Doporučte dětskou matraci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Elenentka
14.5.15 19:15

Doporucte detskou matraci

Vybiram novou matraci do detske postylky, a je toho na vyber tolik, ze bych spis uvitala nejaky konkretni tip od spokojenych uzivatelu.

Nejsem zatim ani na 100% rozhodla jestli pena, kokos, polokokos…

Prosim poradite, idealne i s konkretnim tipem?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
14.5.15 19:22

Brala bych studenou penu. uz jsem kupovala 4 matrace do postylek a jeden kokos desne susti. plus takove ty prirodni materialy jsou narocne na udrzbu - nemeli by provlhnout atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
14.5.15 19:25

Já jsem taky dlouho vybírala a mám kokos-pohanka a jsem velmi spokojená, malému je rok a půl. Myslím, že stejně jako na netu je doporučováno na základě různých argumentů téměř všechno, tak tady Ti také doporučí každý něco jiného :D. Já jsem před výběrem toho načetla hrozně moc, a tohle mi vyšlo jako nej, ale už nevím detaily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
14.5.15 19:30

No ja my sme mali kokos a ja to nemam rada…sla do kosa :lol: :mrgreen:…ako ten kokos je dost tvdy, ked chcem oprat potah, tak je z toho vsade spina :roll:
Ja som kupila normalnu dospelacku madrac…akurat nam prisla a som spokojna.
Ja som kupila tuto…pre syna a aj pre dceru.
 http://www.matracezahubicku.cz/…enou-AKCE-38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
14.5.15 19:47

Ahojky! :mavam: Já kupovala kokos-molitan-kokos… 8cm a zatím spokojenost! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
14.5.15 19:48

Do roka spaly moje děti na péřovém polštářku a od roka spí na tvrdém bavlněném futonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
15.5.15 21:51

Naše malá spí na klasické molitanové 19cm šířky a je jí rok. Přijdou mi nesmyslné všechny ty kokosy a studené pěny - vždyť to mimi váží tak cca 15kg když přestávají spínkat v postýlce. Raději zainvestuji do pořádné matrace do velké postele co bude mít potom a mnohem déle. Shodla jsem se na tom i s paní v prodejně specializované na matrace. No ale kdo ví co je správně. Na molitanu jsem spala taky a záda mám ok :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí