Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Dobrý den, najde se tu nějaká šikovná maminka, která by byla schopná ušít tréningové kalhotky pro menší dítko? Nebo nějaké na ten princip? Co jsem našla tak se prodávají nejmenší od 11kg a já bych potřebovala už od 9kg. Dceru látkuji a doma bývá často bez plenek, ale zase mě začínají štvát loužičky po bytě, tak bych to ráda vyřešila tímto, ale bohužel bych musela min. půl roku možná i více počkat než by do nich dorostla. Děkuji
@stiskoch co si je objednat z aliexpresu? Já to mám teprve v plánu, ale mají tam i menší velikosti. http://www.aliexpress.com/wholesale?…
@stiskoch mam dotaz ohledne toho, jak ti byva doma bez plenek. Naha, nebo ma jen teplacky? Zatim ti jenom leze, nebo obchazi nabytek? Jestli je naha, tak jak resis, ze sedi na zemi? Mate koberce? Ptam se, protoze to chci taky uz zkusit, ale zatim jsem nesebrala odvahu. Dcera je porad v pline, na nocnik sice sedne, ale nic moc vysledky. Zatim to dle meho jeste nepochopila. Kdyby mela holej zadek, tak by to dat mohla ![]()
@Any11 píše:
@stiskoch Bamboolik ma od 8kg
Jj, mají flísové i PUL. My máme ty PUL, kupovala jsem je teda až měl syn asi 10kilo, ale myslím, že by šly i na menší dítě. Jsem s nimi spokojená. Když byl syn menší, používala jsem místo tréningovek natahovací vlňáčky Edmé s vkládačkou nebo malým čč narovno.
@Berousik odpovím za nás, i když dotaz nebyl směřovaný na mě. Já jsem měla syna doma nahatého, dokud bylo teplo, jen v tričku a návlecích. Jak začalo být chladněji, tak jsem dala tepláčky bez spodního prádla. Máme parkety a dlažbu, on má na hraní velkou podložku z pěnových puzzlí, ale samozřejmě si sedal všude možně.
@Hoa Mai diky
a ted uz nocnik/zachod zvlada? Dle metriku mu je necely rok a pul, to je dobrej!
Ja mela pro syna jak PUL, tak flisove.. PUL mi prisly lepsi. Rozhodne doporucuju, kdyz latkujes, das do nich vkladacku nebo ctverec a je to fakt ekonomicke.. Ja mela L na 15m syna, takze ty M budou podle mne v pohode.
@Berousik jj, už si sám říká, jemu se to líbí a chodí rád, na nočník i na záchod. Zvládá doma a venku. Do herny, na návštěvu atp. ještě pro jistotu dáváme ty tréningovky. A samozřejmě má plínku na spaní.
@stiskoch ještě se dají na trénování použít svrchňáčky na BKM. Měla jsem je pro syna, když byl mladší a i ty Bamboolikovské kalhotky mu byly velké. Funkčně by byly super, ale syn bohužel špatně reaguje na flís a má z něj vyrážku, takže je prodávám. Kdybys měla zájem, mrkni do inzerátů.
@Berousik ahoj, pokud se mi zdá že je doma dostatečně teplo tak je jen v tričku, ponožkách a návlecích (ty tedy nemívá často, jelikož si je často počůrá), pokud je chladněji tak má legínky/tepláčky, malá se mi zatím jen plazí (9měsíců), je trochu pomalejší prý (což mi tedy vůbec nevadí ani nezdá) ale co tráví na zemi mnohem více času bez plenky, tak se rozplazila a vidím na ní, že se snaží i sednout jen hledá jak na to, tak ji chci i nadále nechávat více bez plenky ať má větší volnost v pohybu a třeba se nám brzy i rozleze, když má tepláčky tak to zachytí ony, to je v pohodě, ale právě řeším jak to dělat bez nich abych pak nenacházela jen loužičky, když si počůrá kalhoty tak hned hlásí a převlékám