Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Nevim jak ostatni, ale ja mela vloznou tasku ke kocarku Gesslein a byla resena tak, ze byl cely vrsek odepinaci. Takze pres leto mela taska jen dno a postranice, shora byla zcela otevrena jako korba, pres zimu jsem pres ni jeste pripinala viko na zip. Tipuju, ze takhle budou reseny vsechny tasky, jinak netusim, v cem by mela byt ta letni jina.
Koukla bych treba na tennhle Emitex:
http://www.slune-cz.cz/…pro-kojence/?…
Já bydlím taky ve 4. patře, syna jsem nosila v korbě a teď dceru nosím v zavinovačce a pak budu asi nějak na ruce. Lze taky nosit v manduce. tou vložnou taškou se ti dost zmenší korbička (leda bys tu tašku nechávala v „kočárkárně“ a dítě přendavala). Moc jsem neporadila, ale alespoň jsem se podělila o své zkušenosti.
Tak si pořiď ring sling šátek, ten bys využila nejen na nošení do schodů a ze schodů. ![]()
Ja nevim, no, v lete se dite pari asi ve vsem… A kdyz dam pod nej bambus, lehce ho obleknu a shora je korba zcela otevrena, neidim moc rozdil od normal korby… Ja teda vloznou tasku milovala, ale me ditko melo stejne zabudovany radar, takze jak jsme dorazili domu, otevrela oci, i kdyz jsem ji nikam neprenasela a stale byla v te tasce
Ale na stehovani do schodu, na navstevy… super vec. Oproti sedacce nebo korbe extra lehounka.
Já jsem měla u první dcery tuto tašku a rozhodně jí budu používat u druhé, rodím taky na konci června. A taky bydlíme ve 4.patře bez výtahu. Nevidím rozdíl mezi letní a zimní taškou a nemám pocit, že by se mi v ní první dcera potila a to se taky narodila k lètu. Korbu mám dostatečně velkou, takže místa měla malá dost, byla v ní tak do půl roku. Naopak si jí nemůžu vynachválit, tahat miminko v ruce po těch schodech plus ještě nějaká kabela…ta taška je určitě pohodlnější. Jo a to jsem jí kupovala z druhé ruky, ale v super stavu za 250 korun.
Je to nějaká no name značka, ale přitom kvalitní, má pevné dno, je rozepinaci a má i malou stříšku, která jde taky rozepnout. Já bych se podívala po starší, protože jí budeš mít jen na pár měsíců.