Koupit matraci do cestovní postýlky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
315
17.5.15 19:59

koupit matraci do cestovní postýlky?

Bydlíme v patrovém domku - ložnice nahoře. V patře mám klasickou postýlku a dolu jsem koupila cestovní s polohovacím dnem, abych měla mimino kam položit během dne. Koupili byste i do té cestovní postýlky nějakou matraci? To dno mi přijde takový fórový, nebo stačí vystlat dekama? Čekám první mimino, tak moc netuším. :nevim: Nechci sice moc utrácet, ale zase si říkám, jestli zrovna tohle by se nešiklo. Díky za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7200
17.5.15 20:01

Já bych koupila, na začátku když miminko hodně spí přes den tak aby to mělo jako v postýlce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
17.5.15 20:03

@Loudy Pokud to hodláš používat denně tak určitě. Klidně nějakou levnou, třeba z ikei…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
17.5.15 20:07

Já jsem prendavala z postylky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
17.5.15 20:10

Ahoj, my to řešili opravdu silným molitanem a ušili jsme na to potah. Postýlku jsme taky měli v patře a dole jsem mela cestovní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
17.5.15 20:20
@Loudy píše:
Bydlíme v patrovém domku - ložnice nahoře. V patře mám klasickou postýlku a dolu jsem koupila cestovní s polohovacím dnem, abych měla mimino kam položit během dne. Koupili byste i do té cestovní postýlky nějakou matraci? To dno mi přijde takový fórový, nebo stačí vystlat dekama? Čekám první mimino, tak moc netuším. :nevim: Nechci sice moc utrácet, ale zase si říkám, jestli zrovna tohle by se nešiklo. Díky za názory.

Měla jsem koupenou stejnou jako v postýlce na noc. Takže ano koupila bych ještě jednu matraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
17.5.15 20:21

Zrovna řešim úplně to samé, tak se ráda podívám na názory :lol:. To co v tý cestovní postýlce je sice nazívají jako extra měkká matrace, ale tak to teda rozhodně neni 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
17.5.15 20:30

Rozhodne pridat matraci. my koupili z Ikei tu nejlevnejsi a stacilo, alemy pouzivame cestovku minimalne.. na kazdodenni pouzivani byh koupila i neco kvalitnejsiho

• Citovat
  • Upravit
8959
17.5.15 20:32

Určitě bych koupila matraci, stejnou jako budeš mít v normální postýlce..
Proč sis nekoupila i normální postýlku? Když tam plánuješ mít dítě denodenně, mimčo potřebuje pevnou podložku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
17.5.15 20:44

@Lejaa Často cestujeme za manželovo rodičema, kteří bydlí daleko, tudíž bych přenosnou postýlku stejně kupovala. Akorát mě překvapilo, že ty dna postýlek jsou tak tvrdý a fórový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
17.5.15 20:45

Děkuju za odpovědi, koupím teda ještě klasickou matraci, ať má mimčo pohodlí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.5.15 20:57

@Loudy, my jsme měli cestovní postýlku u tchánovců, když jsme přijeli na noc a matraci jsme koupili. To dno je na prd, taková pryčna :roll:.

Cestovní postýlku jsme jinak jako cestovní nepoužívali, protože bylo nepraktické tahat s sebou matraci. Takže na cestách dítě raději spalo u mě v posteli, než na té šílenosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
17.5.15 20:59

@Loudy Na používání na doma kup obyč molitanovou matraci za cca 250 Kč. Pokud s ní budete cestovat, tak vysteleš nějakou dekou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
17.5.15 21:00

@Loudy Taky jsem do cestovní postýlky na doma matraci koupila… na občasné cestování jsem ji tedy vyndala a nechala doma a řešila jsem to složenou dekou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
17.5.15 21:05

Koupili jsme na netu trojdilnou matraci skladaci, kvuli prevazeni v aute, je k ni obal a je pro dite fakt sikovna, složí se jako zavazadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí