vám prodala nočník a chtěla bych reagovat na to co paní napsala.
Dohodli jsme se na osobní předání a když jsem nočník vindala z tašky aby jste
si ho prohlídla a presvecila se že je všechno v pořádku tak jste si ho vzala a
nereagovala jste nějak negativně. Když jste mi psala a reklamovala jste
nástavec na nočník tak jsem vám napsala že se omlouvám že jsem zapomněla vám
dát nástavec a nabídla jsem se že vám ho pošlu poštou místo toho abyste si pro
něj musela někde přijít a taky že zaplatím poštovné kvůli tomu že to byla
chyba z moji strany. A připadá mi docela kruté že poté co jsme se dohodli na řešení tak jste napsala věci o mne v takovém tónu na veřejnou zprávu. A nemělo
by smysl kdyby jste si koupila něco co neodpovídá popisu podle inzerátu když
jste se sama presvecila že nočník byl v pořádku a jenom tam chyběl nástavec
který vám pošlu poštou.
S pozdravem.
@mariablue Při osobním předání jsem se na nástavec pro chlapečka ptala a řekla jste mi, že tam je. Proto jsem byla překvapená, když jsem ho tam nenašla a proto jsem napsala veřejný dotaz, zda je ten nástavec důležitý. Obávala jsem se, že jsem jako již poněkolikáté naletěla. Rozhodně jsem neměla v úmyslu Vás nijak napadat či pošpinit.