Výbavička pro letního prcka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
58
16.5.15 19:31

Výbavička pro Letního prcka !

Ahojky :mavam: Potřebovala bych poradit, nečekaně jsem musela být hospitalizována v nemocnici a bylo mi řečeno, že do porodu se nejspíše nedostanu domů. :nevim: A jelikož jsem veškerou výbavičku pro mimi nestihla řešit a nemám ani koho vyslat, potřebuji toho co nejvíce objednat přes internet, tímto vás moc prosím, nemá někdo nějakou dobrou stránku, e-shop, kde je levná a zároveň hezká výbavička? Od oblečení až po všelijaké doplňky? :think: Za každou doporučenou stránku Mockrát děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16.5.15 19:41

Ahoj a ty nemas rodinu ktera to muze obstarat? :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.15 19:44

Ajo pises ze nemas koho vyslat, tak to se omlouvam. :mrgreen: Jinak zkus tady na emiminu, nebo na facebooku na strance : Těhotenství, nebo bazos.cz a tak… nabizi se hodne vselijake vybavy se vsim vsudy. Kdo vi ze uz nechce dite treba. Takze bych spis napsala diskuzi na tema koupim vybavicku. Noo a nebo se mrkni tady na bazar na emiminu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
16.5.15 19:47

Ja nejvic objednavam na www.detskydum.cz je tamtoho hodne najednou. Obleceni ruzne, na strankach H&M, na www.naseslunicko.cz nebo mrkni tady v bazarku, holky prodavaji cele vybavicky. Jinak drzim palce. Kdybys potrebovala mam bodycka vel.44 a 50,ale radsi at vydrzite co nejdyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
16.5.15 19:49

Ahoj, já jsem byla moc spokojená tady, kupovala jsem tam teda hlavně oblečení a dorbý poměr kvalita - cena, kromě značky New baby, ta je nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
16.5.15 20:01

@SnažilKasandra Bohužel nemám nikoho koho bych mohla poprosit :/
Určitě mrknu, mockrát děkuji :) Zkusím založit tu diskuzi :)
@tini Mockrát děkuji, hned jdu na to mrknout :) Snad tam malej vydrží co nejdéle, když bude potřeba tak se určitě ozvu, uvídíme co nám řeknou v pondělí na kontrole :) Děkuji za podporu :)
@selia Dobře, mockrát děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
16.5.15 20:13

Ahoj, taky jsem doufala, ze by byly hezké stránky, kde se dá kooupit vše najednou, ale nakonec jsem objednavala uz asi z pěti různých obchodů. Povlečení a tak se mi mi líbilo na postylky.com , mají tam krásné sady. Ale objednala jsem ho na babymarket.cz, měli ho tam trochu levnější. Pak jsem objednavala na mimibertik.cz, mamitati.cz - kojící podprdy, košile, sambaby.com - osušky, plenky, drobnosti i nějaké hadříky. Víc si nevzpomenu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
16.5.15 20:20

@nickoun Děkuji, moc jste i pomohla, na vše mrknu, hrozně moc děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
16.5.15 20:21

Za mě oblečky v HM, teď to jde i online. Ze sekáčků mám vyzkoušeného Brumla.cz.
kočárek, postýlku atd máš vyřešené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
16.5.15 20:33

Já to měla podobně, porodila jsem předčasně a nečekaně a neměla nic :-D Když mě pustili z porodnice, tak jsem udělala velký nákup na detskyraj.cz - tam jsem brala snad úplně všechno, den před porodem jsme si tam náhodou vybrali i kočárek :) jen oblečení jsem neřešila, to jsem dostala od švagrové po jejích dětech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
16.5.15 20:43

@TerezkaW Mrknu, děkuji :) Kočárek, postýlku a autosedačku máme, naštěstí, ale potřebuji vyřešit dalších X věcí, nemám opravdu nic :/
@Etcetera78 Podívám se, děkuji :)
je to celkem šok, uvidíme, snad to dáme přes ten internet do kupy :)
A to jsem se tak těšila jak se budu procházet po obchodech a vybírat a nakonec musím surfovat po internetu a brát vše jen abych to stihla vše nachystat :( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
16.5.15 20:50

@Terinula Aspoň si v nemocnici ukrátíš čas :kytka: To hlavní máte, kočárek a autosedačku a oblečky a různé doplňky snadno dokoupíš přes net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
16.5.15 20:54

@Terinula no, já si vybírání taky neužila, brala jsem, co bylo a byla ráda. Aspoň jsem nenakupovala blbosti, brala jsem to nejdůležitější, i tak manjel valil oči, kolik toho mimino potřebuje :-D

Ale ono toho vybírání a nakupování si dostatečně užijete i v budoucnu…oblečky teď klidně vem na bazárku nějaký balík, ty miminka z toho hrozně rychle vyrostou a nezničí to, nemá cenu kupovat všechno nové. Dobré je, jestli někdo z rodiny se těch oblečků a povlečení a plen ujme a vypere, ať to máš všechno nachystané, kdyby ses opravdu do porodu nedostala domů… a držím palce, ať všechno dobře dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
16.5.15 21:01

@Terinula Neboj, zaručeně pak zjistíš, že nějaké věci jsou koupené zbytečně a naopak jiné chybí, tak si běhání a vybírání po obchodech ještě užiješ až až :) Hlavně, ať jste v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6199
16.5.15 21:03

Obleceni jsem hodne nakoupila tady na bazarku emimina, kdyz se mi neco libilo, tak jsem si od te maminky vybrala vic veci, aby to bylo za jedno postovne. A vecicky jako kartacek na vlasky, prebalovaci podlozku, plinky s obrazkama… na nejbaby.cz Hygienu - vlozky do porodnice, do podprsenky, nejakou kosmetiku… na lekarna_cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí