Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Bydlíme v patrovém domku - ložnice nahoře. V patře mám klasickou postýlku a dolu jsem koupila cestovní s polohovacím dnem, abych měla mimino kam položit během dne. Koupili byste i do té cestovní postýlky nějakou matraci? To dno mi přijde takový fórový, nebo stačí vystlat dekama? Čekám první mimino, tak moc netuším.
Nechci sice moc utrácet, ale zase si říkám, jestli zrovna tohle by se nešiklo. Díky za názory.
Já bych koupila, na začátku když miminko hodně spí přes den tak aby to mělo jako v postýlce ![]()
@Loudy Pokud to hodláš používat denně tak určitě. Klidně nějakou levnou, třeba z ikei…
Ahoj, my to řešili opravdu silným molitanem a ušili jsme na to potah. Postýlku jsme taky měli v patře a dole jsem mela cestovní
@Loudy píše:
Bydlíme v patrovém domku - ložnice nahoře. V patře mám klasickou postýlku a dolu jsem koupila cestovní s polohovacím dnem, abych měla mimino kam položit během dne. Koupili byste i do té cestovní postýlky nějakou matraci? To dno mi přijde takový fórový, nebo stačí vystlat dekama? Čekám první mimino, tak moc netuším.Nechci sice moc utrácet, ale zase si říkám, jestli zrovna tohle by se nešiklo. Díky za názory.
Měla jsem koupenou stejnou jako v postýlce na noc. Takže ano koupila bych ještě jednu matraci.
Zrovna řešim úplně to samé, tak se ráda podívám na názory
. To co v tý cestovní postýlce je sice nazívají jako extra měkká matrace, ale tak to teda rozhodně neni ![]()
Rozhodne pridat matraci. my koupili z Ikei tu nejlevnejsi a stacilo, alemy pouzivame cestovku minimalne.. na kazdodenni pouzivani byh koupila i neco kvalitnejsiho
Určitě bych koupila matraci, stejnou jako budeš mít v normální postýlce..
Proč sis nekoupila i normální postýlku? Když tam plánuješ mít dítě denodenně, mimčo potřebuje pevnou podložku.
@Lejaa Často cestujeme za manželovo rodičema, kteří bydlí daleko, tudíž bych přenosnou postýlku stejně kupovala. Akorát mě překvapilo, že ty dna postýlek jsou tak tvrdý a fórový.
Děkuju za odpovědi, koupím teda ještě klasickou matraci, ať má mimčo pohodlí ![]()
@Loudy, my jsme měli cestovní postýlku u tchánovců, když jsme přijeli na noc a matraci jsme koupili. To dno je na prd, taková pryčna
.
Cestovní postýlku jsme jinak jako cestovní nepoužívali, protože bylo nepraktické tahat s sebou matraci. Takže na cestách dítě raději spalo u mě v posteli, než na té šílenosti…
@Loudy Na používání na doma kup obyč molitanovou matraci za cca 250 Kč. Pokud s ní budete cestovat, tak vysteleš nějakou dekou.
@Loudy Taky jsem do cestovní postýlky na doma matraci koupila… na občasné cestování jsem ji tedy vyndala a nechala doma a řešila jsem to složenou dekou.
Koupili jsme na netu trojdilnou matraci skladaci, kvuli prevazeni v aute, je k ni obal a je pro dite fakt sikovna, složí se jako zavazadlo