Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@TerezkaW To je pravda, čumákováním do počítače mi to celkem utíká
Obzvlášť teď, když jste mi poslali tolik stránek, už se těším až vše projedu
To jo, akorát to hledání a vybírání
Snad to uteče ![]()
@Etcetera78 Taky u hodně věcí říkám že je to jedno, hlavně aby to bylo připravené, že miminku bude jedno v čem pojede domů z porodnice
takže taky koukám hlavně na základ a poté až zjistím co potřebuje to vše doobjednám, Díky vám mám aspoň kam kouknout když budu něco potřebovat tak o to je to lehčí, na tom google to hledat jsem myslela že zešílím, nemohla jsem nic sehnat
Právě že oblečení určitě na bazárku ale co se týče plen atd to chci mít nové, kdyby náhodou
nejspíš bude muset přítel, protože nemáme nikoho kdo by mohl, tak snad to nějak zvládne, nastrkat do pračky to zvládne, jen z toho žehlení nemám dobrý pocit, nezbývá než věřit
Mockrát děkuji ![]()
@Xiraxinek To je mi jasné že mě to ještě čeká, pak si budu říkat že jsem mohla být ráda že jsem u nakupování mohla ležet
Mockrát děkuji
![]()
Jestli máš postýlku a autosedačku tak to je v pohodě. Mrkla bych tady na inzeráty na nějaký balík oblečení, pleny/sunar/lahvičku koupíš klidně i v lékárně u porodnice.
klid
@Raddkka V podstatě to nejdůležitější mám ale stejně budu klidnější když doma bude nachystané aspoň něco než nic, co se týče kosmetiky a lékárny to koupím až po cestě z porodnice protože tam nevím pořádně co bude potřeba
Ale přebalovák si chci objednat a ještě pár věcí ![]()
@Terinula No, u kosmetiky u malého miminka platí spíš to, že čím méně, tím lépe… My jsme v porodnici měli Weledu, tak jsem použila i doma, ale fakt jen na koupání a to tedy minimálně, a pak na promazání tělíčka a poté krem na prďku, jinak nic…
@Xiraxinek To já vím, nechci toho na něj patlat tuny, spíš jde o vatičky do uší, odsávačku hlenů, tamponky a tak ![]()
Je fajn, ze kocarek a autosedacka je vyresena. Oblecky kupuju na mimibazaru, povleceni a ostatni potreby mi sem nejde vlozit odkaz, tak kdybyste mela zajem, tak SZ.ale vetsinu asi na tom mimibazaru-nove znackove se da sehnat na super ceny, i bazarove veci se tam daji vybrat moc hezky, nebo tady na bazaru. Kdybyste cekala kluka, tak mam docela vecicek zde, nebo i na mimaci, vel.50 a 56,za par tydnu budu davat komplet vybavu ve vel.62.
@Adinka_2012 Super, děkuji, mrknu se
Čekám kluka, takže se k vám podívám ![]()
Hodně věcí lze koupit na www.mimibazar.cz nových i bazarových, dobrou zkušenost mám s nejbaby.cz, oblečení na http://modaprodeticky.cz/, nebo http://www.detsky-obleceni.cz/.
Ať vám všechno dobře dopadne ![]()
Zdravím,
nebo zkuste Bazar na eMiminu. Registrovaná už zde jste a je tu velký výběr oblečení pro děti a výbavičky.
Hezkou neděli, ![]()
Monika
@admin Na bazárku koukám a už jsem tu i něco vybrala, Mockrát děkuji ![]()
Taky přeji hezkou neděli ![]()
@nickoun Chtěla bych vám ještě jednou poděkovat, na stránce www.babymarket.cz jsem objednala polovinu výbavičky a za krásné ceny, děkuji že jste doporučila, opravdu mi to moc pomohlo
Mají tam opravdu krásné věci a za hezké peníze
Mockrát děkuji
![]()
@Terinula Ceny pěkné, akorát doba dodání je delší. Objednávala jsem 8. května, na balíček ještě čekám. Ale mají uvedený termín dodání 7-14 dnů. Takže ještě mají čas. ![]()
@nickoun Ceny mají opravdu hezké
Doba dodání je sice delší ale snad to stojí za to ![]()