Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Maminky, moc vás zdravím. Potřebuji radu, jakou tašku máte na bugaboo buffalo? Líbí se mi moc tahle http://www. pinkorblue. cz/…leruzov. html bude sedět? Nemá někdo foto s touto taškou na kočárku? Nebo jakou jinou doporučujete? A ještě bych se chtěla zeptat, jaké doplňky jste využili ke kočárku osvědčil se vám tento držák na pití http://www. mybabystore. cz/…na-piti. html a tato vložka? http://www. mybabystore. cz/…kocarku. html nebo doporučujete úplně jinou? A jaký máte fusak? Originál bugaboo?
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BuffaloNa odkazy se nedívám, protože nejsou celý a já jsem líná je kopírovat. Já mám tašku BGB, je super prostorná a skvělá, fakt kapes je tam hromada, dvojitý dno, nebo je pak fajn Obag, ale to není typická kočárková a nebo pak organizér od Pinkie. Mám držák na pití BGB a ten využívám maximálně, jen doporučuji mít ho dovnitř jinak s nim budeš bourat. Vložka nevím jaká je, ale pokud origo BGB tak ta je supr + ta vlněná je skvělá
A fusak mám origo BGB Arctic, má dvě části a bezvadně sedí ve sporťáku díky sucháčům a takovýmu popruhu pod sedačku.
@Kenzí v podstate se muzu podepsat pod to co pise @Natálka26
jeste bych teda doporučila slunecnik, ten využívám maximalne a pak taky sitku proti komarum. Vse mam origo BGB. Akorat vlastne tašku mam Lassig, prijde mi lepsi nez od BGB a ma podle me lepsi reseni uvnitř. To si ale musis vybrat co ti bude vyhovovat ![]()
Jo slunečník a letní stříšku, to je pravda, na to jsem zapomněla
Já mám origo BGB tašku a mě vyhovuje, ale to je asi o každým co komu jak.. A je fakt že tašku na kočáru nevozim, mám ji buď přes rameno a nebo dole v košíku.
Original BGB pouzivam-zakladni set, to je jasne.Pak k tomu podlozku-mam klasickou i vlnenou, ta je fakt uuuzasna.Pak mma drzak na piti, pultik na jidlo a piti. Jeste je uzasna letni striska.
Deku jsem mela u starsiho tu vlnenou BGB, byla super, ale starsi je zimni.Ted jsem si poridila muselinovou Aden and Anais a Stokke. Do 14 dnu budu schopna ohodnotit i stupatko se sedatkem ke kocarku, narozeni mrnete cekam kazdym dnem.
Tasku na kocarek mam Obag a fusak-do Cama jsem se starsim mela na prvni zimu Lodger, druhou Elodie Details, ted jsem mela do Bee3 fusak BGB banan, ale jsem rozmazlena Elodie, takze k BGB fusaku uz se nevratim, nevyhovoval mi.
(ja teda nemam Buffalo, ale ted zkusenosti s Cam3,Bee3 a ted mindoma nove ceka na mrne Diesel)
@Natálka26 ta letni striska vyhovuje?? Ja ji s nadšením koupila a hned letěla zpet do krabice vsude tou sitkou dovnitř svítí sluníčko a prijde mi uplne na nic…lezi mi doma v krabici… ![]()
@saadet
Jo? Tak to já jsem s ní spokojená. A hlavně se dá celá atáhnout tak tam nelítaj ani komáři nic… fakt mi vyhovuje a v kombinaci se slunečníkem je suprová.
@Natálka26 no je fakt ze ta sitka na konci je super a s tim slunecnikem asi joo
no ja mam ted stejne tu limitovku od Warhola s motylkama tak jeste v krabici zůstane
(ta letni)
@Natálka26 no ja je objednavala jeste nez byly…ale myslim ze sem je nedavno videla ve Vanda storu na korunní v Praze. Nevim odkud si…
ta taška je taky super akorat nejde nijak dat na koca jen dolu coz sem moc nepochopila. Ale je krásná ![]()
Nakupuji jedine u Vandy, ale tahle se soft pink uvnitř není, tak musím počkat az někdo bude prodávat. Myslíš tašku k motylům nebo tu normální BGB přebalovací?
@Natálka26 no tak to jo, ale za ty prachy abych s tim jeste mela praci??
![]()
Je to nedomyšlený, to přznávám, ale ta taška není ani tak ke kočáru jako spíš kabelka doplňující maminku ke kočáru takže na co háčky? ![]()