Jakou chůvičku aby dítě bylo slyšet?

25.4.15 13:26

Jakou chůvičku aby dítě bylo slyšet?

Měli jsme starou chůvičku od Aventu scd 480, bohužel už nám dosloužila. Prosím poraďte jakou novou koupit, aby v ní bylo dítě dobře slyšet. Se starou jsem byla moc spokojená, děti jsou naučené, že nemusí brečet, dobře jsem je slyšela i když normálně mluvily. Už jsme vyzkoušeli nové od Nuku (eco control dect) i od Aventu 505, bohužel nic jsem v nich neslyšela pokud jsem neměla rodičovskou jednotku na uchu jako mobil? Poradí někdo jakou ještě vyzkoušet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9548
25.4.15 13:30

Nedá se tam nastavit citlivost? u našich philipsů jsou 3 úrovně, u té nejcitlivější slyšíš i lehounké šustění peřinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
25.4.15 13:34

My máme z Ikea a jsou super, slyším i jen zašustit peřinu, když dám nejvyšší citlivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.15 13:34

Měli jsme na max. citlivost i hlasitost, jinak nebylo slyšet vůbec nic (ani světlo neblikalo, které má na zvuk reagovat) :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
25.4.15 13:37

To je divné.. taky máme i světelnou signalizaci, všechno reaguje perfektně, chůvičku slyším klidně z vedlejšího pokoje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
25.4.15 13:39

Máme scd 525 a je super, bez ní si nedovedu život představit. Budeme jí mít už druhým rokem a nemůžu si jí vynachválit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
25.4.15 13:42

My máme tu Philipsku už po dceři (má 8,5roků), stále funguje bez problému! Už bychom ji snad ani nepotřebovali, ale navykli jsme si na ni, je to taková jistota, když jsme třeba v neznámém prostředí, víme, že syn nebrečí a spí, pořád se totiž v noci budí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.15 13:57

Tak oni ty nové fungovaly z pokoje do pokoje, ale problém byl pak z patra do přízemí, natož pak na zahradě. U staré jsem slyšela i vrabčáky na střeše nebo čmeláka, který letěl okolo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
25.4.15 16:36

Já mám obyčejnou z Ikey a chytá všechno a když se dá na nejvyšší hlasitost, tak řve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.15 21:12

Kolik kanálů má chůvička z Ikey? Potřebovala bych 2, tak mám strach, aby se nerušily navzájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85356
25.4.15 21:23

@podkolenka12 mame philips avent, muzu si nastavit citlivost a slysim uplne vse :nevim: jsem naprosto spokojena.

http://www.amazon.com/…p/B00E9RMHD8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.4.15 21:56

My máme SIEMENS Gigaset PA530 AUDIO plus chůvička a jsem s ní spokojená, slyším vše a má opravdu dobrý dosah, z pokoje v patře až na zahradu. Jen menší mínus - doporučuji nabíjecí baterky a dvoje na výměnu, hodně to žere :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
25.4.15 22:00

My už přes dva roky máme tuhle od Aventu a neměnila bych ani za nic. Ani jednou s ní nebyl problém a když je základna umístěna na správném místě, tak slyším v odposlechu úplně všechno. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.15 22:22

Myslím, že základnu máme na správném místě. Místo staré philipsky jsem prostě postavila tu novou (kousek od postele na parapet okna. Nic jsme neslyšeli, tak jsem se šla kouknout, jestli syn, tak rychle usnul a on si zpíval :lol: Druhý den jsme je vrátili a objednali ty od Nuk. V těch sice už bylo něco slyšet, ale nerozumněla jsem, zda mě syn volá nebo si jen tak povídá…Budem zas vracet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.15 22:46

Nemáte někdo zkušenost s angelcare AC 420? Píšou u ní, že jde nastavit na nepřetržitý přenos (vypnout Vox). To by snad mohlo pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí