Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Nevite, zda na tržnici prodávaji proutěné koše na miminko s plnou výbavou
![]()
@Lenca222 píše:
Nevite, zda na tržnici prodávaji proutěné koše na miminko s plnou výbavou![]()
nevím, na tržnici bych to nekupovala…
Zkusila bych nějaký obchod ve městě…
@Serehe píše:ja jsem si řikala, že bych ho aspon okoukla
nevím, na tržnici bych to nekupovala…![]()
Zkusila bych nějaký obchod ve městě…
Pěkný večer, tak na tržnici by mě to ani asi nenapadlo koupit, ale tak mrkněte třeba na bazos.cz, sbazar.cz, aukro.cz aj.?? ![]()
Měli jsme na obě děti koše My sweet baby, což považuji za nejkvalitnější a nejhezčí koše pro miminka, zároveň jsou i větší a hlubší než ostatní, takže vydrží déle a je to polský výrobce. Určitě se tam v obchodech dají koupit levněji než u nás, akorát v Polsku mají myslím záruku jen 1 rok, ale na druhou stranu na koši asi není co reklamovat, my od nich ani paragony neschovávaly. Koupily jsme teda oba normálně v ČR, jeden v kamenném obchodě, druhý v internetovém, ale třeba by v Polsku byl levnější, tady stojí okolo 5 tisíc s kompletní výbavou.
Jinak poláky moc nemusím a kvalita jejich věcí nic moc, ale zrovna postýlky a koše jsou výjimka. Ale spíš bych zajela do normálních obchodů.
Příspěvek upraven 02.05.15 v 20:56
@peta h píše:
Měli jsme na obě děti koše My sweet baby, což považuji za nejkvalitnější a nejhezčí koše pro miminka, zároveň jsou i větší a hlubší než ostatní, takže vydrží déle a je to polský výrobce. Určitě se tam v obchodech dají koupit levněji než u nás, akorát v Polsku mají myslím záruku jen 1 rok, ale na druhou stranu na koši asi není co reklamovat, my od nich ani paragony neschovávaly. Koupily jsme teda oba normálně v ČR, jeden v kamenném obchodě, druhý v internetovém, ale třeba by v Polsku byl levnější, tady stojí okolo 5 tisíc s kompletní výbavou.Jinak poláky moc nemusím a kvalita jejich věcí nic moc, ale zrovna postýlky a koše jsou výjimka. Ale spíš bych zajela do normálních obchodů.
Příspěvek upraven 02.05.15 v 20:56
jj to je pravda ty polaci, je ja take moc nemusim a jidlo tam už vůbec jsemsi řikala, že bych jen okoukla jake maji, ale raděi to chci z krámu, ten jak řikate o tom jsem slyšela že prý jsou super. děkuji za typ