Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, prosím o radu. Prodávám věci po dětech, našla jsem si ceník pošty, ale nedokážu s ním moc pracovat. Takže otázka je jasná - za jaké poštovné posíláte menší/větší balíčky oblečení teď podle nového tarifu?
Díky!
@Ivtcha píše:
Ahoj holky, prosím o radu. Prodávám věci po dětech, našla jsem si ceník pošty, ale nedokážu s ním moc pracovat. Takže otázka je jasná - za jaké poštovné posíláte menší/větší balíčky oblečení teď podle nového tarifu?
Díky!
pocitej podle vahy
@Ivtcha pár věcí (jako třeba dvě body, šatičky nebo mikina apod.) jde jako doporučený dopis za 44,– (příp. nepodoručeně za 21,–). Větší balíčky většinou vyjdou na 69,–
@Ivtcha Menší balíčky, třeba dvě trička nebo kalhoty za 44kč, větší jsou různé tam záleží na váze, třeba boty nebo bundu zimní jsem posílala za 65 kč.
Ani nemluvit, posílala jsem po klucích 2 balíky po 8 kilech a vyšlo mě to na 150kč jeden balík, takže pošta za 300
Pak jsem zjistila že to manžel poslal do ruky, ale to bylo jen o 30kč dražší, no. Čert to vem
Ale poštu už ne, já radši ppl, geis či in-time ![]()
@Ivtcha píše:
@LuciElle174 Buď ráda, že jsi prodala![]()
![]()
![]()
Když to prodáš za 700 a z toho 300 pošta, tak je to celkem blbý
Ale hlavně že jsem se toho zbavila ![]()
@LuciElle174 Přesně tak, já to hrozně nerada dělám, takové to focení a třídění a tak. Teď se mi podařilo prodat balík po klukovi, sto kusů 0-12měsíců, jsem přešťastná, paní jsem tam naházela i věci navíc a ještě jí to vezu, ať už to není doma
![]()
@Ivtcha sto kusů 0-12 měsíců?
Já pan posílala nejprve 0-6 měsíců asi přes 250 kusů a teď 6-10měsíců a byly to tři velké krabice
![]()
@LuciElle174 Fakt jo? No to já bych měla tak na 3 děti teda
Fakt 100 kusů, navíc jsem prodala tak možná 30 kousků samostatně, víc jsem toho neměla
Asi jsem krkavčí matka neboco
![]()
Tak holky obdivuju všechny, které mají nervy nafotit, zainzerovat, komunikovt se zájemci, zabalit, donést na poštu, poslat… ![]()
Já mám jiný systém. Mám síť kamarádek s dětmi různého věku a pohlaví a navzájem mezi námi kolují tašky s oblečením…Naše děti mají teda skříně narvaný, unosí max půlku. Takže pořád vyřazuju a třídím jsem jsem ráda, když tašku pošlu „o dům dál“. A za chvíli zas odněkud „připluje“ další
.