Nočník 3v1 Kachnička

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
167
24.5.15 12:53

Nočník 3v1 Kachnička

Ahoj holky,
prosím Vás, koupila jsem nočníček od FP 3v1 ve tvaru kachničky z druhé ruky, ale zboží úplně neodpovídalo popisu podle inzerátu a u nočníčku chyběl odchylovač pro chlapečky (viz. foto), ačkoli tam být měl. Chci se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s tímto nočníčkem, a zda je to opravdu velký problém, když tam ten odchylovač chybí. Syn zatím na nočník nechodí, tak to nemám jak vyzkoušet :nevim: Koukala jsem po netu, jestli ho někdo třeba neprodává a bohužel jsem nic nenašla. A pochybuji, že mi ho někdo prodá. Neuvěříte mi, jak jsem naštvaná a zklamaná v jednom.

Díky. Hezkou neděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4156
24.5.15 13:12

A co to reklamovat? Pokud zboží neodpovídá popisu. Já nakupuji často na mmb a na koníkovi a zatím vždycky jsem se při problému domluvila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
24.5.15 13:14

@Mar ket Přímo tento nemáme, ale taky FP a u kluků teda „odchylovač“ své opodstatnění určitě má :think: Když ho občas mají trochu postaveného, tak by to šlo mimo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
24.5.15 13:22

Jinak mám tedy holčičky a obyčejný nočník a to vyvýšení vepředu význam má. U nás umí přečůrat nočník i holky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9164
24.5.15 13:26

Není nad obyčejný nočník za 50kč!!!
http://www.domapotrebuju.cz/…651141_2.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
24.5.15 13:31

A co znamená to 3v1??? To se s tím nočníkem dá dělat i něco jiného než konat potřebu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
24.5.15 13:51

Máme taky od FP, ale ne zrovna tenhle typ, každopádně ten odchylovač se fakt hodí, myslím, že bez něj, to bude trošku boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
24.5.15 13:51

3v1 znamená, že je to nočník, prkénko slouží jako redukce na záchod a při sklopení víka může sloužit jako stolička. Každopádně paní se mi najednou ozvala, že mi zapomněla odchylovač přibalit, tak jsem zvědavá, jestli jej pošle.
Klasické nočníky máme tři. Jeden z Ikei, jeden jako na obrázku a jeden jako židličku a malý nechodí ani na jeden. Tenhle nočník hraje a stál necelé čtyři stovky :) U pár kamarádek hrající nočník zabral, tak třeba i u nás :) Chtěla bych syna naučit během léta na nočník nebo záchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
24.5.15 14:11

My ho mame a je bezva. Kluk tam ten odchylovac nechce, kdyz tam je, tak si neumi sam sednout. Takze ho tam nemame a kluk vi, ze si ma pindu drzet dolu, aby necural ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.5.15 14:34

Dobrý den
Jsem paní co vám prodala nočník a chtěla bych reagovat na to co paní napsala.
Dohodli jsme se na osobní předání a když jsem nočník vindala z tašky aby jste
si ho prohlídla a presvecila se že je všechno v pořádku tak jste si ho vzala a
nereagovala jste nějak negativně. Když jste mi psala a reklamovala jste
nástavec na nočník tak jsem vám napsala že se omlouvám že jsem zapomněla vám
dát nástavec a nabídla jsem se že vám ho pošlu poštou místo toho abyste si pro
něj musela někde přijít a taky že zaplatím poštovné kvůli tomu že to byla
chyba z moji strany. A připadá mi docela kruté že poté co jsme se dohodli na řešení tak jste napsala věci o mne v takovém tónu na veřejnou zprávu. A nemělo
by smysl kdyby jste si koupila něco co neodpovídá popisu podle inzerátu když
jste se sama presvecila že nočník byl v pořádku a jenom tam chyběl nástavec
který vám pošlu poštou.
S pozdravem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
24.5.15 14:59

@mariablue Při osobním předání jsem se na nástavec pro chlapečka ptala a řekla jste mi, že tam je. Proto jsem byla překvapená, když jsem ho tam nenašla a proto jsem napsala veřejný dotaz, zda je ten nástavec důležitý. Obávala jsem se, že jsem jako již poněkolikáté naletěla. Rozhodně jsem neměla v úmyslu Vás nijak napadat či pošpinit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
24.5.15 15:02

@mariablue vzdyt ani nikoho nejmenovala…zbytecne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí