Výbavička pro letního prcka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
58
16.5.15 21:16

@TerezkaW To je pravda, čumákováním do počítače mi to celkem utíká :) Obzvlášť teď, když jste mi poslali tolik stránek, už se těším až vše projedu :) To jo, akorát to hledání a vybírání :) Snad to uteče :)
@Etcetera78 Taky u hodně věcí říkám že je to jedno, hlavně aby to bylo připravené, že miminku bude jedno v čem pojede domů z porodnice :D takže taky koukám hlavně na základ a poté až zjistím co potřebuje to vše doobjednám, Díky vám mám aspoň kam kouknout když budu něco potřebovat tak o to je to lehčí, na tom google to hledat jsem myslela že zešílím, nemohla jsem nic sehnat :P Právě že oblečení určitě na bazárku ale co se týče plen atd to chci mít nové, kdyby náhodou :) nejspíš bude muset přítel, protože nemáme nikoho kdo by mohl, tak snad to nějak zvládne, nastrkat do pračky to zvládne, jen z toho žehlení nemám dobrý pocit, nezbývá než věřit :D Mockrát děkuji :kytka:
@Xiraxinek To je mi jasné že mě to ještě čeká, pak si budu říkat že jsem mohla být ráda že jsem u nakupování mohla ležet :D Mockrát děkuji :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
16.5.15 21:22

Jestli máš postýlku a autosedačku tak to je v pohodě. Mrkla bych tady na inzeráty na nějaký balík oblečení, pleny/sunar/lahvičku koupíš klidně i v lékárně u porodnice. :) klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
16.5.15 21:31

@Raddkka V podstatě to nejdůležitější mám ale stejně budu klidnější když doma bude nachystané aspoň něco než nic, co se týče kosmetiky a lékárny to koupím až po cestě z porodnice protože tam nevím pořádně co bude potřeba :) Ale přebalovák si chci objednat a ještě pár věcí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
16.5.15 21:47

@Terinula No, u kosmetiky u malého miminka platí spíš to, že čím méně, tím lépe… My jsme v porodnici měli Weledu, tak jsem použila i doma, ale fakt jen na koupání a to tedy minimálně, a pak na promazání tělíčka a poté krem na prďku, jinak nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
16.5.15 21:54

@Xiraxinek To já vím, nechci toho na něj patlat tuny, spíš jde o vatičky do uší, odsávačku hlenů, tamponky a tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
16.5.15 22:08

Je fajn, ze kocarek a autosedacka je vyresena. Oblecky kupuju na mimibazaru, povleceni a ostatni potreby mi sem nejde vlozit odkaz, tak kdybyste mela zajem, tak SZ.ale vetsinu asi na tom mimibazaru-nove znackove se da sehnat na super ceny, i bazarove veci se tam daji vybrat moc hezky, nebo tady na bazaru. Kdybyste cekala kluka, tak mam docela vecicek zde, nebo i na mimaci, vel.50 a 56,za par tydnu budu davat komplet vybavu ve vel.62.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
16.5.15 22:10

@Adinka_2012 Super, děkuji, mrknu se :) Čekám kluka, takže se k vám podívám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
16.5.15 22:14

Hodně věcí lze koupit na www.mimibazar.cz nových i bazarových, dobrou zkušenost mám s nejbaby.cz, oblečení na http://modaprodeticky.cz/, nebo http://www.detsky-obleceni.cz/.
Ať vám všechno dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
16.5.15 22:19

@Mahuliena Na vše mrknu :kytka: Mockrát děkuji  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
16.5.15 22:39

@Terinula Rádo se stalo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20798
17.5.15 08:48

Zdravím,
nebo zkuste Bazar na eMiminu. Registrovaná už zde jste a je tu velký výběr oblečení pro děti a výbavičky.

Hezkou neděli, :)
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
17.5.15 09:27

@admin Na bazárku koukám a už jsem tu i něco vybrala, Mockrát děkuji :)
Taky přeji hezkou neděli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
17.5.15 10:23

@nickoun Chtěla bych vám ještě jednou poděkovat, na stránce www.babymarket.cz jsem objednala polovinu výbavičky a za krásné ceny, děkuji že jste doporučila, opravdu mi to moc pomohlo :) Mají tam opravdu krásné věci a za hezké peníze :) Mockrát děkuji :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
17.5.15 12:56

@Terinula Ceny pěkné, akorát doba dodání je delší. Objednávala jsem 8. května, na balíček ještě čekám. Ale mají uvedený termín dodání 7-14 dnů. Takže ještě mají čas. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
17.5.15 14:08

@nickoun Ceny mají opravdu hezké :) Doba dodání je sice delší ale snad to stojí za to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí