Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Měli jsme starou chůvičku od Aventu scd 480, bohužel už nám dosloužila. Prosím poraďte jakou novou koupit, aby v ní bylo dítě dobře slyšet. Se starou jsem byla moc spokojená, děti jsou naučené, že nemusí brečet, dobře jsem je slyšela i když normálně mluvily. Už jsme vyzkoušeli nové od Nuku (eco control dect) i od Aventu 505, bohužel nic jsem v nich neslyšela pokud jsem neměla rodičovskou jednotku na uchu jako mobil? Poradí někdo jakou ještě vyzkoušet?
Nedá se tam nastavit citlivost? u našich philipsů jsou 3 úrovně, u té nejcitlivější slyšíš i lehounké šustění peřinky
My máme z Ikea a jsou super, slyším i jen zašustit peřinu, když dám nejvyšší citlivost.
Měli jsme na max. citlivost i hlasitost, jinak nebylo slyšet vůbec nic (ani světlo neblikalo, které má na zvuk reagovat) ![]()
To je divné.. taky máme i světelnou signalizaci, všechno reaguje perfektně, chůvičku slyším klidně z vedlejšího pokoje ![]()
Máme scd 525 a je super, bez ní si nedovedu život představit. Budeme jí mít už druhým rokem a nemůžu si jí vynachválit.
My máme tu Philipsku už po dceři (má 8,5roků), stále funguje bez problému! Už bychom ji snad ani nepotřebovali, ale navykli jsme si na ni, je to taková jistota, když jsme třeba v neznámém prostředí, víme, že syn nebrečí a spí, pořád se totiž v noci budí..
Tak oni ty nové fungovaly z pokoje do pokoje, ale problém byl pak z patra do přízemí, natož pak na zahradě. U staré jsem slyšela i vrabčáky na střeše nebo čmeláka, který letěl okolo…
Já mám obyčejnou z Ikey a chytá všechno a když se dá na nejvyšší hlasitost, tak řve
Kolik kanálů má chůvička z Ikey? Potřebovala bych 2, tak mám strach, aby se nerušily navzájem.
@podkolenka12 mame philips avent, muzu si nastavit citlivost a slysim uplne vse
jsem naprosto spokojena.
My máme SIEMENS Gigaset PA530 AUDIO plus chůvička a jsem s ní spokojená, slyším vše a má opravdu dobrý dosah, z pokoje v patře až na zahradu. Jen menší mínus - doporučuji nabíjecí baterky a dvoje na výměnu, hodně to žere ![]()
My už přes dva roky máme tuhle od Aventu a neměnila bych ani za nic. Ani jednou s ní nebyl problém a když je základna umístěna na správném místě, tak slyším v odposlechu úplně všechno. ![]()
Myslím, že základnu máme na správném místě. Místo staré philipsky jsem prostě postavila tu novou (kousek od postele na parapet okna. Nic jsme neslyšeli, tak jsem se šla kouknout, jestli syn, tak rychle usnul a on si zpíval
Druhý den jsme je vrátili a objednali ty od Nuk. V těch sice už bylo něco slyšet, ale nerozumněla jsem, zda mě syn volá nebo si jen tak povídá…Budem zas vracet.
Nemáte někdo zkušenost s angelcare AC 420? Píšou u ní, že jde nastavit na nepřetržitý přenos (vypnout Vox). To by snad mohlo pomoct.