Jaký projektor (noční hrací světýlko)?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
62
15.5.15 21:43

Jaký projektor (noční hrací světýlko)?

Ahoj všem! Mám roční holčičku a sháním pro ni projektor (hraní písniček, promítání obrázků a ovládání hlasitosti v jednom :lol: ). Bohužel nějak neumím vybrat. Navíc se bojím, že ty na baterky budou málo svítit nebo se baterky hned vybízí. Nemáte nějakou zkušenost nebo tip co používáte vy? My máme nyní chůvičky od aventu, které mají takovýto projektor, ale dostane to nové mimi :lol: tak ať má prvorozená taky na co koukat. Moc děkuji za rady :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Billi
15.5.15 21:53

My máme hvězdičku od Tomy, nemá regulaci hlasitosti, ale nepřijde mi nijak nepřijatelně hlasitá. Jede nám víc jak týden na nabíjecí baterie, ale používám na uspávání 2 dětí, takže jede denně i víc jak hodinu. Na alkalické vydržela déle. Na stropě je to vidět moc krásně a dokonce i v pološeru, používame i na denní spaní.

• Citovat
  • Upravit
62
15.5.15 21:58

Děkuji za tip. Nechtěla jsem bez ovládání hlasitosti protože se mi líbila ta kostka od chcca (chcco rainbow cube) a ta byla šíleně hlasitá a nedala se ztumit. Ale tato hvězdička vypadá dobře a i cena je přijatelná. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
15.5.15 22:19

Ahoj my máme také tu hvězdičku a byl z ní nadšený dokonce i čtyřletý syn. Malá ji dostala na vánoce a ještě jsme nemuseli měnit baterie :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
15.5.15 22:33
@Lucias6307 píše:
Ahoj všem! Mám roční holčičku a sháním pro ni projektor (hraní písniček, promítání obrázků a ovládání hlasitosti v jednom :lol: ). Bohužel nějak neumím vybrat. Navíc se bojím, že ty na baterky budou málo svítit nebo se baterky hned vybízí. Nemáte nějakou zkušenost nebo tip co používáte vy? My máme nyní chůvičky od aventu, které mají takovýto projektor, ale dostane to nové mimi :lol: tak ať má prvorozená taky na co koukat. Moc děkuji za rady :mavam:.

Je to samozřejmě tvoje věc, ale na co ho tvá roční dcera potřebuje :think: Není lepší spát v klidu, bez blikajících efektů? Neměla by spíš před usnutím v klidu rozjímat, místo sledování blikátek do zblbnutí :think: Bojíš se, že baterky budou málo svítit 8o jako aby to blikalo a drnčelo nejlépe celou noc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
15.5.15 22:39

@natyber vidělas někdy takový projektor? Pár minut hraje tiše ukolébavku a přitom promítá na strop obrázky. Např. ta hvězdička nějaké hmyzáky, mají spíš tlumené barvy. Nic nebliká, nic nedrnčí. Po pár minutách se vypne.
Syn to má součástí rituálu. Dohraje hvězdička, otočí se na bok a za chvíli spí. Mladší to sleduje a příjemně se u toho uklidní.

• Citovat
  • Upravit
359
15.5.15 22:48

My máme tento: http://pro-nejmensi.heureka.cz/…mi-kamarady/ má ovládání hlasitosti a dálkový ovladač. Nejmladší, 11 m, se naučila usínat u té ukolébavky, krásně ji to uklidní, a i když se v noci probere (většinou spává už celou noc), stáčí zmáčknout dálkový ovladač a spíme vesele všichni dál :dance: My teda promítáme málo, pouštíme většinou světýlko, ale obrázky jdou vidět krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
15.5.15 22:49

@Billi Ano viděla jsem ho, stejné jako blikající a hrající kolotoče. Kolotoč jsem pro mimino měla (jen hrací), ale tak na zabavení a pobavení přes den. Večer se chodí spát v klidu, max maminka zpívá, nebo vypráví. Je to tvoje i ostatních věc jak na to nahlíží. Jen jsem se ptala, na co ho to roční dítě potřebuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
15.5.15 22:52
@eMíša píše:
My máme tento: http://pro-nejmensi.heureka.cz/…mi-kamarady/ má ovládání hlasitosti a dálkový ovladač. Nejmladší, 11 m, se naučila usínat u té ukolébavky, krásně ji to uklidní, a i když se v noci probere (většinou spává už celou noc), stáčí zmáčknout dálkový ovladač a spíme vesele všichni dál: My teda promítáme málo, pouštíme většinou světýlko, ale obrázky jdou vidět krásně.

To mě povavilo :lol: dneska vlastně stačí zmáčknout ovladač :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
15.5.15 22:57

@Lucias6307 Ahoj, my máme dvě, od chicca a pak želvu. Obě jsme dostali a obouch se malá bála. Za mě naprostá zbytečnost, hvězdičky ji nebavili, chicco hrálo moc hlasitě a mělo tam nahráno jen Mozarta a tak, takže strašné, spíš ji to rozčilovalo, a želva, kde můžeš měnit barvy - modrá, zelená a oranžová - promítá souhvězdí, je o ničem. V noci to svítí hodně. Baterky nežere ani jedna. Stáhni si ukolébavky a uděláš líp!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
15.5.15 22:58

@natyber Něco se Ti nezdá? Když začne samozřejmě plakat, jdeme k ni a uklidníme ji jinak. Nevidím nic zlého na tom, že se uklidní při ukolébavce a vůbec si nepřipadám provinile. Postýlku mám hned vedle postele a nikdy ji nenechám plakat. Každý si to dělá tak jak mu to vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
15.5.15 23:11

@eMíša Nerozčiluj se, jen mě prostě pobavilo, jak je ten dnešní svět o zmáčknutí nějakého čudlíku. Já zase vidím dost divného na tom, že by se moje dítě mělo uklidňovat při zvuku robota z blikajícího projektoru :nevim: Podle mě je to to samé, jako když mu v noci zapnu televizi :nevim: Stále jsem ale nepochopila, v čem je to pro dítě lepší, než hlas matky či otce :nevim: No, nebudu vám do toho kecat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
16.5.15 06:55

Taky máme tu hvězdičku, co už tu padla, a spokojenost velká :) máme poděděnou, nějakou starší sérii a museli jsme reproduktor přelepit páskou, jinak to bylo moc nahlas :)

@natyber já se bez mučení přiznám, že jsem líná a pohodlná matka a než dvacetkrát za noc (po dobu dvou let) zpívat ukolébavku, radši zmáčknu čudlík, je to pro mě menší energetický výdej. Navíc jsem tak příšerná, že když jsem mezi půlnocí a čtvrtou ranní buzena po dvaceti minutách, můj rodičovský hlas začíná mít nepěkné odstíny a dítě ve vlastním zájmu radši bude poslouchat hvězdičku, než mě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
16.5.15 07:10

Moc děkuji za tipy. Jestli někomu vyhovuje že děti uspává půl noc držením za ručičku nebo zpívá ním tak ok, mě přijde že je pro ni lepší pár minut poslouchat tlumenou melodii a pozorovat třeba hvězdičky - už i. Pro to, že když ji musí pohlídat někdo jiný nemá problém s usnutím - je samostatnější a navíc na to zvyklá. Samozřejmě že když pláče nebo se jí něco nelíbí jdu za ní, ale souhlasím, že pokud je to v noci 150× tak už moc uklidňujícím dojmem také nepůsobím. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
16.5.15 08:27

@Etcetera78 :lol: přesně tak, já nechápu, že tady lze udělat dilema i z takové prkotiny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí