Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Dobrý večer, prosím vás někde jsem viděla reklamu-odkaz na monitor dechu, který zároveň měřil tělesnou teplotu miminka.
bohužel nevím jak se jmenoval, vůbec nic, protože jsem si neuložila odkay
kdyby náhodou některá věděla, budu ráda za každé info.
přeji pěkný večer a děkuji ![]()
@čokoládka88 ale monitor je pod matraci, ditete se nedotyka. Nespletla ses, nebyl k tomu monitoru zdarma v akci dudlik s teplomerem nebo proste jen teplomer?
@Berousik píše:
@čokoládka88 ale monitor je pod matraci, ditete se nedotyka. Nespletla ses, nebyl k tomu monitoru zdarma v akci dudlik s teplomerem nebo proste jen teplomer?
Možna to byl ten na plínku, u toho by to asi bylo možný ![]()
@Terina89 nebo. Ale primo jen s monitorem dechu mi prijde jako nesmysl. Jak by snimal pres matraci, zavinovacku, pyzamo…muselo by mit dite senzor na tele
@Terina89 píše:
Možna to byl ten na plínku, u toho by to asi bylo možný
Jo takhle, hned jsem to nepochopoila. Jo to je mozny ze je i s teplomerem ![]()
@čokoládka88 nemeril jen teplotu v mistnosti? Ten mame my. Jestli ne, tak se omlouvam ![]()
@Berousik píše:
Jo takhle, hned jsem to nepochopoila. Jo to je mozny ze je i s teplomerem
Třeba jsem plácla blbost, jen mě to napadlo ![]()
@čokoládka88 na monitor co by měřit teplotu miminka jsem nenarazila. Máme ten co měří teplotu v místnosti.
@Terina89 píše:
Třeba jsem plácla blbost, jen mě to napadlo
Ne, to je fakt mozny. Zahakuje se za plinu, takze by klidne teplotu merit mohl. Ten me vubec nenapadnul, furt jsem mela na mysli ten klasicky deskovy.
Holky není to ten na plenu, ten doma mame. i nannynku doma mame, takye monitory v celku znam
ten monitor byl opravdu se senyorem, který hlídal dětskou teplotu. je to nějaká novinka, viděla jsem odkaz tady na emimu nebo na fb. nevíííím
čekáme druhé mimčo a chtěla bych nový monitor ![]()